Şimdi Ara

DeFacto %30 + %20 İndirim İndirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
41.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevsiminde çok güzel olurmuş gözümden kaçmış bu. %50 uygulanıyor muydu buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. İhtiyaç yoktu ama bayağıdır almayı düşünüyordum görüntüsünden dolayı. Kalitesi bu fiyat için çok iyi. Tam baharlık. Renk atmazsa f/p zirveye oynar :) Bu arada fikit olması için 177cm 70kg L beden salaş oldu ben sevdim. Dar seven bu kilo için M alabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeFacto iyi de bu MNG sıkıntı. Ne zaman ürün alsak gelmiyor arkadaş. Şubeye gidilecek, şube de itin öldüğü yerde.
  • öyledir heralde, bana gelmemişti işte aldım işlemleri yaptılar öyle geldi sms.
  • 7 ürün bugün geldi. 1 hırka ve 1 pantolon küçük geldi, diğerlerini beğendim. Mağazada toplam 360 tl olan ürünleri 114 tlye getirdik. Konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler.

• DiKKAT !

magaza teslim kargomu aldim. Paket buyuk oldugu için PARAYLA (50krş) poşet aldım. Bu esnada 100/20 çek verdi kasa. Hem poşet fişi hemde indirim kodu cıktı yazarkaasadan.

kod sadece online da geçerliymiş. Indirim veya sezon yazmiyordu. Hazirana kadar gecerliymis.

Magaza teslim alacak arkadaşlar, bence deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 21 Ocak 2019; 21:12:45 >
  • %20 kod var zaten hep, onunla birleşeceğini sanmıyorum bir işe yaramaz o yüzden.

bunlar niye tek tek yolluyor her ürünü? 3 ürünlü bir sipariş 3üde ayrı kargoya veriliyor

DeFacto %30 + %20 İndirim İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ocak 2019; 21:6:7 >
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Linki var mı ceketlerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Linkteki ürün %100 polyester. Yakar hocam bu ceket adamı.

• Ürünler hala toplanıyor diyor bu durumda olan var mı siparişi bazı ürünler stokta duruyor yollanmadı henüz
  • Ucuz diyede naylon ceket giyilmez hocam. Aynı fiyatlara pamuk veya yün karışımlı ceket alınabilirdi bu kampanyadan.

Alışkınsanız zaten sizin için sıkıntı olmaz.

Bende de hazırlanıyor durumda. Satın aldığım ürünlerin hemen hepsinin 2 kat fiyatı artmış. 18 ocak saat 2 gibi sipariş vermiştim.@solbek11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 22 Ocak 2019; 10:39:53 >
    %100 poliester
  • solbek11 kullanıcısına yanıt
    benim de öyleydi kargolanmış bugün, 20 liralık kapşonlu
  • Benim çocuk için kot ve kargo pantalon aldım. Çok memnun kaldım. Bilseydim birer büyüklerini daha alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim ürünler geldi. Beğendim, kaliteli duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.