Şimdi Ara

Defolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslinda sadece merak ediyorum siz olsaniz defolu urun tercih eder misiniz tabi defisunu gostermek kaydiyla mesla bana biri sorsa evet derdim bir is yapman istiyorum bu konuda cevrem de var fakat insanlarin tepkieini merak ediyorum

Tabi ben boyle bir site kurup defolu mal satmak istiyorum fakat markanin imaji i da korumam gerekir bu yuzden urunleri. Etiktlerini kesmem gerekecek aslinda kesip farkli bir marka da koyabilirim henuz fikir asamasinda olan projem icin goruslerinize ihtiyacim var

www.defolugomlek.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlar neden defolu ürünleri alsınlar ki ? Hemde web sitesinden outlet mağazalarda görerek almak varken. benim aklıma ilk bu geldi başarılı olacağını düşünmüyorum.
  • Defosu fotograflanarak goruntulenecek detayli olarak ya da yazili ifade ile anlatilir outletler de satilan defolu urunler ucuza satilmiyor hatta defolu mallarin hatasi kucukse normal satisa ekleyebiliyorlar
    bariz defolu olan urunler ise zaten yer bezi olarak sirketlerde kullaniliyor anlayacaginiz ucuza defolu az defolu mal bulmaniz zor ben atyolelerden ustalarin elinden cikmis
    gercek defolu urunleri ucuza temin edebilirim kaliteli kumastan ama ufak defek hatalari olan

bu fikir su an sizin gozunuzde garip durmasi cok dogal cunku isin icinde degilsiniz ve tuketicisiniz
    ben isin icindeydim gordum defolu mali 1 kalite gibi satani da yer bezi yapani da bu fikir ilk ceptelefonu cikacak soylentileri gibi garip geliyor size tahmin edebiliyorum
    ozamanlar da evde telefon varken sokakta niye konusayim ya da cepte telefon mu tasinir gibi laflar duyuyordum ustelik boyle bir seyin yapilmamis olmasi beni daha cok heycanlandiriyor
    tabi tutar mi bilmiyoruz ama tutmayacagini da bilmiyoruz henuz boyle bir sey yapilmadigindan referansimiz yok denemek lazim sanki...

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞHİR ÜRÜN GERİ İADESİ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.