Şimdi Ara

Defanslar hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir itemdeki x wepDefansin, Defans olarak karsiligi nedir ?
    Örnegin bronze beltteki DD 5'in kestigi damageyi, kac defansim daha olsa kesebilirim ?

Sordugum sorunun net bir karsiligi olmadigini biliyorum fakat ortalama bir tahmin bekliyorum.

(Forumu uzun zamandir takip ediyor olmama rağmen üye olmak yeni nasip oldu.. herkese selamlar..)

• Dd5 = %5 dd koruma
  • Şöyle sorayim:

(Vurulan aynı skilde alınan damage değerleri sabit varsayıldığında)
    Örneğin 1000 defansim ve DD 5' im var.. Rogue bana spike'yle 1000 damage vurdu.
    DD 5'im yokken defansımın kac olması lazım ki yine aynı Rogue'den yine Spike'yle 1000 damage yiyim.
  • %5 diye bir şey yok. Ben şimdi 100 dd diysem millet bana 0 dmg mi vuracak?
  • 100 dd olamaz...

15 ddn war helmet

%85 dmg yersin

üzer,ne %10 dd takın war

%85-8,5
    76,5 dmg yersin b uböyle gider

hiç bir zaman 0 olmaz

tıpkı asasın attıgı % ler gibi kalanın % sini alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaShuck -- 21 Mart 2008; 8:00:39 >
  • dd 50 kalkan taksan iron set giysen ve dd 25 giysen 95 oluyor yani 5 mi vuracaklar sana .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

dd 50 kalkan taksan iron set giysen ve dd 25 giysen 95 oluyor yani 5 mi vuracaklar sana .

alakasi yok bir videoda bu ispatlandi dd 50 talia dd 32 kalkan iron set ve dd 25 taktiginizda 50 + 32 + 20 + 25 $eklinde bir hesaplama yaparak dd'nin %127 oldugunu varsayarsak bu dagger defans sadece spike / thrust / pierce gibi skiller icin gecerlidir.. yani rogue'un defansa bakmayan skiller yani ismini tam hatirlamiyorum kirmizi skiller diyorum genel olarak ve 70 skill'i olan bloody beast vuracagi kadar damage vurur ancak spike / pierce / thrust gibi skiller 100 50 gibi komik rakamlar vurur ispatlanma konusuna gelince youtube'da taa fii tarihinde cekilen bir video vardi x'te onlypriest tarafindan izlerseniz goreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kisa2001

Şöyle sorayim:

(Vurulan aynı skilde alınan damage değerleri sabit varsayıldığında)
    Örneğin 1000 defansim ve DD 5' im var.. Rogue bana spike'yle 1000 damage vurdu.
    DD 5'im yokken defansımın kac olması lazım ki yine aynı Rogue'den yine Spike'yle 1000 damage yiyim.

diyelim dd5 %5 veriyorsa. ve dd5 in yoksa 1050 defansın olcakki o sana 1000 damage vursun. tabi böyle bişey mümkün değil damageler sürekli değişiyor. senin varsayılımını varsayarsak böyle sonuç çıkıyor
  • Tam bir karşılığı olmamakla birlikte 10 dd nin 35 defansdan daha iyi koruduğunu gördüm ben. Aşağı yukarı 10dd 50 defansa veya daha fazlasına karşılık geliyor. Yani çok ciddi bir antidir bu. Ama şunuda çok rahat söyleyebilirim hiçbir anti miktarı dagger kadar etkilemiyor. Yani 60 spear defansında olsa warrior iptal olmaz asla skillerindeki ek dmg ler sayesinde. Ama rogue tamamen % hesabından gittiği için DD miktarı çok etkiliyor. Yoksa cs, iron set vb takıp 2 warriora ölen priestler var=)
  • Cevaplariniz icin tesekkürler.. bir soru daha sorayim yine aynı konuda

1 defans ortalama hac hp ye denk geliyordur ?
  • bak 1 dd 10 defans a eşit gelıor ortalama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.