Getaway: Black Monday |
DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (17. sayfa)
-
-
Get Even
-
starsky hutch
crazy taxi 3 çoğunluk oynamıştır avm atari salonlarında
command conquer renegade
dishonored özellikle 1. oyun
torchlight 1. oyunu
saboteur
sid meier's pirates
tom clancy splinter cell
feeding frenzy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 23 Eylül 2021; 12:10:32 > -
Mutant Year Zero :Road to Eden ( sıra tabanlı bir çok oyun var ama bence bu oyunun bir eşi daha yok oynanışı çok iyi gizlilik ve rpg öğleri ile harmanlamışlar, sizi ne rpg ye nede sıra tabanlı oynanışın yavaşlığına boğuyor, gerçekten pusu kurmak gizli ilerlemek taktik yapmak karakterlerin yetenekleri doğru zamanda ve yeteri oranda kullanmak la uğraştığınızı hissediyorsunuz )
Terminator Resistance ( en iyi Terminator oyunu olmanın yanında sanırım en iyi film oyunlarının da başında geliyor, skynet faciası sonrası dünyanın ve makinelerin savaşını çok akıcı bir anlayım ve oynanışla sunmuş bize, silahlar düşmanların zorluğu yeri geldiğinde gerçekten tırsarak ilerlememiz oyunu çok iyi yapan yönler )
Days Gone ( rakiplerine göre gerçekten göz ardı edilen bir oyun, konsol özel oyunu ike pc ye çıkmayı başaran ve gerçekten neler kaçıracağımızı göster bir oyun, post apocalyptic zombi oyunlarında bence en iyisi, özellikle çatışma hissiyatı sürü zombilerle uğraşma ve yerinde gelişim ekranları ile öne çıkan bir oyun )
Mad Max ( göz ardı edilen bir başka film oyunu, gerçekten çok detaylı wasteland da harika bir açık dünya, araç kullanımı geliştirmeler, hem silahlı hem de yakın dövüşleri ile muazzam bir oyun )
Clive Barker's Jericho ( biraz daha eskilerden, oynadığım en etkileyici oyunlardan Clive Barker ın çizdiği dünyada savaşmak gerçekten çok gerilimli ve hayret vericiydi, takım oyunu olarak ta oynadığım en iyi action fps diyebilirim, tüm karakterleri kullanabilme savaş esnasında geçiş yapabilme yardımlaşma taktik geliştirme o ucubeler arasında hem de, zamanında göz ardı edildi biraz ama oynayanlar her zaman sevmiştir )
-
listenin yarısı çöp ve ben çöplere bayılırım -
Sid Meier's Pirates. Şu oyun gibisi gelmedi. Remake yapsalardı keşke.
-
Warhammer Chaosbane oynuyorum 3 gündür. Gayet güzel.
-
soldier of fortune cdsiz çalışıyordu. abi bu oyun çalışmadı deyip cdyi değiştiriyorduk.
-
😃😃😃😃
-
Degeri bilinmeyen oyunlar bolumune Days gone yazmis bir arkadas. Days gone u gorunce 30 saat uzeri adi days gone olan acaba baska bir oyun mu oynadim diye kendime sormadan edemedim.
Days gone ile ilgili goruslerim spoilersiz.
https://forum.donanimhaber.com/days-gone-ps4-ps5-ana-konu-turkce--117668464-300
Degeri bilinmeyen oyunlar mi?
Gravity rush1,2
Puppeteeer (ps3 de var sadece)
The last guardian, Ico, shadow of the colossus
Persona5
Yakuza kiwami2, yakuza zero
The outer worlds
sackboy a big adventure
Bayonetta1,2
Kingdom hearts2
concrete genie
Nier automota
Control
Final fantasy7 remake
Bu oyunlarda oyle scrap topla cicek getir onu getir boyle seyler yok. Yuzumuze yuzumuze " Bizim bir halt hikayemiz aslinda yok bu yuzden size yan gorev yaptirip duruyoruz " diye bir durum soz konusu degil.
Ayrica sanat yonetmenliginden hic bahsetmiyorum bile. Oyunu oynarken kendinizi o dunyada buluyorsunuz
-
Eveeet çiçeği burnunda yeni bir oyun.. Kena Bridge of Spirits: https://www.youtube.com/watch?v=pWh5388AEHw&ab_channel=PlayStation
DISNEY animasyonu gibi olan bu oyunu 1 haftadır deyim yerindeyse soluksuz oynuyorum. Çok keyifli ve değerinin bilinmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Hikayesi, oynanışı, grafikleriyle her anlamda tatmin edici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 28 Eylül 2021; 17:30:17 >
-
Henüz değeri bilinmeyen sınıfına düşmemiş ki 🤣 -
Yıllar sonra herkese merhaba. Birden aklıma açmış olduğum bu konu geldi. Hazır buraya gelmişken güzel bir öneri yapıp gidiyorum.
Oyunumuzun ismi Planet of Lana
Sanatsal çizim tarzıyla dikkat çeken bu oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
-
Hala oynamayan varsa spec ops the line , the saboteur , am alive ve sleeping dogs. Hikayesi ile güzel oyunlardır tavsiye ederim. -
Maneater Shark
-
Saboteur'u yıllar önce bilgisayarda oynamıştım. Xbox'ta oynamanın bir yolu varsa lütfen paylaşın. Mağazada bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X