Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mağazalardada geçerlimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Süper oldu. Daha önce giydiğim pantolonlara baktım hepsi 36-34 beden.
    6 tane pantolon aldım, 15 tl indirdi, oha 6 pantolon 45 TL'ye gelmiş oldu.
    Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

Gule gule giy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10 - HDY4338POP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

alışverişe çıkcam internetten alamam

mağazalardada geçerlimi bu

No

• Haber veren arkadaşa teşekkürler

4 Pantalon + 1 Gömlek + 1 Barcelona T-Shirt 'ü Kargo dahil 40TL gibi bir fiyata almış oldum. (15/50 kod + 40TL üzeri ücretsiz kargo + Avantajix)

Alışveriş dediğin böyle olur
  • haber verene teşekkürler ama bizim bedende ürün çeşidi çok az
  • Beli anladım da boy ne oluyor

• Çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Çöp

dışarı alalım sizi
  • 6 parça 42TL ödedim :) uymayanları/begenmediklerimi magazada değiştiririm :)
  • 6 gömlek aldım, 45 tl verdim, kargo vs yok. daha ne olsun.

pantalon pek bulamadım bu sefer, ama gömlekler baya iyi oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Mağazada sadece beden değişimi mi yapıyorlar yoksa başka ürünlerle de değiştireiliboyr muyuz? Bir de normal fiyatı üzerinden mi değişim olcak?
  • Arkadaşlar şimdi kafam karıştı birisi anlatabilirmi ? ne kadarlık alışverişe ne kadar kupon kullanıyoruz ? %10 / %15 nerden alınıyo ? sepetteki ürünler satılabilirmi şuanda site açılmıyo kaçıracam valla
  • gömlekleri beğenmesem almayacaktım hoşuma gitti aldım :) haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Mağazada sadece beden değişimi mi yapıyorlar yoksa başka ürünlerle de değiştireiliboyr muyuz? Bir de normal fiyatı üzerinden mi değişim olcak?

bunu bende merak ediyorum. Diyelim ki aldığım ürün L ama olmadı. XL ıda mağazada yok. Normal fiyat üzerinden mi değişim yapacağız yoksa 9,99 lık bir şey mi almamız gerek ?
  • 50tl icin yuzde 20 indirim kodu var mi?
  • DGM20AGK

çalışmıyor ancak

---
    DFYZ15

%15 çalışıyor.

60 tl lik ürünü 50 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Mağazada sadece beden değişimi mi yapıyorlar yoksa başka ürünlerle de değiştireiliboyr muyuz? Bir de normal fiyatı üzerinden mi değişim olcak?

bunu bende merak ediyorum. Diyelim ki aldığım ürün L ama olmadı. XL ıda mağazada yok. Normal fiyat üzerinden mi değişim yapacağız yoksa 9,99 lık bir şey mi almamız gerek ?

Geçen yine böyle bir indirim olmuştu.Ben de faydalanmıştım.Bir pantolonun bedenini yanlış göndermişler.Mağazaya gittim.Aynı üründen olmadığı için başka bir ürün ile değiştirebilirsiniz dediler. Pantolonu 9.99 saydılar. Üstüne para ekleyip başka bir ürün alıp çıktım mağazadan.

edit:Zaten burada satılan hiçbir ürünü mağazada bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 24 Ağustos 2013; 11:10:18 >

• Bende hiç biri çalışmıyor hocam ya kodların yeni hesap mı alsam ?
  • kodlar çalıştı bende 50 tl ye 15 tl indirim yaptı bir tanesi. kodu yazarken sonunda boşluk olmamasına dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.