Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikii farklı hesaptan indirim kodu ile alışveriş yaptım toplam 13 parça ürün 104 liraya aldım ne zaman kargoyla gelir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26
    Arkadaşlar değişimde sıkıntı olmuyor. 9.90 a internetten aldıgım ürünü, Magazadan 25 TL lik ile ücret ödemeden değiştirdim.
    Adamlar barkoddan okuttu pantolunu,24,90 dedi. 24,90 lık başka ürün alabilirsiniz dedi.
    Fatura sordu yok dedim. Yinede değiştirdi. o konuda şüpheniz olmasın.

bu biraz suistimale açık, fatura olsa fatura fiyatından iade alacak, olmasına rağmen yok demek hoş değil bence.
  • şimdi asıl soru nezaman gelir? Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  • Pergıos kullanıcısına yanıt
    3 güne geliyor hocam.
  • haber verene teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Arkadaşlar değişimde sıkıntı olmuyor. 9.90 a internetten aldıgım ürünü, Magazadan 25 TL lik ile ücret ödemeden değiştirdim.
    Adamlar barkoddan okuttu pantolunu,24,90 dedi. 24,90 lık başka ürün alabilirsiniz dedi.

bu biraz suistimale açık, fatura olsa fatura fiyatından iade alacak, olmasına rağmen yok demek hoş değil bence.

Faturanız var mı demedi ki, Faturanız yanınızda mı dedi.
    Bende yanımda olmadığı için yok dedim :S
  • geç kaldık gene bitmiş çoğu ürün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Faturanız var mı demedi ki, Faturanız yanınızda mı dedi.
    Bende yanımda olmadığı için yok dedim :S

pantolonları 40 lira mı saycaklar böyle bir durumda

• ürünleri tükettik valla. Neye tıklasam stok yok. erken davrananlar malı götürdü
  • Ne gömlekleri kaçırdım ya bulduğumu sepete atıyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

45 tlye 5 parça aldım haber veren arkadaşa teşekkürler ama pek birşey kalmamış hep stokta yok diyor artık

Yorumu alıntı yaptığım kardeşim için üzüldüm keşke alış veriş den önce biraz daha okuyabilseydin 5 yerine 6 parçayı 45 tl ye alabilirdin ama sağlık olsun....
    hala çalısıyormu bilmiyorum ama 15 tl lık kod : DGM20AGK (6 adet urun alın 9,99 tl lık toplamda kodu gırdıkden sonra 45 tl olacak....)

hocam zaten 60 tl tuttu o kodla 45e geldi hepsi 10tl değil benimkilerin o yüzden

• yok hocam 40 saymazlar, ama 9 da saymazlar. ürünler genelde magazalarda da indirimde.. oranlar değişiyor, sonuçta bir zarara ugramadan değişim yapmış oluyoruz.
  • site çöktü sepetime giremiyorum
  • Site çok yavaşş
  • gömlek pantolon hoşuma gitmedi hiç tişört ve kazak aldım
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler 18-20 parça ürünü 190 tl ye hallettik ama büyükler için pek birşey yoktu. Babam göbekli erkekler için hep dar kesim pantolonlar vardı babama olmadı. Annem de kapalı olduğu için ona göre de fazla birşey yoktu genelde ablamla kendime aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/15 lik hata veriyor başka var mı
  • 10 parçada ben aldım. 65tl ödedim. Gerçekten karlı bi iş oldu haber veren arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum. Kargoları ne zaman gönderirler bilen varmı ?
  • Hem ekstra yüzde 15 indirim hem ücretsiz kargo hem de arkadaş davetinden 10 lira hediye çeki.
  • Yeminle DH gücü diye bişey var sepetimden ürünler pıt pıt bitiyor stoğu

Atkı gömlek düğmeli hırka aldım 15 tl de indirim kodu kullandım 55 tl ye temizinden kışlık bişeyler aldım çoh mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.