Şimdi Ara

Defacto ve elsivayikikinin yoksul mağazası olduğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi Ne ya. Kazık fiyatlar.. Kalite falan da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların giyimine bakıp kimseyi hakir görmeyin
  • Güzel tespit. Benim gözümde A101 ve BİM'in giyim versiyonları DeFacto ve LCW kim ne derse desin.
    Ben de ürün alıyorum bu marketlerden ve mağazalardan. Bu gerçeği değiştirmiyor.
  • Zara, polo gibi markaların kalite olarak pek de bi farkı yok. Açın bunların abd satış fiyatlarına bakın. 15-20 dolara çoğunu alabiliyorsunuz. Fiyat farkı neredeyse tamamen kur farkından kaynaklanıyor.

Ve doğru, maalesef insanlar sırf dolar yüksek diye pahalı olan, Bangladeş, Tayvan, Çin gibi ülkelerde üretilen ürünleri alarak statü kazanıldığını sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 4 Eylül 2018; 16:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCW'nin tişörtleri çok uygun. 10 ila 25 TL arasında değişiyor. Her sezon sonu 10 TL'ye bir sürü tişörtle dolduruyorum. Diğer mağazalarda bir tişörte 30-50 TL arası fiyat biçiyorlar. Alt tarafı ince bir tişört. O kadar paraya gerek yok.
  • Benden çok parası olan (bayağı parası var zengin ) bu mağazalardan satın alıyordu. Herhalde bu tercih meselesi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.
    colins ve hm?

• Mavi'den aldığım 2 pantolonu 1 yıldır hergün giyiyorum.

Defacto'dan tişört aldım. Hem yakası büyük, hem boyu uzun. Pişman oldum. Mavi'den aldığım tişörtün yakası da küçük, boyu da uzun değil.

Trendyol.com dan Koton marka mont aldım. 80 lira. Geçen kış giydim. Bu kışta giyerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 4 Eylül 2018; 19:26:10 >
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    İkisini aynı anda nasıl giyiyorsunuz ? (:D)

Ayrıca ben mavinin eski kalitesini kaybettiğini düşünüyorum benim çocukluğumda o kadar taş gibi kotları vardı ki. Annemin bile var hala kullanıyor kadın.

Geçen yıl kot aldım çoktan yan dikişleri beyazladı. Çokta giymedim, giyince de öyle ahım şahım şeyler yapmadım. Kalitesini yitirdi gitti.

• Defacto Ürünleri tek yıkamada pert oluyor.. Kaç sefer Tshirt iade ettim. Boyası hemen akar mı bir ürünün ya.. Deli etti beni. Yanından dahi geçmiyorum.

Boyner ürünlerinden kelebek indirimi olursa alıp çıkıyorum.

Lcw markasına bir türlü ısınamadım ya. Bana hep memur mağazası gibi geliyor. Öğretmenler günü falan :)

• Lene kullanıcısına yanıt
    Neden hocam baska magaza yok ki dar gelirli kesime hitap eden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Neden hocam baska magaza yok ki dar gelirli kesime hitap eden
    Tamam olabilir ama ben kendi açımdan değerlendirdim. Bu İki markayı. Bana pek hitap etmiyor Nedense. Ayrıyeten Kalabalık ortamda Alışveriş yapamıyorum. Kabinler her zaman dolu oluyor. Kasalar da aynı şekilde.

• quote:

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.
    bu dediğinizin alakası yok lcw ayakkabı aldım (80tl) 1 ayda patladı lacosteden ayakkabı aldım ( 450 tl) 1.5 yıldız kullanıyorum mis gibi

• quote:

Bu da fakirlerin tesellisi işte.Bu ülkede pahalı olan kalitelidir.Ucuz olupta kaliteli olan ürünler de var ama nadiren denk gelir.Sen 100 liraya aldığın bir kazakla pazardaki 10 liralığı bir tutamazsın veya +300 e aldığın deri ayakkabıyla 70 tl lik ayakkabıyı bir tutamazsın.

• quote:

Lcw defacto'yu bir tuttuğu markalara bak. Neymiş hepsi aynıymış. Lcw defacto harici bir yerden giyinmediğin belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Bu da fakirlerin tesellisi işte.Bu ülkede pahalı olan kalitelidir.Ucuz olupta kaliteli olan ürünler de var ama nadiren denk gelir.Sen 100 liraya aldığın bir kazakla pazardaki 10 liralığı bir tutamazsın veya +300 e aldığın deri ayakkabıyla 70 tl lik ayakkabıyı bir tutamazsın.

Alıntıları Göster
    Fakir dediğin adam Beymen'den giyiniyor kardeş

Ben de ne dedim zaten pahalı olan kalitelidir ee neyin lafını yapıyorsun? + okudun mu bilmiyorum pazar lafını kullanmadım, hazır giyim mağazaları için durumu açıkladım ki durum bu zaten, aksine pahalı olan şey illa kaliteli olacak diye bir şey hazır giyim mağazalarında tam olarak geçerli değil, çünkü fiyat çoğunlukla kur farkına göre belirlenir.

Benim giyim işiyle ilgilenen, hatta tasarımcı olan bir sürü tanıdığım var da konuşuyorum ayrıca

• Sanki levis,sarar falan kendi fabrikasında üretim yapıyor

Artık hepsi fason bunların

• açıkçası büyük beden ve ucuz fiyat çoğu mağazada olmadığı için gömlek, eşofman, pantolon gibi ihtiyaçlarımı lcw'den gideriyorum genel olarak. tabi başka yerde bana uygun beden ve uygun fiyat olmadıkça. 4-5 ay önce bir de aceleden lcw'den ayakkabı almıştım 25 liraya, beni en çok şaşırtan o oldu çünkü hem fiyatına göre rahat (günde 10bin adım atıyorum ve hiç rahatsız olmuyorum) hem de yaz ortası patlar dediğim halde hala sağlam.
    tshirt olarak köstebek veya orijin'den giyiniyorum genelde.
    defacto'dan da kendime bir şey bulamıyorum ama kadınlar için çok güzel desenli tshirtleri var, hediye alacaksam genelde defacto'dan alıyorum hem ucuz hem güzel desenli oluyor.
    evet tertemiz fakirim.
  • Kardeş Kütahya dan böyle lüzumsuz adam çıkmaz ya. Seni görünce şaşırdım. Ayrıca fakirim ve defactodan ve lcw den alışveriş yapacak kadar bile param yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.