Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
43
Favori
23.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drakengard 3 .PS3 öldüğü dönemde çıkması sadece ps3 konsoluna çıkması aşırı underrated olmasına sebebiyet vermiş bir oyun.Oyunun son sonu hariç bütün sonlarını bitirdim.Son sonu çok zordu.Kesinlikle denenmeyi hak eden efsane bir oyundur.Emülatörle oynadım bu arada sorunsuz 60 fpsde oynanan bir kaç bölümde ufak tefek glitch harici bir sorunu yoktu.

Ayrıca nierin atası bir oyun grafikleri karakterleri herşeyi benziyor bildiğim kadarıyla da aralarında bağlantı varmış İngilizce bilmediğim için ayrıntısına kadar bilmiyorum ama yinede öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 6 Haziran 2021; 16:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nesilin bilmediği eskilerin çok uzun saatler oynadığı bir strateji ... rome tatal war efsanesinin en iyilerinden ... empire total war.. oyun 1700 lerde başlıyor 1800 lerin başına kadar devam ediyor ..

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ
  • (strateji) akıl isteyen oyunların babalarından birisi 2000 lerde internet kafelerden çıkmayanların iyi bildiği bir efsane ... 2. seriside yapıldı

• stratejide çığır açan pc başında size sinir krizi geçirttiren bir oyun ...

en az 2 3 hafta başından kalkamayacağınız mükemmel bir strateji oyunudur kendisi.. 2014 yapımıdır çok eski değil yani..

• Bende buraya küçükken oynadığım harika oyunu bırakıyım zamanına göre iyi bir oyundu

Forgetten realms demon stone

• Ninika kullanıcısına yanıt

Frostpunk benzeri bir oyun. Bu oyunu epey oynamıştım ben. Atölyede Türkçe dil desteği de mevcut. Müzikleri de hoş. Zor seviyede sinir krizi geçirmeniz doğal. Kıtlığı çok abartılıyor zor seviyede.

• DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ
    DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİstore.steampowered.com
    Moonlighter on Steam
    https://store.steampowered.com/app/606150/Moonlighter

xbox gamepass'ten henüz kaldırılmamışken oynayıp bitirmiştim. bu türün meraklısına kesinlikle öneriyorum.

• Remember Me

• The Order 1886

Spec Ops The Line

Enslaved

• Richard Burns Rally
    Victorius Boxers 2 (pcsx2 ile pc de)
    K1 world Gp 2006 (pcsx2 ile pc de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Eylül 2021; 12:19:51 >
  • Az sabahlamadik basinda, yenisi diye cikanlar yerini tutamadi, yok oldu gitti, hala da var bende...

• 2007 2008 dönemleri sahi çok güzeldi. Ne oyunlar oynamıştım o yıllarda. Nostalji yüzünden mi öyle geliyor diyordum ancak tekrar oynayınca tekrar aynı keyfi alıyorsunuz o dönem çıkan oyunlardan. Oyunlarda bir "ruh" vardı. Her oyunun bir karakteristiği, bir kişiliği vardı.

• DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

No One Lives Forever 2 güzel oyundur.

• Mortal kombat Sub-zero Mitholoji
    Ve Rival School

• Call of cthulhu. Tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brother's in Arms Hell's Highway

Band of Brothers sevenlere tavsiye.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.