Şimdi Ara

Değer mi? 'Samsung Galaxy S10+ incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İncelemelerdeki başarın yadsınamaz Burak hocam. Ellerine sağlık.

• Abi samsung a80 diye bir model duyruldu onuda inceleyip yorum yaparmısınız gerçekten şahane cihaz olmuş

• Ne olur şu video oynatıcınızı değiştirin. Ya da direk youtube a yükleyin. Mobilden giriyorum çözünürlük değiştiremiyorum tıkladıkça video baştan başlıyor hatırlamak istiyor musunuz ? Diye bir seçenek çıkıyor bu problemleri yaşamak zorunda mıyız lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyunsavar

Dalga mı geçiyorsun?? Sadece karanlıkta daha iyi fotoğraf çekiyor diye p30 u s10 a denk mi zannediyorsun?? Tabii ki p30 dahil. genel toplam da s10 p30 u çerez niyetine yer. Uyan balığa gidiyoruz
    sen niye boyle gaza geldin

aslinda orda ki cumlenin yapisi yanlis o yuzden yazdım onu, "bu videoyu izlediğiniz tarihte" adam belki 3-5 ay sonra izleyecek videoyu, zaten su anda yeni tepe modellerden samsung disinda sadece p30 pro alinabiliyor.İncelemeyi yazan yazarında p30 proyu buna katip katmadığını o yüzden sordum.yani p30 pro daha iyi veya kotu gibi bir ima yok, ayrica zoom tarafında da cok daha iyi kamerasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 11 Nisan 2019; 10:42:37 >
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Yine de benim dediğim gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Solt’un Donanimhaber’e en kaliteli icerik sunanlardan biri oldugunu dusunuyorum, kolaya kacip yalniz video ile birakmamis, tebrikler

• Harika bir inceleme olmuş DonanımHabere yakışır türden elleriniz dert görmesin

• Doğru tespitler ve çok güzel inceleme için teşekkürler Burak Şolt. Şeytan ayrıntıda gizlidir, çabanı takdir ediyorum . Bu şekilde devam etmeni dilerim.

Ayrıca bu ürünlerin bu dolar artışıyla tercih edilmemek gerekliliğini vurgulamak lazım. Elimizdeki cihazlar fotoğraf ve video hariç temelde aynı şeyleri çok rahatlıkla yapıyorlar. Nereden nerelere geldik foto ve video konusunda. Sizde editör VS değilseniz test etmeyin elinizdeki ile idare edin. Sponsorunuz varsa o ayrı tabii dostlar. Maksat anı yakalamak, zira paylaştığınız dosya boyutları sosyal medyada hap kadar. 4k çeksen ne olur çekmesen ne olur.

• Sevgili Burak Şolt uzun süredir burada en kaliteli incelemelerine imza atıyor. Her tarafını didik didik incelemişsiniz. Ellerinize, aklınıza sağlık. (Lütfen saçı da eskisi gibi yapın :) )

• Note9 un kamerasi ayni olsa da kamera firmware i daha iyi elden gecmis rafinedir. Anlasilan S10 Plus ile Note9 incelemesi de sart gerci tahmini sonuclar belli ama .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.