Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hızlı olmam gerektiğinin farkındaydım fakat 1,5 saate anca bitti alışverişim.

Şu lanet olası ürünleri tam alacakken stok yoktur siliniz uyarısı yok mu

• 6 pantalon da ben aldım.
    45 liraya geldi kargo dahil.

Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam kodlar çalışıyor. Aldık bişeyler bu arada şu hırkandan aldık fiyatı çok uygun geldi.
    http://www.defacto.com.tr/v-yaka-hirka-40850
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Puan kullanılıyormu bu sitede

Hayır.
  • Arkadaşlar garip bi durum oluştu bende. Sanıım üye olmadan siprariş verdim aceleden Üye oldum ama mailime ne kod nede onaylama maili geldi. Şuan girebileceğim bi hesabım bile yok 85 tl lik siparişim var ama nerde kimde belli değil
  • Sabah sabah iyi geldi kışlıklar tamam :) Bu arada arakdaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum. DGM20AGK kodunun alt limiti var ama kaç lira tam bilmiyorum 49 tl de kabul etmiyor 59 tl'de kabul ediyor. Lütfen dikkat edin çalışmıyor değil çalışıyor kod. 49 ile 59 tl arasında altlimiti var ama kaç lira emin olamadım.Eldiven şık görünüyor.Eldiven ile küsüratı tamamlayıp DGM20AGK indirim kuponundan yararlanabiliriz(bu arada bir arkadaş 20 tl indirim sağlıyor yazmış.15 tl indirim sağlamaktadır)
  • 3 saattir mobilden seçiyorum

3 pantolon 4 tişört (3'ü polo yaka) 3 tane de triko kazak aldım. Dershanellde değişik değişik giyerim kışın 95'e geldi hepsi 2-3 tane de gömlek var içinde.

Haber veren ve kod paylaşan arkadaşları ellerinden öpüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Sabah sabah iyi geldi kışlıklar tamam :) Bu arada arakdaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum. DGM20AGK kodunun alt limiti var ama kaç lira tam bilmiyorum 49 tl de kabul etmiyor 59 tl'de kabul ediyor. Lütfen dikkat edin çalışmıyor değil çalışıyor kod. 49 ile 59 tl arasında altlimiti var ama kaç lira emin olamadım.Eldiven şık görünüyor.Eldiven ile küsüratı tamamlayıp DGM20AGK indirim kuponundan yararlanabiliriz(bu arada bir arkadaş 20 tl indirim sağlıyor yazmış.15 tl indirim sağlamaktadır)

50 tl alt limiti var dostum. 2. Alışverişimdr kabul etmedi ben de % 20'yi kullandım. 3 tl bi fark oldu ya önemli değil. Denerken aldığım gömleğin L bedeni bitti. S aldım ven de olmazsa bi arkadaşıma hediye ederim

• 1-2 tane beğendim onda da beden stokta yok diyor.
  • haber veren ve kod paylaşıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim 7 parça eşyayı 55 tl ye aldım. bende DGM20AGK kodunu kullandım 70tl üzerine 15tl indirim yaptı.
  • Durduk yerde 200-250 tl alışveriş yaptık

bu ayıda böylece kapattık artık
    bakalım nasıl olacak.

beden vs uymazsa direkt iade edeceğim. mağaza ile falan uğraşamam.

**
    bu arada DGM20AGK kod çalışıyor. yanlız her hesapta sadece 1 kez kullanılabiliyor.
    50 tl üzeti 15 tl indirim yapıyor.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Yeni üyelik kampanyasının %10 indirim ile 44,95 TL ye 2 Pantolon 2 Gömlek 1 Kazak aldım
  • pantolonları kaçırdık ama gömlek tişört yaptık
    12 parça 101 TL bonus 6 taksit
    kod çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

pantolonları kaçırdık ama gömlek tişört yaptık
    kod çalıştı

Keşke 2 farkli hesaptan verseydiniz 90TL oderdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 24 Ağustos 2013; 12:23:30 >
  • yav arkadaş sömürmüşsünüz bişey kalmamış ki.XXL bide S bedenleri var
  • 6 parça bana 6 parça valideye toplam 12 parça ürünü 89 liraya almış olduk :)
  • ne zamana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

pantolonları kaçırdık ama gömlek tişört yaptık
    kod çalıştı

Keşke 2 farkli hesaptan verseydiniz 90TL oderdiniz.

bi gömlek daha gitti desene
    iptal edebilir miyiz
  • Stoklar azaldı.
    Bizden başka alan varmı acaba
    Erittik siteyi.
  • yaa arkadaşlar bu pantolanlarda beden nasıl oluyor 1.68 boy 67 kiloya ne tavsiye edersiniz_?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.