arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bu konuda migrostan defactoya mcdonalds a kadar her yere gerek kariyerden gerek kendi sitelerinden başvurdum.sadece defacto döndü onda da alınmadım.süreç şöyle gelişti ilk önce çağırdılar görüştük ve beni sonra tekrardan aradılar.ben de salak gibi heyecanlanıp gittim ve yanlışlıkla çağırmişız keşke gelmeden arasaydınız dediler.ya arkadaşlar anlamıyorum zaten moral bozuk part bulamadığımdan bir de bu işini bilmezler beni buluyor. hem kendileri 3te çağırıp hem de keşke arasaydınız diyorlar.hem suçlu hem güçlüler.başka ne yapabilirim bursadayım tavsiyeye açığım moral yerlerde.insan artık belli bir süreden sonra salak gibi de hissediyor.
Yaş kaç , eğitim durumu ne hocam
Hocam geçen yazdan beri 6 iş görüşmesine gittim 2'sinde alındım, gerçi 1 tanesine girmedim vazgeçtim. Eğer alınacaksan görüşmen sonunda zaten kağıt veriyorlar belgeleri getir başla diyorlar. Almayanların ortak söylediği şey de "1 hafta içinde haber veririz"
aklında bulunsun yani
böyle olması daha iyi oldu bizde o firmalara karşı dikkatli oluruz.
Hocam lcwye gidiyosun beyaz gömlekli bir reyon yöneticisi buluyosun ve destek olarak çalışmak istediğini söylüyorsun muhtemelen alırlar hemen 1 2 ay o şekilde çalış sonra parttime olarak çalışmak istediğini söyle performansını beğenirlerse ve kadro varsa alırlar hemen
ne saçma. arayıp "bugün görüşmeye geleceğim kesin kararınız mı?" diye mi sorcak mışsın?
işe alım süreci bile böyleyse çalışırken neler yaşanıyordur kim bilir. bence işe almamaları senin açından iyi olmuş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
Yaş kaç , eğitim durumu ne hocam
20 yaşındayım üniversiteye tekrar hazırlanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin
Hocam lcwye gidiyosun beyaz gömlekli bir reyon yöneticisi buluyosun ve destek olarak çalışmak istediğini söylüyorsun muhtemelen alırlar hemen 1 2 ay o şekilde çalış sonra parttime olarak çalışmak istediğini söyle performansını beğenirlerse ve kadro varsa alırlar hemen
benim kardeşim lc de çalışıyor şu an kadro yok diyorlar.oraya da başvurdum ve en yoğun yerine düşün orada bile kadro yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
ne saçma. arayıp "bugün görüşmeye geleceğim kesin kararınız mı?" diye mi sorcak mışsın?
işe alım süreci bile böyleyse çalışırken neler yaşanıyordur kim bilir. bence işe almamaları senin açından iyi olmuş gibi.
part iş türkiyede az ondan iyi bir fırsat diye düşünmüştüm ama belli olmaz dediğin gibi iyi olmuş da olabilir.
yukiomişima
kullanıcısına yanıt
Hocam destek personel olarak başvuru yaptınız mı yok sa direkt part olarak mı başvurdunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin
Hocam destek personel olarak başvuru yaptınız mı yok sa direkt part olarak mı başvurdunuz
Benim kardeşim lc de çalışıyor destek yani kısmi olarak başvurdum kadro yokmuş. part işi lc waikiki de daha zor diye biliyorum.şu anlık olumlu bir gelişme yok açıkçası. bekliyorum artık ben de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme