Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
44
Favori
23.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    handkerchief

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtx510 kullanıcısına yanıt
    Dyna Blaster 'ı win95 sistemde oynardım küçükken. Çok iyi oyundu.

Konu için de Penumbra serisini öneririm. Aynı yapmıcıya ait olmalarına rağmen Amnesia serisinin gölgesinde kaldı hep. Özgün ve sürükleyici bir hikayesi vardır. Serinin 3. oyununu pek sevmem.

Bulmaca+Korku sevenleri tatmin eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cloudpunk.

Cyberpunk 2077 den çok daha güzel cyberpunk atmosferi var. Yağmurlu ve kasvetli havası ama aynı zamanda her tarafın ışıl ışıl olması Blade Runner ve o tarz atmosferleri seven insanlar için çok hoş bir his yaşatıyor. Arkaplanda sürekli dark synthwave türünde müzikler çalıyor ve hikayesi gayet iyi. Savaş dövüş isteyenler için önermem çünkü öyle bir yanı yok. O büyülü cyberpunk atmosferini içine çekmek isteyen insanlar için müthiş bir oyun. 1 hafta önce oyun uzunluğunda yeni bir dlc si çıktı.

Özetle karanlık, yağmurlu ve neon ışıklarını seven insanlar için öneriyorum. Arabamızla kuryecilik yapıyoruz. Diyaloglar vs. çok hoş oyunda. Bence hikayesi de gayet güzeldi. Death Stranding'e sıkıcı diyecek insanlar için sıkıcı olabilir. Sonuçta kavga dövüş yok oyunda. Ama bu atmosferi seven insanlar için çok güzel bir oyun.

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

• 90 larda efsane olan bir oyun öneriyorum size.. bulmacalı bol aksiyonlu :)

adı ; supaplex ...

bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder.

100 küsür bölümden oluşmaktadır..

ayrıca oyun zordur.

• bir başka efsane oyunda will rock ..

oyun mekaniği güzeldir

ayrıca yapımcısı ubisoft..

2003 yapımı sürekli aksiyon .

• Ninika kullanıcısına yanıt

Benim de ilk oynadığım oyunlardandı ama çok çakma bi oyun izlenimi vermişti bana.O zamanlar serius sam gibi oyunların altında çok ezildi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 1 Haziran 2021; 14:1:40 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Seriussam benzeri olduğunda hemfikiriz

bu tarz oyunlar genelde benzer özelliklerde ancak bossları çok fenaydı bunun birde hikayesi sürüklüyordu..

birde yunan mitolojisi atmosferi güzeldi.

seriussam beni bu oyun kadar etkilemedi açıkcası..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Communism kullanıcısına yanıt
    Dragon age serisi hep sükse yapmıştır.
    Underrated olarak kalmadı, 2 oyunu da game of the year seçildi.

Eğer hala oynamayan varsa, şu ana kadar single player rpg de En özgün hikaye diyebilirim. Özellikle yüzüklerin efendisi, witcher gibi serisileri seven kişiler hayran kalacaktır.

Dragon age inquisition ile zaten tavan yaptılar.

Cinematic leri asla geçmek istemeyeceksiniz.

• Nier: Automata: Değeri tabi ki bilindi ama, yine de çok daha fazla ses getirmesini beklerdim. Bu aralar oynuyorum, tek kelimeyle inanılmaz bir oyun. Hikayesi, karakterleri, hele müzikleri. Tam anlamıyla efsane bir oyun benim için. Ve oyunu bitirdikten sonra, aslında oyunun yeni başlaması mekaniğini oldukça etkileyici buldum. Çoğu insan sıkılmış ama, uzun zamandır farklı bir oynanış sunan oyun gördüm.

ve tabi ki Prey.

• Rocha R kullanıcısına yanıt

ben de ekleyeyim, nier replicant da muhteşem oyun. bir ay kadar önce pc, ps4 ve xbox one'a da çıktı, kesinlikle es geçilmemesi gerek, automatadan sonra da önce de oynanabilir, iki türlü de büyük keyif verecektir. automata oynayıp beğenen birinin kesinlikle oynamayı ihmal etmemesi gerekir derim (zaten aynı keyfi verecektir yapı ve tarz olarak da)

aslında insanların bir çoğu ciddi anlamda şans verse oyunun değerini anlayacaklar ama çoğu kişi önyargıyla yaklaşıyor, öyle büyük bir sorun var. çok daha büyük ses getirirdi yoksa...

