Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Geçen de böyle bir kampanya vardı geç haberim oldu ürünler çabucak tükenmiş uygun birşey bulamamıştım. Bu sefer erken davrandım siparişimi verdim. Bu arada 15 tl lik ve yüzde 15 kodları vardı. Başka var mıydı bulamadım. 100 tl üzerinde sipariş verdim ancak aceleden 15 tl lik kuponu kullandım keşke yüzde 15 kullansaydım zarar ettik 2-3 tl Umarım eksik göndermezler ürünleri bana kalırsa yılın kampanyası kaçıran üzülür. 9 tl ye pantolon gömlek böyle kalitede bulmak mümkün değil.
  • 50/20 ne demek hocam ?

%15 ve yukarı indirim çeki varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frayze

Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Geçen de böyle bir kampanya vardı geç haberim oldu ürünler çabucak tükenmiş uygun birşey bulamamıştım. Bu sefer erken davrandım siparişimi verdim. Bu arada 15 tl lik ve yüzde 15 kodları vardı. Başka var mıydı bulamadım. 100 tl üzerinde sipariş verdim ancak aceleden 15 tl lik kuponu kullandım keşke yüzde 15 kullansaydım zarar ettik 2-3 tl Umarım eksik göndermezler ürünleri bana kalırsa yılın kampanyası kaçıran üzülür. 9 tl ye pantolon gömlek böyle kalitede bulmak mümkün değil.

50+ 50 yapaydın 30 tl inerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

50/20 ne demek hocam ?

%15 ve yukarı indirim çeki varmı arkadaşlar ?

50/15 miş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

1.74/67kg'ım 36 beden pantolon olur mu?
    36 mı 38 mi hatırlayamadım

Fikri olan var mı

• 1 pantolonu küçük aldım. stok kalmamış. mağazadan değişirim
  • Beyler normalde çoğunlukla L beden oluyor bana. Burada beden durumu nasıl normal mi?
  • Beyler sömürmeyin.Daha yeni başladım alışverişe.

Haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • quote:

quote:

Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Geçen de böyle bir kampanya vardı geç haberim oldu ürünler çabucak tükenmiş uygun birşey bulamamıştım. Bu sefer erken davrandım siparişimi verdim. Bu arada 15 tl lik ve yüzde 15 kodları vardı. Başka var mıydı bulamadım. 100 tl üzerinde sipariş verdim ancak aceleden 15 tl lik kuponu kullandım keşke yüzde 15 kullansaydım zarar ettik 2-3 tl Umarım eksik göndermezler ürünleri bana kalırsa yılın kampanyası kaçıran üzülür. 9 tl ye pantolon gömlek böyle kalitede bulmak mümkün değil.

50+ 50 yapaydın 30 tl inerdi

Doğru haklısın çabuk davranmak lazımdı sepetimdeki ürünler bile sipariş verirken stokta kalmadı uyarısı verdi o yüzden aceleye geldi biraz uğraşmak lazımdı buna da şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

1 pantolonu küçük aldım. stok kalmamış. mağazadan değişirim

aynen alın magazadan degıısm yapıyorlar ben burdan 10 lıraya aldım magazadan 20 tl lık urun le degıstrdım :)
  • quote:

quote:

Fikri olan var mı

Hocam ben 1.80 63 kiloyum. 30-34 giyiyorum. 32 beden veya 34 beden sizin için ideal gibi.Benim tahminim size 36 beden büyük gelebilir. Boy olarak da 32 veya 30 olabilir diye tahmin ediyorum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 24 Ağustos 2013; 10:44:57 >
  • quote:

quote:

Fikri olan var mı

şöyle bi tablo buldum ölçebilirsenhttp://tr.def-shop.com/bedenler_tablosu/

• quote:

Orijinalden alıntı: maremm

Haber verenden de kod gönderenden de Allah razı olsun. Sayenizde 7 parça 54 liraya geldi.

Nedemek arkadaslar hayirli gunlerde giyin ustunuzde paralansin :)

• quote:

Aklımı karıştırdın valla hocam ya.Ben 88 kilo adamım 34 beden giyiyorum

Kumaşta farklı mı oluyodu acaba
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

quote:

Fikri olan var mı

Hocam ben 1.80 63 kiloyum. 30-34 giyiyorum. 32 beden veya 34 beden sizin için ideal gibi.Benim tahminim size 36 beden büyük gelebilir. Boy olarak da 32 veya 30 olabilir diye tahmin ediyorum.

edit:imla

Evde rodimoos' dan aldığım bi pantolon var 33-34 mü yoksa 36-38 gibi birşey miydi hatırlayamadım.
    Şuan pazardayım belimi bi esnafa ölçtürdüm 83-85 gibi birşey.

quote:

bulamadımbirşey

Dostum Defacto'da da var beden Tablosu fakat yanımda metre yok

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Beyler sömürmeyin.Daha yeni başladım alışverişe.

Haber veren arkadaşa teşekkürler..

Rica ederim hayirli alisverisler :)

• Güzel kampanya bilgi verene teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

4 tişört 2 triko kod ile 45 tl'ye geldi. 6 parça için gayet güzel bi alışveriş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler :)

Gule gule giy

• Arkadaslar herkes yaptigi alisverisin fiyatini yazarsa sicak firsattan nekadar urune nekadar fiyat odeme yapmisiz sunca kisi gorelim bakalim merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.