Şimdi Ara

Defacto ve elsivayikikinin yoksul mağazası olduğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zengin adam gider mavi levis yok efendim sarar hatemoğlu falan takilir
    Ama bir alt kademedeki insanlar bahsettigim magazalara gider
    Bakin yoksul diyorum fakir demiyorum
    Fakir adam zaten sosyete pazarina falan gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.
  • yok bee güzel şeyler oluyor alıyorum arada
  • Dolabında eminim bu 2 mağazadan da ürünler vardır
  • Güzel olduktan sonra isterse pazarda olsun yine alırım. Ama genelde kotondan giyiniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende autlet bolumunden 20 liraya kot aldim gecen 2 tane
    Gomlek tisort falan iyide ayakkabi cok dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Dolabında eminim bu 2 mağazadan da ürünler vardır

Dostum dolapta toplasan zaten 2 tane ürün var
    Ben rencide ettin mutlu musun?

• Uygun fiyatlı oldukları için insanlar buralara yöneliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakirim ama çoğu şeyim mavi'den
  • Bir kot pantol 70 lira hocam nesi uygun allah askina

• Zenginim ama lcwden giyiyorum çünkü zenginim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwait

Zenginim ama lcwden giyiyorum çünkü zenginim.

Sen ne diyon kuveyt suyu bulandirma

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Diyorum ki: Elbise hikaye sen bir canlısın, sen hiç doğada don giyen kaplan gördün mü? Ben görmedim, insanın giymesi de gereksiz yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu diyenler ya sonradan görme ya da yeni yeni lcden maviye geçmiş tipler.

• Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Ohaa adam hakli beyler
    Aslinda ciddi diyorum haklisin
    Sizin aylik geliriniz kac lira acaba?

• Ceketlerim maviden tisortlerim lcw den pantolonum koton, colins, ltb gomlekler defaqto

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Abarttın sende, bakıyorum Beymen'e bir ayakkabı 6 bin TL, bir pantolon 10-20 bin TL, bir kıyafete bu kadar para veren insan zaten uber zengindir

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    Haklısın, sana olan saygım arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar ki tüm jeanlerim tişörtlerim kazaklarım mavi dendi ama ekonomik krizinde etkisiyle artık o kadar para vermek koymaya başladı.Şuan kimse kabul etmek istemesed kriz deyiz o yüzden markaya göre insan yargılamamak en iyisi
  • ++++

AYNISINI YAPMAZSA ANALŞAMAZA BOZULUR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.