Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu markada ilk alışverişim 4 gömlek 2 triko ya 44 tl ödedim umarım biraz olsun kalitelidir. Haber veren kod gönderen arkadaslara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Pantolon 1 gömlek 1 body aldım 42 Tl. Kapıda ödeme vs 50 Tl oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

Sağolun hocam kodlar çalışıyor. Aldık bişeyler bu arada şu hırkandan aldık fiyatı çok uygun geldi.
    http://www.defacto.com.tr/v-yaka-hirka-40850

Aynısını 3/hafta önce ayni fiyata almıştım.çok beğendim.tavsiye ederim.

• Çok güzel kampanya koş koş alışverişe :)
  • arkadaşlar bende indirimden faydalandım hatta avantajixle yaptım alış-verişi ama avantajix te yaptığım alış-veriş görünmüyor? nerede hata yaptım ki??
  • 7 parça triko ve gömlek aldım 55 tl ye geldi ihtiyacım yoktu ama en kötü ihtimal eşe dosta hediye ederiz. :)
  • Geçenki kampanyadaki beğendiğim pantolonu bulamadım ama başka bir pantolon ve t-shirt aldım teşekkür ederim haber verdiğiniz için.
  • indirim kodlarına ek olarak %10 indirim koduda buldum ama işe yarar mı bilmiyorum : DF0810

Edit: Kod çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invictuscrypto -- 24 Ağustos 2013; 13:57:08 >
  • kupon var mı beyler?
  • 44,94 tl ye 6 parça ürün aldım,

2 gömlek, 4 tişört aldım.

pantollar kötü görünüyordu,

yukarıdaki hırkada riskli diye almadım ama şimdi yorum görünce keşke alsaydım dedim neyse hayırlısı, (ürün:http://www.defacto.com.tr/v-yaka-hirka-40850 )

pazardan ucuza geldi, dandik dundik mallar ama hiç yoktan iyidir, kullanırız bir süre.

teşekkürler haber veren arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

arkadaşlar bende indirimden faydalandım hatta avantajixle yaptım alış-verişi ama avantajix te yaptığım alış-veriş görünmüyor? nerede hata yaptım ki??

Anında görünmüyor olabilir. Olmadı itiraz edersiniz ozaman görünür

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

kupon var mı beyler?

ME22NOAG

DGM20AGK

Birisi % 20 birisi 50/15TL

• çok sağol dostum 70 tl lik alışveriş 55 tl ye geldi birde avantajixle 50 ye fln gelmiş oldu zaten ürünler indirimli bir de bunlarla dibine vurduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyayla

defactoda ölçüler kot pantolon gibi benim boy 1,73 kilo 95 38-32 alıyorum boy biraz uzun senide benim gençlik ölçülerimden saysam 32-32 gider gibi

30-32 beden 3 tane aldım. Boyları da 32-34. İnşallah olur

• arkadaşlar siparişlerinizi 50 küsürde tutun ve 15 tl indirim kuponu uygulayın.Ama aynı kullanıcı bu kodu iki kez kullanamaz, hata verir.O yüzden yeni kullanıcı oluşturun ve bu kodu burda tekrar kullanabilirsiniz.Böylece 100 tl lik alışverişi 70 e getirirsiniz.
  • tişörtler pek iyi değil bence, en azından çok karlı değil. lcw rodi, colins vs her yerde 10 tl ye bulunabiliyor.

pantalonların 1-2 modeli güzel, özelliklere dikkat edin elastan yazıyorsa uzak durun :D
  • Daha önceki 2 kampanyayı da değerlendirmiştim.
    Bununla beraber 3 oldu :)
    Tshirleri 5, Pantolonları 10 TL den almıştım :)

Buda bugünkü siparişlerim.

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!!

Arkadaşlar değişimde sıkıntı olmuyor. 9.90 a internetten aldıgım ürünü, Magazadan 25 TL lik ile ücret ödemeden değiştirdim.
    Adamlar barkoddan okuttu pantolunu,24,90 dedi. 24,90 lık başka ürün alabilirsiniz dedi.
    Fatura sordu yok dedim. Yinede değiştirdi. o konuda şüpheniz olmasın.
  • abi sömürmüşler bir şey kalmamış pantolgillerden
  • gitti site
  • ikinci sefer alışverişte aynı kargoyla neden göndermiyolar ki tekrar kargo parası istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.