|
Bildirim
Dalga mı geçiyorsun?? Sadece karanlıkta daha iyi fotoğraf çekiyor diye p30 u s10 a denk mi zannediyorsun?? Tabii ki p30 dahil. genel toplam da s10 p30 u çerez niyetine yer. Uyan balığa gidiyoruz
|
Harika ama tek kelimeyle harika inceleme yapan editörlerin senden öğreneceği çok şey var. Adeta kullanıcı gözünü çok iyi analiz edip bilgiler paylaşıyorsun kimsenin işine yaramayan anlamsız bilgilerle yormuyorsun bizi teşekkürler ne diyelim
|
İncelemelerdeki başarın yadsınamaz Burak hocam. Ellerine sağlık.
|
Burak Solt’un Donanimhaber’e en kaliteli icerik sunanlardan biri oldugunu dusunuyorum, kolaya kacip yalniz video ile birakmamis, tebrikler
![]() |
Ne olur şu video oynatıcınızı değiştirin. Ya da direk youtube a yükleyin. Mobilden giriyorum çözünürlük değiştiremiyorum tıkladıkça video baştan başlıyor hatırlamak istiyor musunuz ? Diye bir seçenek çıkıyor bu problemleri yaşamak zorunda mıyız lütfen.
|
Note 5 ten geçtim çok memnunum.
|
Bu kadar teknoloji çağında yaşıyoruz,
Hala aynı açıdan, aynı mesafeden fotoğraf çekemiyorsunuz.. |
Karşim mis gibi inceleme yapmış.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 10 Nisan 2019; 20:47:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 10 Nisan 2019; 22:26:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 10 Nisan 2019; 22:34:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|