Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voyage123

arkadaşlarhttp://www.defacto.com.tr/sikca-sorulan-sorular sayfasından istediğiniz sorunun cevabını görebilirsiniz.

Kod işe yaramıyor bende denedim olmadı :D zaten indirimli ürünler ya :D iyice leş yiyici olmayın la

benim kodların ikisi de çalışıyor, denendi..

hem defacto yolladığı mailde kodları arkadaşlarımla paylaşmamı tavsiye etmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi - peki -- 24 Ağustos 2013; 9:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voyage123

Beyler, bayanlar.

Defacto yine kampanya yapmış kaçırmayın derim.

Kadın hepsi 9.99 tl linkihttp://www.defacto.com.tr/kampanya/kadin/hepsi-9-99-tl

Erkek hepsi 9. 99 TL linkihttp://www.defacto.com.tr/kampanya/erkek/hepsi-9-99-tl

Keyifli alışverişler..

sabah sabah kaptık 8 parça şeyi 65 TL'ye, eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

DIKKAT!!!

INDIRIM KODU GELDI..

DGM20AGK - 50/20

ME22NOAG - %15

DGM20AGK Kodu 15 TL indirim yaptı.
  • yüzde 10 kodu girmiştim 50/20 kullanmak için sipariş iptal varmı
  • Haber ve indirim kodu için teşekkürler, arkadaşlar.
  • telefonla iptal ettim şimdi hemen 50/20 kullanıyorum
  • Sadece bonusa mi var taksit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/15 TL indirim yaptı 20TL indirim yapan hesap varsa onun hesabından sipariş geçeyim :/
  • 1.74/67kg'ım 36 beden pantolon olur mu?
    36 mı 38 mi hatırlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlar çalışıyor sıcak fırsatı veren ve kodları paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadolff -- 24 Ağustos 2013; 10:35:33 >
  • Haber verenden de kod gönderenden de Allah razı olsun. Sayenizde 7 parça 54 liraya geldi.
  • DGM20AGK KODU 50 YE 20 DEGIL ARKADASLAR 15 TL INDIRIM YAPIYOR AMA KAC LIRAYA 15 LIRA?
  • 4 tişört 2 triko kod ile 45 tl'ye geldi. 6 parça için gayet güzel bi alışveriş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

DIKKAT!!!

INDIRIM KODU GELDI..

DGM20AGK - 50/15

ME22NOAG - %15

düzeltildi..
    arkadaşlar 50/15 olacak haklısınız. dalgınlığıma gelmiş, kusura bakmayın düzeltiyorum hemen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi - peki -- 24 Ağustos 2013; 10:29:07 >
  • DFYZ15 %15 İNDİRİM, ayıptır söylemesi 12 tane pantolon aldım, babama, abime kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracus -- 24 Ağustos 2013; 10:37:08 >
  • ya arkadaş defakto beğenmiyorum hemen çaput parçasına dönüşüyor ama bu fiyata bu indirime de almasam döverler mi acaba
  • Bu cumartesi sabahı 7de kalktım. Sıcaktan söyleniyordum sayenizde birde 100 lira içeri girdim.

Haber veren özellikle kodları söyleyen arkadaşlara teşekkürler :)
  • kodlar çalışıyor
  • Süper oldu. Daha önce giydiğim pantolonlara baktım hepsi 36-34 beden.
    6 tane pantolon aldım, 15 tl indirdi, oha 6 pantolon 45 TL'ye gelmiş oldu.
    Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.
  • Bir parça eksikti öylesine koydum bir şey, aldığım pantolon stoklarda bitmiş uyarısını verdi. Bugün yine nasip olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.