Şimdi Ara

defans veren takılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bana defans veren takıları sayabilecek varmı?? şimdiden teşekkür ederim.

• EVET DOSTUM ASLINDA BENDE BUNA BENZER Bİ SORU SORACAKTIM ARAKADASLARA ARKADASLAR BEN B.P İM BANA HEP STR HEMDE DEFANS VEREN TAKILARI SÖYLERMİSİN TEŞEKÜRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

EVET DOSTUM ASLINDA BENDE BUNA BENZER Bİ SORU SORACAKTIM ARAKADASLARA ARKADASLAR BEN B.P İM BANA HEP STR HEMDE DEFANS VEREN TAKILARI SÖYLERMİSİN TEŞEKÜRLER.

DİAMOND RİNG

20 DEFENS
    10 STR
    20 LR
    İŞİNE YARAR
  • bende paper mage im ben ne almalıyım defanslı takı olarak
  • Üst Sınıf Olarak

Paper Mageler İcin En İyi Takı ROL Yada ROM Olacaktır ( Hp Defans ) Kupe Olarakta Agate Earring Tercih Edilebilir..

Bp ler : Yüzük Olarak ROC Küpe Olarak Resist İhtiyacindan Dolayı WE

Warrior : Yüzük Olarak ROC Küpe Olarak PE

Rogue : Yüzük Olarak ROL Küpe Olarak EME

Daha Ekonomik Secimler İcin

Bpler Ve Warriorlar Yüzük Olarak Diamond Ring Küpe Olarak We / Opal Earring

Rogueler Yüzük Olarak Elf Ring / Kekuri Ring Kupe Olarak Rogue Earring / Silver Earring

Mageler İse Yüzük Olarak Agate Ring Küpe Olarakta BRonze Earring Kullanabilirler..

Belt Neck İhtiyacı İse Kişinin Oynama Still ine Göre Değişeceği İcin Öneride Bulunmadim.. Örneğin Rogue Oynarken Defans Veren IronNeck tense ElfBelt + 1 vs. Takmayı Uygun Görürürm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIN -- 22 Ocak 2007; 16:12:47 >
  • saol akardes acıklamaların ıcın ama abıaraz daha ayrıantılı olursa daha ıyıa olur. yenı oyuana baslamıslar da olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarunastr

bende paper mage im ben ne almalıyım defanslı takı olarak

belt olarak glass yada iron belt neackle olarak iron neackle yüzük olarak rol küpe olarak aklıma bişi gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: day2kill

Verdiğim Örnekler En Üst sınıf Takılardır...

Paper Mageler İcin En İyi Takı ROL Yada ROM Olacaktır ( Hp Defans ) Kupe Olarakta Agate Earring Tercih Edilebilir..

Bp ler : Yüzük Olarak ROC Küpe Olarak Resist İhtiyacindan Dolayı WE

Warrior : Yüzük Olarak ROC Küpe Olarak PE

Rogue : Yüzük Olarak ROC Küpe Olarak EME

Tercih Edilirse Sağlıklı Olacaktır..

sen bilerekmi yazdın attınmı bunları ? rouge roc u ne yapsın yahu ?
  • Harf Hatası Olmus Olmus Kusura ßakma.. Kendim Warrior Olduğum İcin ROC a Gidior Aklım... Düzeltildi.. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: day2kill

Harf Hatası Olmus Olmus Kusura ßakma.. Kendim Warrior Olduğum İcin ROC a Gidior Aklım... Düzeltildi.. ;)

aman he öyleyse sorun yok :)

http://forum.donanimhaber.com/m_9453258/mpage_1/key_glass%252Cbelt//tm.htm#10990424 bence şurdan bakın arkadaşlar tek tek yazmayla olcak iş değil daha önce açılan bir konuda hepsi resimli olarak var.
  • lupus pendant olabilir +1 i felan hem defans hem de str bakımından gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.