Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
42
Favori
21.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En damar korku oyunlarından girmişsin hocam :)

Özellikle clock tower 3 ve fatal frame tüm seri müthiştir.

Hele ki Fatal frame de akla hayale gelmeyecek yerlerden düşman çıkıp oyuncuyu fena korkutur, gece uyutmaz :)

• azos A kullanıcısına yanıt

Oyun dediğin öyle oluyor ama şimdikiler ise remaaterd'ın remake'i şeklinde cilalı oyun devri gibi içi boş sönük oyunlar .

O oyunları oynayanlar çok şanslı idi zamanında oynamayan varsa kesin oynasın diyeceğim ama buradakilerin çoğu (gördüğüm kadarıyla) grafik ve fps takıntısı var. Buradakilerin çoğu derken konu içinde olanlar değil forumun geneli öyle neredeyse. Olmayanlarda var tabiki

Bu arada PlayStation 3 için Gears of Wr 3 çıkmış bilginize.

https://kotaku.com/a-ps3-version-of-gears-of-war-3-is-now-available-1846937357

• emretor23 kullanıcısına yanıt

Yarısını bile yazmadım daha idare et

• Bence Yakuza serisinin yeterince değeri bilinmiyor. Yakuza Kiwami 2'yi oynuyorum 0'la beraber gerçekten efsane yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchimatsu -- 21 Mayıs 2021; 13:17:9 >
  • @Şuan noluyo ,

IGN , Gamespot vb sitelerin yöneticileri sana iş teklif teklif etmeli ,

Hatta Epicgames mutlaka seni bulmalı ,

Seçtiğin değerlendirdiğin tüm oyunlar kaliteli ve birer yakut parçası ,

5-6 senedir oyun oymayan ben listedewn erişebildiğimi seçip haftasonu takılacağım,

İyi ki konuyu açmışsın , sağol varol ,

Teşekkür ederim.

Sağlıklı ,mutlu güzel günlere....

• Watch Dogs
    Bayonetta 1&2
    Greedfall
  • Benden de 2005 yılında sadece Playstation 2 için çıkan korku, gerilim ,hayatta kalma oyunu olan Capcom’un harika oyunlarından Haunting Ground ve yine 2005 yılında Pc,Ps2 ve xbox için çıkan Cold Fear gelsin.

Haunting Ground’da devasa bir şatoda silahsız olarak şu anki Resident Evil Village oyunundaki gibi belli bir sıraya göre gelen bosslardan kaçıyoruz ,onlardan yeri geldiğinde saklanıyoruz ,o bossları ,çeşitli zayıflıklarından faydalanarak yenmeye çalışıyoruz.Bu mücadeleler içinde en büyük yardımcımız yanımızdaki köpeğimiz.

Cold Fear ise terk edilmiş,batmaya yüz tutmuş bir gemide zombilere ve çeşitli yaratıklara karşı mücadele ettiğimiz gerilim korku oyunudur.Oyundaki kamera açısı,Resident Evil 4’e benziyor.

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Mayıs 2021; 22:48:28 >

• neo23 kullanıcısına yanıt

Cold Fear kesinlikle efsane bir oyundu.

• Cold Fear harika oyundu, eskiden daha özgün güzel hikaye odaklı oyunlar vardı.

Şimdi grafikler özellikler yükseldi ama oyun kalitesi yerlerde.

• Daha yeni oyunlardan bahsedeceksem Battlefront 2 diyorum. Çıktığı halinden eser yok artık. Ea'nın açgözlülüğü yüzünden oyunu direkt kafamda elemiştim bu yüzden çok geç keşfettim. Fps olmayan oyunlar için ilk itibar kritik önem taşıyor gerçekten.
    Günümüzde multiplayer oyunlarda bu kadar güzel grafik, animasyon, oynanış çeşitliliği görmek mümkün değil zira çoğu renkli renkli cringe oyunlar.
  • Lİstede çok güzel oyunlar varmış bravo ben eklersem pzc ve bmt ve rr listedekilerin yanında sönük olabilir ama eğlenceli vakitler geçirdim hep
  • DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

• Kaliteli oyuncular nasıl da kendini belli ediyor. Hep diyorum oyun dediğiniz şey bir kültürdür küçümsenecek bir şey değildir. Öyle Cs Go Pubg oynamayla da oyuncu olunmaz.

• PS2:Psi Ops The Mindgate Conspiracy, Shadow of Rome PS3: Motorstorm Apocalypse, Heavenly Sword PS4:Days Gone,Assassin's Creed Syndicate

• Prey...
  • hikayesi için oynamayı düşünüyorum. hikayesi sıradan değil diye yorumladım mesajınızı.

• Değeri bilinmeyen demiyeyim ama oynamayan varsa eğer Half life black mesa zamanın efsanesi tekrar yeni grafiklerle yapılmıştı, Türkçe yamasıda var serinin fanlarına kesinlikle tavsiyemdir DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ 

• Sly cooper
    Ben boyle bir mizahiyla kalitesiyle platform oyunu oldugunu dusunmuyorum.
    Sucker punch ile sanzaru games yapmisti.
    3 kisilik cetesiniz ve kotuleri soyuyorsunuz
    Rakun, kablumbaga ve hipapotam olarak oynuyorsunuz.... cok guzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 24 Mayıs 2021; 4:47:43 >
  • Güzel konuymuş. Ben de eski-yeni birkaç oyun önereyim. Özellikle 2D platform seven arkadaşlara.

Heart of Darkness

Flashback

Yoku's Island Express

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Kaliteli oyuncular nasıl da kendini belli ediyor. Hep diyorum oyun dediğiniz şey bir kültürdür küçümsenecek bir şey değildir. Öyle Cs Go Pubg oynamayla da oyuncu olunmaz.

Biraz ağır yazacağım.

Yayıncı denilen illet tayfa sayesinde bu kültür öldü. Adamın oyun geçmişi feysbukta farmville ile başlamış otura otura orasını büyütmüş kendini oyun dehası sanıyor. Twitter twitch orada burada millet efsane yalıyor bunları. Şimdi hepsi siyasete atılmaya başladı nereden çok yalama geliyorsa oraya koşuyor abi adamlar şaka gibi.

Kutuya sarılıp şort ile canımmm pileysıteyşın tr bana göndermiş diyen mi dersin, Mario için çocuk oyunu diyen mi dersin kafayı yiyeceğim.

Eleman: pileysıteyşın beşin haptik guptik şeyini anlamam ben arkadaş

Tayfa: ayyyy canımmm ne kadar güzeeel söylüyorsun yerim seniii

Bunlar yüzünden oyun basını dergicilik öldü. Geçen belalarını bulup birbirlerine girmişti bu ultra dahi grup.

Sinan Akkol, Furkan Faruk Akıncı, Göktuğ Yüksel geçti gitti şimdi Ersin Kılıç, Talha Aynacı.. Bu kültürü yaşatmaya çalışan bazı kişiler.

Şimdi bunların bi alt sürümü Enis Kirazoğlu var o da takılıyor kendince kültürü zayıf...

Zamanında yayıncı elemanın teki forumda izlenme dileniyordu şimdi o kadar itici ki. Parayı bulan kafayı sıyırıyor.

Elini Gamecube'a sürmemiş adamlar çıkmış ben oyun dahisiyimlik taslıyor.

Bu platformlar ölünce bu elemanlar ne yapacak çok merak ediyorum.

İçimi dökmek istedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 24 Mayıs 2021; 13:36:33 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.