< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 25 Temmuz 2019; 12:40:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 25 Temmuz 2019; 12:40:12 > |
Bir paket sigara parasından ucuza tişört bulmuşsun hocam 10 tl ye hala burun kıvırıyosun. 5 kere giyip atsan bile karda olduğun bi alışverişin nesini beğenmiyosun acaba? Hadi sigara içmiyosun kahveye oturup 3 çay içsen 10 tl.
|
2 tisort 1 esofman sort siparişi verdim. 50 lira bilmem kac kurus tuttu. Kargoyu da belese getirmis olduk. Haber veren arkadasa cok teşekkürler.
Bermuda chino sortlardan almak istiyordum ancak hem bedenini tam kestiremedim hem de o tarz sortlari babet corap giyip kisa bir ayakkabiyla giymek lazım. Babet corap ve o tarz ayakkabilar benlik değil maalesef. Gomlek alayim dedim ama gomlekler cok kotuydu, beğenmedim. Yasim itibariyle kisa kollu gomlek giymek istemiyorum, uzun kollu olanlari da cirkin. Tisortlerin de pek cogu cirkin aslinda, bedenime uyan ve begendigiim 2 tisort bulabildim sadece. Bu tarz alisverislerde hic iade ya da degisim ile ugrasmiyorum. Siparisi veriyorum, buyuk gelirse babama, kucuk gelirse kardesime hediye ediyorum. Miss gibi giyiniyoruz ailecek. Dh sagolsun, bu forumu cok seviyorum. Edit: Erkek kardesimin de tisorte ihtiyaci varmış, 7 parca urun daha aldim. 3 keten sort, 4 tisort. 2 sepet toplam 10 parca urun (4 sort, 6 tisort) 170 liraya denk geldi. Bu zamanda efsane fiyat. Tekrardan konu sahibine teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 25 Temmuz 2019; 13:28:20 > |
|
|
|
|
|