Şimdi Ara

DeFacto %30 + %20 İndirim İndirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
41.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler haber veren arkadaşa bir mont aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincent5555

Bu mesaj silindi.
    şu forumda herkeze atarlanıyorsun

şu kişiler seni bir gün bir yerde görüp bulucaklar sonra ne yapıcaksın çok merak ediyorum

her konuda her önüne gelene atar gider

sonun hayır olsun
  • siparişim 4. gün oldu halen hazırlanıyor gözüktüğü için müşteri hizmetlerini aradım ve stokların 24 saatte bir kere güncellendiğini öğrendim ....Şu dönemde bu teknolojiyi kullanamama özürlülüğü olsa gerek...Yani atıyorum 5 tane x kazak var aynı kazağı aynı gün 100 kişide satın alabilir ama 1 hafta sonra stokta yok diye geri ödeme yaparlar böylelikle milyonlarlar günlerce işler hesaplarında...
  • Mağaza teslim iki kazak aldım arkadaş ikisi de mi özürlü olur,hiçbir sistem,düzen yok bu firma da,zaman kaybı sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Ocak 2019; 0:21:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz pantolon paçası tamiri yapıyor mu defacto
  • ben kadife pantolon almıştım. o kadar ince kumaştan yapmışlar ki. ufak bir eğilme hareketinde boydan boya yırtıldı. kumaşı çok dandikti.
  • soulforever kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi hocam? . 2 yıl önce almıştım bayağı iyi çıktı. Defacto'nun son serileri gerçekten kötü. Bu kadar indirim boşa değil

• 1 kazak 1 pantolon almıştım slim fit. Fakat gelen kazak da pantolon da resmen bol ve dökülüyor. Kumaşlar desen zaten kağıt gibi. Sadece %30 indirim ile almıştım , iade edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

ücretsiz pantolon paçası tamiri yapıyor mu defacto
    2 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Mağaza teslim iki kazak aldım arkadaş ikisi de mi özürlü olur,hiçbir sistem,düzen yok bu firma da,zaman kaybı sadece
    Benim de aldığım 2 kazaktan biri ip atmıştı iade ettim mecburen. Ama iadeler hemen ertesi günü yatıyor o konuda iyiler.
  • 3 tane kot aldım. 3'ünün de bedeni olmadı. ayrıca sadece 1 tanesi iyiydi. diğer 2sinin kumaşı çok inceydi. ilk defa internetten alışveriş yaptım. memnun kalmadım. bence internet ve mağaza arasnda kesinlikle fark var. eskiden kıyafetleri defacto'dan alırdım ama bu sene fiyatlar çok yüksek. defacto'nun hiçbir anlamı kalmıyor. internet ucuz ama kalitesi çok dandik. 3 kotu 90'a aldım. ama 3'ü 90 etmez. sağlam bi kota 90 vermek daha mantıklı. neyseki iade şamsımız var.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Internet sanırım yaz sezonu ürünlerini ucuza veriyor. Mağazaya denk gelirseniz en düşük pantolonu 50ye sattığını görürsünüz sezonluk olan da 80i buluyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.