Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek bişey beğenemedim ya, bi tişört beğendim, 40 50 ye tamamlasam iyiydi, bi gömlek beğendim sadece small kalmış.
  • 5 gömlek 1 t-shirt aldım 47 tl..

Sabah sabah zarar soktunuz adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 24 Ağustos 2013; 12:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Sabah sabah iyi geldi kışlıklar tamam :) Bu arada arakdaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum. DGM20AGK kodunun alt limiti var ama kaç lira tam bilmiyorum 49 tl de kabul etmiyor 59 tl'de kabul ediyor. Lütfen dikkat edin çalışmıyor değil çalışıyor kod. 49 ile 59 tl arasında altlimiti var ama kaç lira emin olamadım.Eldiven şık görünüyor.Eldiven ile küsüratı tamamlayıp DGM20AGK indirim kuponundan yararlanabiliriz(bu arada bir arkadaş 20 tl indirim sağlıyor yazmış.15 tl indirim sağlamaktadır)

50 tl alt limiti var dostum. 2. Alışverişimdr kabul etmedi ben de % 20'yi kullandım. 3 tl bi fark oldu ya önemli değil. Denerken aldığım gömleğin L bedeni bitti. S aldım ven de olmazsa bi arkadaşıma hediye ederim

hocam engin bilginiz için teşekkür ederim. Şöyle bir alternatifimiz var bunu da belirteyim. Ürünü denedik ve olmadı.Bize en yakın defacto mağazasına ürünün faturası ile beraber gidip beden ve ürün değişimi yapabiliyoruz(internet satış mağazasında bu açıklama mevcut)

• Ziraat banka kartım yamuk yapmasa 5 parça birşeyler alacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de, De Facto bu fiyatlardan bile kar ediyorsa, eski fiyatlarda müşterilerinin ümüğünü sıkıyordu demek...
  • avantajix %4 geri ödeme yapıyor, ayrıca arkadaşını davet et 10tl hediye çeki kazan uygulaması da var. site borçlu çıkacak bu gidişle
  • Arkadaşlar Haber veren arkadaşa Teşekkürler Bu arada uyguladıgım formül ile 179,82 tl lik ürünü 134,82 tl ye aldım

3 ayrı kullanıcı oluşturup 6 şar adet urun aldım ve her kullanıcıya bır kez kullanmak için 15 tl lik kupon indirimi yaptım ^.^

herkese İyi Fırsatlar...
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • 45 tllik 6 adet sipariş te benden
  • kaldı mı la bişey

silik yazan bedenler yok mu demek site mi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Ağustos 2013; 13:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

O değil de, De Facto bu fiyatlardan bile kar ediyorsa, eski fiyatlarda müşterilerinin ümüğünü sıkıyordu demek...

hocam sen giyim sektörünü pahalı bişey sanıyosun sanırm :) 100 tl altına olmayan lewis kotların maliyeti taş çatlasa 5 tl. hadi bi 5 te benden olsun 10 tl.
  • 45 tlye 5 parça aldım haber veren arkadaşa teşekkürler ama pek birşey kalmamış hep stokta yok diyor artık
  • arkadaşlar indirim çeki varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergıos -- 24 Ağustos 2013; 13:15:17 >
  • konuyu açan ve indirim kodlarını paylaşan arkadaşlara teşekkürler.bende fırsattan yararlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

konuyu açan ve indirim kodlarını paylaşan arkadaşlara teşekkürler.bende fırsattan yararlandım.

+1

6 parçada ben aldım indirim kodu 15tl indirdi ürünler 45tl ye geldi.(2pantolon+1tişört+2gömlek+1 kazak)
  • Alan çıksın beyler, site error vermeye başladı
  • 7 parça ürün aldım 54,94 ödedim
  • Site çöktü, şimdi de hesabıma giriş yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

45 tlye 5 parça aldım haber veren arkadaşa teşekkürler ama pek birşey kalmamış hep stokta yok diyor artık

Yorumu alıntı yaptığım kardeşim için üzüldüm keşke alış veriş den önce biraz daha okuyabilseydin 5 yerine 6 parçayı 45 tl ye alabilirdin ama sağlık olsun....
    hala çalısıyormu bilmiyorum ama 15 tl lık kod : DGM20AGK (6 adet urun alın 9,99 tl lık toplamda kodu gırdıkden sonra 45 tl olacak....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 24 Ağustos 2013; 13:27:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.