Şimdi Ara

___DEFANS DEĞERLERİ ve (%) LER HAKKINDA___ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • matematik hocana rica ette bana da özel ders wersin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleK4nK4L4r

matematik hocana rica ette bana da özel ders wersin :D

Post kasacağına git de ders çalış.
  • Beni yanlış anlamışsınızBen size hakaret düzeyinde bişey söylemedim ki
  • yaw sanırım kıyafetlerde yazan reinforce değerlerinin verilen damage değerine bi katkısı yok. reinforcenin sözlük anlamı takviye etmek güçlendirmek. ve bu formüller eğer doğruysa silahtaki reinforce silahı güçlendirmek için kıyafetlerdeki reinforcelerde kıyafetleri güçlendirmek için olabilir.

giyilen kıyafete göre verilen damagenin değişip değişmeyeceğini ancak o kıyafetleri kullanarak anlayabilicez sanırım. ben 72-77 garment set arıyorum. bulabilirsem bide onu giyip denemeler yapıcam.

eğer bu kıyafetlerin damage üzerinde etkisi yoksa üzülücem eğer etkisi yoksa oyun benim tahmin ettiğim kadar komplex olmamış olucak. ama ben öyle olduğuna inanmak istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

yaw sanırım kıyafetlerde yazan reinforce değerlerinin verilen damage değerine bi katkısı yok. reinforcenin sözlük anlamı takviye etmek güçlendirmek. ve bu formüller eğer doğruysa silahtaki reinforce silahı güçlendirmek için kıyafetlerdeki reinforcelerde kıyafetleri güçlendirmek için olabilir.

giyilen kıyafete göre verilen damagenin değişip değişmeyeceğini ancak o kıyafetleri kullanarak anlayabilicez sanırım. ben 72-77 garment set arıyorum. bulabilirsem bide onu giyip denemeler yapıcam.

eğer bu kıyafetlerin damage üzerinde etkisi yoksa üzülücem eğer etkisi yoksa oyun benim tahmin ettiğim kadar komplex olmamış olucak. ama ben öyle olduğuna inanmak istiyorum

sen dene bi bakalım sonuçları bekliyoruz

• garment set alcam diye çıktım yola armor set buldum. gender change lazım. ayarlaya bilirsem armorla protectoru karşılaştırabilicem. çalışmalarım devam ediyo
  • Türk milleti olarak silkroada kafa patlatacığımız kadar derslere kafa patlatsaydık herkez profesor olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urukmoria -- 30 Ekim 2007; 21:24:56 >
  • Silkroadı 2 yıldır oyunuyorum ve halen öğreniyorum ama aramalarımda sacma sapan konulardan baska pek bişeye rastlamıyorum cok güzel bi gözlem olmus ve cok ii bilgiler var tebrik ediyorum. ..
  • @sjanaz55

Böyle bir konu açtığın için sana kişisel teşekkürlerimi sunuyorum.

Benim bilebildiğim ingilizce ve oyunu oynadıkça edindiğim tecrübelerle edindiğim izlenimlere göre silahlara kırmızı stone lar basılarak yükseltilebilenfiziksel ve büyüsel kuvvetlendirme (phycical and magical reinforce) yükseldikçe, yapılan attacklarda verilen damage miktarını silahınızın sahip olduğu damage aralığının üst limitine yaklaştırmaktadır (tabi karşı tarafın defans kuvvetlendirmesine bağlı olarak).

Elixirlerle basılan + değerleri bu damage aralığının değerlerini yükseltmek amacını gütmektedir.

Ben 48 lvl a gelince 48+3 bir blade'in hasar gücünün 42+3 sos bir blade'e göre daha yüksek olduğunu gördüğümden değiştirdim.
    (Bildiğimiz şekli ile SOS=+5)

Küpe, yüzük ve kolye olarak takılan aksesuarlardaki sönümleme (absorbsion) değerleri ise; üzerinizdeki giysilerin savunma güçlerine bağlı olarak, gelen damage miktarındaki azaltma faktörü olarak işlev yapmaktadır.

Garment mi Armor mu konusuna gelince oyun ekranının sağ altındaki yazılarda çıkan ipuçlarından öğrendiğim kadarıyla garment giyersek vuruş hızımızın (agility) %20 artacağı ve %20 daha az mana potion harcayacağımız buna karşılık fiziksel defansımızın düşük olması, armor giyersek fiziksel defansımızın yüksek olmasına karşılık vuruş hızımızın %20 az ve mana potion harcamamızın %20 fazla olduğu, protector un ise bu ikisinin ortalaması olduğundan başka somut bilgim yok.

• goodluck760 guzel bi noktaya deginmis aslinda ...

benim eskiden beri gorusum kiyafetlerdeki reinforce degerlerinin sadece defans ile alakali olduklari yonunde ...
    simdi oyunda resmi olarak aciklanmis ama stat olarak ifade edilmeyen garment %20 ceviklik %20 MP pot tasarrufu, protector ise %10 ceviklik %10 MP pot tasarrufu yaptirir Armor a gore diye bilinir ... Ayriyeten oyuncularin genel kanisi olarak, resmi olarak bir aciklama olmasada garment giyen int, armor giyen str fazla vurur gorusu var ... iste bu noktada belki bu oyuncularin tecrubesi hadisesinde setlerin stat olarak gorunmeyen ozellikleri soz konusu olabilir ... Nasil herhangi bir stat olarak yazmasa da garment giyen hizli kosuyor ise vuruslara yansima da buna benzer sekilde olabilir ...
  • kıyafet seçimlerine gelince ben garment giyen bir int karakterin armora gore daha fazla demage vurduğu tezini savunan birisi deilim. sebebi ise bu kıyafetlerin ozelliklerinde (blue str int hariç) atack arttırıcı yada vuruş gücüne etki edecek bir özellik goremiyorum. elbiselerdeki reinforcenin de neye destek sağladığını anlamış deilim. defans iteminin ataklara destek sağlaması online oyun mantığına aykırı ve eğer destek sağlayacaksa defansımıza yada parry özellıgıne destek sağlaması gerekır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Ha bu arada eu buildlere karşı ne giyersen giy, bu heriflere nerf gelmeden bize huzur yok. Adamlar hayvani vurdukları için ne giydiğinin pek önemi kalmıyor. Tamam kralını 2 nuke ye kesersin (tabi extreme cleric bufflarını istisna tutuyorum) ama arada bir block çıkarmak zorundasın. Adamlar str buildlere 15 - 25k critliyor, int buildlere nasıl vururlar düşünemiyorum.

intcilere vurunca intciyi moleküllerine bölünüyorlar
  • konu hortlamıs biraz daha beyin fırtınası yaparsak bu formlleri çözicez ben şimdi kendi lwl ime kadar olan bütün yaratıklara teker teker vurup ne kadar çaktığımı not alıyorum bişiler yapcam
  • Vay be beyin fırtınasına bakın.Siz bna SRO nun serverlerinde kullandığı yazılımın kopyasını bulun bn size hepsinin formulünü yazim bu kdr uraşmanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.