< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 6 Haziran 2021; 16:39:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (16. sayfa)
-
-
yeni nesilin bilmediği eskilerin çok uzun saatler oynadığı bir strateji ... rome tatal war efsanesinin en iyilerinden ... empire total war.. oyun 1700 lerde başlıyor 1800 lerin başına kadar devam ediyor ..
-
(strateji) akıl isteyen oyunların babalarından birisi 2000 lerde internet kafelerden çıkmayanların iyi bildiği bir efsane ... 2. seriside yapıldı
-
stratejide çığır açan pc başında size sinir krizi geçirttiren bir oyun ...
en az 2 3 hafta başından kalkamayacağınız mükemmel bir strateji oyunudur kendisi.. 2014 yapımıdır çok eski değil yani..
-
Bende buraya küçükken oynadığım harika oyunu bırakıyım zamanına göre iyi bir oyundu
Forgetten realms demon stone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Frostpunk benzeri bir oyun. Bu oyunu epey oynamıştım ben. Atölyede Türkçe dil desteği de mevcut. Müzikleri de hoş. Zor seviyede sinir krizi geçirmeniz doğal. Kıtlığı çok abartılıyor zor seviyede.
-
xbox gamepass'ten henüz kaldırılmamışken oynayıp bitirmiştim. bu türün meraklısına kesinlikle öneriyorum.
-
Remember Me
-
The Order 1886
Spec Ops The Line
Enslaved
-
Richard Burns Rally
Victorius Boxers 2 (pcsx2 ile pc de)
K1 world Gp 2006 (pcsx2 ile pc de)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Eylül 2021; 12:19:51 >
Az sabahlamadik basinda, yenisi diye cikanlar yerini tutamadi, yok oldu gitti, hala da var bende...
-
2007 2008 dönemleri sahi çok güzeldi. Ne oyunlar oynamıştım o yıllarda. Nostalji yüzünden mi öyle geliyor diyordum ancak tekrar oynayınca tekrar aynı keyfi alıyorsunuz o dönem çıkan oyunlardan. Oyunlarda bir "ruh" vardı. Her oyunun bir karakteristiği, bir kişiliği vardı.
-
-
No One Lives Forever 2 güzel oyundur.
-
Mortal kombat Sub-zero Mitholoji
Ve Rival School
Call of cthulhu. Tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Brother's in Arms Hell's Highway
Band of Brothers sevenlere tavsiye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X