Şimdi Ara

Defacto ve elsivayikikinin yoksul mağazası olduğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LCW ve DEFACTO dan anca indirim varsa alışveriş yapılır. Ben öyle yapmıştım yine indirim olursa yine alırım. Onun haricinde almam. Almam için bir neden yok. Öğrenciyken LCW ve Defactodan alışveriş yapardım max 15 liralık T-Shirtler alıyordum. Şimdi aynı t shirtler 29-35 arası indirimli olarak kırmızı etiketle 20-25 arasına satılıyor. O fiyata asla almam. Atandıktan sonra MAVİ ye geçtim. Öğrenciyken heves ediyordum fakat alamıyordum. İlk atandığım dönem hemen hemen herşeyim MAVİ dendi. Hiç bir ürününden memnun kalmadım. Kartuş taki son puanları kullanıp bir tshirt aldım. Bu Son alışverişim dedim. Son alışveriş diye aldığım t shirt 2 yıkamada renk attı yakası aşındı. İlk aldığımda tam üzerime olmuştu. Reyon görevlisine özellikle sordum çekme küçülme olur mu ? Oluyorsa bir büyük bedeni alayım diye olmaz dedi. Kasada bir daha sordum sıkıntı olmaz değil mi ? Dedim. Olmaz dedi. Ee peki dedim aldım. Keşke almasaydım. Yeni sezon diye polo yaka t shirtü 69.99 dan satıyorlardı. Puanları düşünce bana 44-45 liraya geldi. Zaten tövbeliydim. Bu tövbeler tövbesi oldu. Benim için MAVİ bitmiştir.

Bu aralar Polo(USPA) ve LTB(Little Big)den alışveriş yapıyorum. Çok memnunum. Polo da sürekli olarak 75 tl üzerine 20 tl doğum günü indirimi,üyelik bilgilerini güncellemeye ekstra %5 indirim ve yeni üyeliğe 150 TL ve üzerine 20 TL indirim var. Mobil uygulamadan alışveriş yapınca kargo ücretsiz oluyor. Aldığım Tshirtler 30-50 arasında değişiyor. Yeni sipariş ettiğim kargoda olan t shirtlerimi dün mağazadan kontrol ettim en ucuzu 99.90. En pahalısı 129.90 dan satılıyor halen. Kotlarını 48-65 liradan aldığımı biliyorum. LTB de yeni üyeliğe 100 tl üzerine 20 tl indirim veriyor. Kotları çok sağlam ve sürekli kampanya var. 2 kot 99.90 ve 2 kot 149.90 kampanyaları sürekli aktif. Çok güzel kotlar var. 20 tl yi düşünce kotların tanesi 45-65 e geliyor. LTB den 2 kot 1 tişörtü toplam 92.5 tlye almışlığım var. Hiçbir kuvvet bana maviden en ucuzu 139 dan başlayan kotları aldıramaz. Mavinin internet mağazasında indirim yok. Olsa bile kartuş puanla birleşmiyor. Diğer indirimlerle kesinlikle birleşmiyor. Lcw de de durum aynı indirim falan yok. Defacto da ara ara güzel kampanyalar oluyor fiyatları da uygun. Kışın internet mağazasından 7 liraya kazak 35 liraya mont almışlığım var. Özetle Ucuzsa alınır değilse alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş şair. Asıl para, o dediğin mağazadan alışveriş yapanlar.
  • "yoksul" ile "fakir"i farklı şeyler zanneden adam,
    varlıklı insanların hepsinin savurgan olduğunu zanneden adamla aynı kişiymiş.

ilginç.

Edit:
    "pahalıya satılan her tekstil ürününü kaliteli zanneden adam" da sen misin yoksa?

üçü bir arada. vay canına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 4 Eylül 2018; 23:24:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

"yoksul" ile "fakir"i farklı şeyler zanneden adam,
    varlıklı insanların hepsinin savurgan olduğunu zanneden adamla aynı kişiymiş.

ilginç.

Edit:
    "pahalıya satılan her tekstil ürününü kaliteli zanneden adam" da sen misin yoksa?

