Mesajım bulunsun, deneyeceğim oyunlar var. |
DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdedikshttps://store.steampowered.com/app/493200/RiME/
Rime basit ama güzel bir oyun.Genelde bu tarz oyunlar duygusal hikayeleri oyunculara aktarır.Rime'de bunu yapıyor.Bu yönüyle oynanmaya değer ,gözden kaçmış bir oyun.
bunu aldım denicem birazdan en sevdiğim tarzlardan biri
edit: aga bu nası bi oyundur 4 buçuk saattir başından kalkamadım inanılmaz bağlıyor kendine asla bırakamıyosun şuan belim ağrıdığı için ara verdim ama gerçekten mükemmel bi oyun çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 3 Kasım 2020; 0:40:28 >
-
hayatımız boyunca yetecek bir oyun arşivimiz oldu arkadaşlar. artık ne oynasam derdine son
-
Conflict Vietnam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala oynamayan varsa Prince of Persia üçlemesi
-Sands of Time
-Warrior Within
-The Two Thrones
Bunlar kesinlikle oynanmalı.
Aynı zamanda gizemli ve gerilimli oyunları sevenlere tavsiyem;
-Sanitarium
Ben hala bitirmedim ama hikayesi ve atmosferiyle surukleyicidir. Eski olduguna bakmayin kesinlikle oynayın.
Dedektiflik sevenlere;
-Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Oynamayan var mıdır bilmem ama derin hikayesi ve tatlı piksel grafikleriyle şahane bir oyundur;
-Undertale
Kel ajan reis;
-Hitman 2: Silent Assasin.
Daha aklıma gelirse eklerim. Özellikle sistemi düşük olan arkadaşlar sanitarium, undertale, hitman2 ve pop üçlemesine göz atsin. Sistemi düşük olmayanda oynasin, günümüzdeki çoğu oyunu paket ederler bu oyunlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 2 Kasım 2020; 23:25:6 >
Oyun çok eski,hatta çoğu kişi beğenmez.Eskiden bitirmiştim 10 yıl falan oldu Kimse adını bile duymamış ama bence iyiydi
The thing oyunu vardı çok eskiden oynamıştım efsane korku oyunuydu hayal meyal hatırlıyorum oyun böyle eski bir gemide geçiyordu kış ayıydı ve mistik olaylar vardı oyunda acayip sarmıştı birde filmi vardı bu oyunun oda efsaneydi bu oyunu mutlaka oynayın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Katana Zero
-
https://store.steampowered.com/app/258520/The_Vanishing_of_Ethan_Carter/
Bu oyun grafiklerini benim aklım almamıştı.Yani sanki bir fotoğraf sanesinin içine giriyordunuz.Zaten adamlar fotografları oyuna entegre eden bir sistem kullanmışlar.Kısa bir dedektidlik hikayesi sunan Ethan Carter kıyıda köşede kalmış çok güzel bir oyun.
-
https://store.steampowered.com/app/221910/The_Stanley_Parable/
Yani ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Abzürt bir oyun işte.Konusunu munusunu anlatamam.Oynamanız gerek.
-
https://store.steampowered.com/agecheck/app/8850//
Evet BioShock 2.Herhalde İnfinite olacak değildi ya.Onun burada işi olmaz.Bence hiçbir BioShock oyununun burada işi olmaz.Ama nedense ikinci oyuna burun kıvırılır.Yahu Big Daddy'i kontrol ediyoruz daha ne olsun?
-
Bu oyun Rise of Nations'ın ek paketi olarak piyasaya çıktı.Rise of Nations'ın burada işi yok o büyük bir oyun.Ama nedense bu oyun göz ardı edildi.Ben ise bu oyunun hastasıyım.Rise of Nations steam'da var.Bu niye yok?Efsane bir oyundur.
-
Play project IGI 1-2.Bence ikisi de çok iyi
Evet hak ettiği değeri göremedi maalesef. Güzel oyundur beğenmiştim.
-
Cryostasis: Sleep of Reason
-
Zamanında eğlenceli bir oyundu.Bakalım kimler hatırlıyor :)
-
mükemmel bir oyundur kendisi...ama win10 da calıstıramadım malesef.bende call of chulthu dark corners in the earth ve cold fear ı ekleyeyim listeye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Strateji oyunları sevenler için benim favorim hatta şimdi açıp 2 el oynayacağım
Command conquer generals zero hour
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 6 Kasım 2020; 0:17:35 >
HOMM 3.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X