Şimdi Ara

Definitive Pro Sub 80 Kullananlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, dün teknik özelliklerine baka baka heveslene heveslene benim için çok diyebileceğim bir fiyata Definitive Pro Sub 80 satın aldım. Fakat cihazı Pioneer A443 amfime High Level Input kısmından bağladığımda hava sesinden başka bir şey duyamıyorum. Teknik özelliklerinde 21hz'e kadar inebildiği yazmasına rağmen farklı odalarda farklı konumlarda denememe rağmen sub 36hz'in altını veremiyor(sürücü tepki veriyor, ama odada 36hz'in altı duyulmuyor). Gain'i fazla açtığımda aşırı yoğun bir port hava sesi var, hava sesi bass'ları duymamı engelleyecek kadar fazla. Yani kısacası gain fullken asla kullanamıyorum hava sesinden dolayı yarısından daha kısık seste anca kullanılıyor. Bu cihazda bu denli port sesi ve 36hz'in altında odada yoğun bass sesler üretememesi normal midir? Yoksa aldığım cihazda bir problem mi var? Sırf çok alt frekansları duyabilmek için Logitech Z5500 cihazımı satıp 3 gün kargoyla ödemeyle uğraşarak Definitive Pro Sub 80 aldım. Ama Z5500'de 35'e kadar dolu dolu inebiliyodu. Kısacası hüsrâna uğradım. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.