üçü bir arada. vay canına.

Bana mı diyon la
    Eger bana diyorsan sana cevap vereyim
    Bu tespitim yoksulluk sınırı ile açlik sinirinda olanlar icindir
    Fakir yoksul falan konuyu bulandirma ve uza
    Seni sevmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Dolabında eminim bu 2 mağazadan da ürünler vardır

Dostum dolapta toplasan zaten 2 tane ürün var
    Ben rencide ettin mutlu musun?

Bunun onur kirici olduunu solemelisin

• Normal şartlarda bu tip konulara yorum yazmam lâkin içimden gelen birkaç satırı paylaşayım: Zenginlik göreceli olsa da "zengin" diye adlandırılan gelir düzeyi üst kademe olan tiplerin yurt dışı merkezli, daha ağdalı söylenişe sahip markaları tercih ettiğini görüyorum. Bilhassa marka vermek istemedim, lokasyon olarak; Fransa
  • Öyle diyorsunuz da kış için kaban bakayım dedim 200 liradan başlıyor lcw ve defactonun ürünleri
  • Bim ve a101 inde olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.
    dostum bu gencler veya ergenlerin vizyonu olsa zaten burda bos bos konusacklarina
    dil ogrenirler
    kitap okurlar
    univeriste lerin dersleri ucretsiz [odcast veriliyor ona bakarlar
    gidip yeni ulkeler gorurler

ve milletin bir pantolona nasil 1000 dolar verdigini gorup vaybe boyle insanlarda varmis derler, cunku bu arkadaslar hep ezilmisler, hep yapmazssin denmis, hep dunyayi mahalessinden ibaret sanmislar

gencler dedigim gibi cok okuyun,gelistirin kendinizi yoksa lcw, defacto giymek zorunda kalirsiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Ben daha çok designer olmayan markalardan giyinipte lcw, defacto'yu fakir markası olarak görenlere gülüyorum, LCW-Koton-DeFacto-Mavi-Lacoste-U.S. Polo Assn.-Zara-Bershka-Pull&Bear bunların hepsi aynı fabrikalarda üretilir, aynı malzemedir, üstüne marka etiketi yapıştırılıp satılır, tikiler de aynı eşyaya 100-200 daha fazla ödeyince ehe kaliteli mal aldım zenginim sanar

Kaliteli bir şey istiyorsanız gideceksiniz Beymen'den alacaksınız arkadaşlar, o çok pahalı dediğiniz markalar dünyanın en kral giyim eşyalarını üretiyor, ülkemizde zengin işi olarak görülen Zara zaten yurtdışında fakirler kendini zengin hissetsin diye zengin markalarını taklit etmeyi konsept edinmiş bir markadır, he istediğiniz yerden giyinirsiniz ona bir şey demem, ama Beymen'den alışveriş yapmayıpta lcw-defacto fakir markasıdır diyorsanız giyim ve tekstil konusunda bilgisizsiniz demektir.
    Beymen dediğin dangalak zenginleri kazıklama adına bir mağaza ulan bir palto 60 bin TL olur mu? Hay ben bu kapıtalizmin ah bi sosyalizm gelse de şu zenginlerin sonu gelse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bipolar Bir Genç

Öyle diyorsunuz da kış için kaban bakayım dedim 200 liradan başlıyor lcw ve defactonun ürünleri

200 lira gunumuz sartlarinda buyuk bir para olmaktan cikti artik hocam malasef

• Ayakkabı ve takım elibise mağazadan kalan diğer ürün grupları için pazardan alıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul starcity outlet ten altın yıldız ceket pantalon gömlek kravat kemer + 2 yedek günlük pantalon + süvari den ayakkabı 345 TL den almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 5 Eylül 2018; 9:26:47 >
  • Her zaman kot paltolonda Marcus modeli maviden alirim
    Jack jones tan alirim.

Hic lcw ve de facto urunlerini giymezdim çünkü sokakta 2 dk da bir ayni kiyafetle pişti oluyorsun.