nier replicant gibi harika bir oyunun bile değeri zamanında bilinmemiş, automata'nın da bilinmemesine çok şamamak gerek. oyunun remake'i çıktı, günümüz oyunlarının birçoğundan daha kaliteli olmasına rağmen "incelemelere konu olan oyun" konumunda bile değil. crysis'e laf etmiyorum ama crysis'in remasterı için otuz kamyon video yapıldı. gerçekten crysis de muhteşem bir oyun ama nier replicant/gestalt başka bir şey. aynı ilgiyi ve alakayı hak etmesi gereken bir oyunken maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 2 Haziran 2021; 1:38:31 >

• @yamaci1771 Kesinlikle Replicant'ı da oynayacağım. Açıkcası ben uzun zamandır Automata'yı çok merak ediyordum, ama oyun incelemelerini ve tanıtımları okumayı sevmediğim için(tanıtımlarda bile spoiler verenler var çünkü) oyunu sci-fi ögeleriyle süslü DmC sanıyordum.

Ancak oyuna hayran oldum. Aslında oyunun ilk sondan sonra başlaması ve akabinde yaşananlar inanılmaz bağladı beni oyuna. İşe bile oyunun müzikleriyle gidiyorum :) Aynı müziğin oyunun atmosferine göre 8bit, chorus, orkestra, acapella arası değişimleri çok etkileyici. Yazarken bile tüyler diken diken :)

Yoko Taro'nun yerinde olup, ölürken böyle bir eser bırakabilmek isterdim. Bir oyun için olağanüstü sayılacak bir kurgu ve felsefe yatıyor.

Açıkcası, oyun dünyasında beni en son lisede Half Life 2'yi oynarken bu kadar etkilenmiştir. Uzun zaman sonra böyle bir yapımla karşılaşmak iyi oldu.

Bir de tavsiyem oyunu kesinlikle en az Hard modunda oynayın. Easy ve normal; adeta yürüyüş simülatörü gibi. Çok garip bir zorluk ayarı yapmışlar. Hard ise o kadar dikkat istiyor ki, basit bir düşman bile düzgün chip set kurmamışsanız tek atıyor. Very hard'a henüz cesaret edemedim DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ 

Oynayın oynattırın.

• King Kong ( 2005 )

Ubisoft'un çöp değil oyun yaptığı yıllar DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.A.A.d city -- 2 Haziran 2021; 2:58:37 >
  • 50 cent Bulletproof, 50 cent blood on the sand.

• King Kong oyunu film gibiymiş bence Element TD 2 - Multiplayer Tower Defense ve Dorfromantik bu sene çıktılar ve rahatlatıcı çerezlik oyunlar aynı zamanda Türkçe

• Devil May Cry serisi(5. oyundan sonra biraz da olsa değer gördü).

Onimusha serisi( özellikle 3. oyunu çok iyidir Jean Reno başroldedir.)

Vampire the Masquerade Bloodlines(Hikaye anlatımı ve rol yapma öğeleri bakımından şu an bile taş gibi oyundur. Erken ve aşırı buglu çıkması hem oyunun hem yapımcıların sonunu getirmiştir.)

Hellblade Senua's Sacrifice(Tam değeri bilinemedi denemez ama bence çok daha övgüleri hak ediyordu. Hem grafik hem hikaye bakımından müthiş bir oyundu. Çoğu oyuncu hikayeyi bağdaştıramadığı için anlamayıp oyunu yarıda bıkratı. 2. sini sabırsızlıkla bekliyorum.)

Bir oyun olmasa Half Life 2 Cry of Fear modu çok iyidir zamanında hikayesiyle etkilemişti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 4 Haziran 2021; 10:9:57 >
  • Ninika kullanıcısına yanıt

Supaplex heyyy gidi heyyyyy vallaha gömüldüm anılara ne oyundu zamanında beee zordu, uzundu, uğraştırıcıydı. Bu konu bana yaşlandığımı hissettiriyor...

• Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım? Derdi series x vs ps5 olmayanların, herkesin çöp dediğinde pırıltı bulanların konusu olmuş :)

Alıp götürdü beni 👍

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    İlk oyunum Supaplex ve Prince of Persia. Windows falan yok, disketle açardık. Bu 2 oyun bana neler hatırlatıyor neler. Vay arkadaş..

• Wanted: Weapons of Fate

Bence bayağ iyi oyundu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.