Yurtdışina gidicem diye lcw ve defactodan 5 bin tl lik alisveris yaptim hepsi basic tisort tanesi 19-29 tl arasi. Lcw ve de factonun basic tisortleri hosuma gidiyor. Yurtdışında da pişti olmuyorum :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

Orijinalden alıntı: Bipolar Bir Genç

Öyle diyorsunuz da kış için kaban bakayım dedim 200 liradan başlıyor lcw ve defactonun ürünleri

200 lira gunumuz sartlarinda buyuk bir para olmaktan cikti artik hocam malasef

Alıntıları Göster
    Alim gücü düşük 200 TL kaban alamayacak nice orta gelirli var.

• Görende lc Waikiki ucuz falan sanacak . Artık bu markalarda pahalı

• Lcw, defacto, boyner grubu, ziylan grubu, primark gibi hazır giyim sektörüne üretim yapan bir firmada çalışıyorum.

Lcw veya boyner den veya zara dan aldığınız aynı sınıf ürünler arasında fiyat farkı dışında ürün faydası yönünden bir fark yoktur.

Uzun lafın kısası Lcw, defacto düşük mal satıyor demek gerçek dışıdır.

Bir ara dünyaca ünlü bir markanın satın alması vietnamdan mal çekti. Daha doğrusu merkeze talepte bulundu merkez operasyonu yaptı.. Çifti, navlun dahil 14 dolara mal olan bir ayakkabı rafta normal sezon 110 dolar, indirimdeyken 90 dolara satılmakta. Ayakkabıyı fasoncu yüzde 30 marjla satıyor bu arada... Matematiği siz yapın.

Eğer İstanbul da yaşıyorsanız gidin sultanhamam dan alın takım elbise. Şu anda sporcu giyiminde istisnasız en iyi mağaza Decathlon dur. Diğerlerinden en az 50 yıl ileridedir. Ürünün imalatından satış sonrasına kadar çok başarılı bir şekilde yönetilmektedir ve denetlenmektedir.

Ben kot pantolon alacak olsam lee veya gant tercih ediyorum.

Defacto ya ürettiğimiz bir çanta nın aynısını biraz model değiştirmek suretiyle İngiltere ye sattık arada yalnızca tasarım farkı var, direkt ilk madde malzeme ve işçilik yönünden hiç bir fark yok. İngilizler aynı çantayı döviz cinsinden en az 6 kat yükseğe satıyorlar. Burada fiyat etiketlerini de takıp koliye koyuyoruz. ABD de kaça uk de kaça veya Belçika da kaça satılıyor biliyorum.

Uzun lafın kısası Lcw, defacto düşük kalitesiz mal satıyor demek yersizlik ve bilmeden cahilce konuşmaktır.

Göğsünüzü gere gere giyinin dolaşın, hatta pişti olun. Malları gayet kalitelidir.

Fazla fiyat vermek o malı kaliteli yapmaz.

Ucuza almanız da kalitesiz düşük mal aldığınız anlamına gelmez.

Bu arada demek değildir ki, Tommy, lacoste, gant, Beymen 20 TL lik malı 2000tl ye satıyor.

Öyle olmuyor işte.

Her ürünün kendine has üretim süreci ve malzeme bütçesi var.

Konu çok uzun uzun anlatmaya müsait fazla dağıtmaya yım arkadaşlar. İçiniz müsterih olsun. Rahat rahat giyinin kuşanın.

• Almanya’da yaşadığım zaman Zara ve H&M’den hem ucuz hem fiyatına göre kaliteli diye alıyordum. Lcw’ye göre kalıpları üstüne daha iyi oturan ve benim bedenime daha uygun ürünleri var. Türk malı olan ürünleri aynı fabrika çıkışlı mı bilmiyorum ancak illa ki tamamında aynı malzemeyi kullandıklarını düşünmüyorum. Bu biraz daha biri tıp öğrencisi diğeri okumamış olan iki kardeş gibi Biraz Lcw’nin muadili ancak Primark olur. Bu arada Primark’ın da Türkiye çıkışlı ürünleri var. Onlar diğer ülke ürünlerine göre daha uzun ömürlü olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır yoksulum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.