25 yıllık oyun sever olarak eskilerden tekrar oynama isteği uyandıran ve bilinmeyen 2 oyun söylemek istiyorum.
2.Oyun Warhammer 40k Rites Of War: 2000 yılıydı galiba, sıra tabanlı hextogen taktik yapmanız gereken efsane bir oyundur benim için. Zamanına göre çok iyi ara geçiş sinematikleri ile beni benden almıştı. |
DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (14. sayfa)
-
-
A Plague Tale: Innocence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 24 Mayıs 2021; 16:55:53 >
-
İnternet kafelerde pc ve oyun ile cs oynayarak tanışan tipler Türkiye'nin "oyun medyası" oldu. Daha ne denebilir ki? Commodore, Amiga, Atari, MsDos, Sega vs görmüş, oyun sektörünün gelişimine başından tanık olmuş yayıncı bir elin parmağını geçmiyor, onlar da şebeklik yapmadıkları için ilgi görmüyor maalesef.
-
Yeni olmak zorunda mi? Ben mezarciyim biraz 😂😂 Ama lise döneminde severek oynadığım oyunlar;
Painkiller
Wolfenstein
Kiss psycho circus
Mdk 2 hd
Freedom fighters
Death island
Star wars republic commando
Muhtemelen şimdi bu oyunlar cep telefonunda bile full grafik çalışır. O kadar eski... 😂 Ama oynarken alta sıçırtırdı o kadar tirsardik. Güzel günlerdi bee 😔
Konuyu sevdim ama.. -
Hocam Wolfenstein ve SW Republic Commando'nun değeri bilinmediyse ölelim biz
Bana gelince..
Split Second gerçekten çok sevdiğim bir oyundu
MMO olarak Hero Online zamanında çok güzel bir seçenekti ancak Türkiye'de işlemedi
PSP'de LOTR Tactics ve The Godfather
PC'de Bloodrayne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 24 Mayıs 2021; 21:38:59 > -
Biomutant denen çöp için 300 lira verip de çöp olduğunu kabullenemeyen ve babası yapmış gibi savunan tipleri gördükçe buradaki kitlenin kalitesini bir kez daha anlıyorsunuz. Adamlar gelmiş bilmem kaç yaşına, sorsan şu kadar oyun oynadım der, hala bir oyunun fragmanlarına bakarak bile ne tür bir garabet olduğunu anlayamıyor ve ön sipariş veriyor. Valla haset etmiyor değilim, demek ki adamlar için üç yüz lira pul değerinde.
-
Hocam çok fazla kafaya takmayın zevk meselesi sonuçta. Ama o oyuna 300 Lira vermek cidden çok fazla. Oyun gameplay izledim öyle çok iyi bir oyunda degil ayrıca bana gore. On sipariş olayı artık çok sikinti hocam. Cp2077 den sonra 1-2 firmaya on sipariş veririm ama fiyatlar kolye artınca indirim bekliyoruz.
-
Alto's Adventure ve Alto's Odyssey
Oynanışı basit, telefonda oynadığım, sanırım PC versiyonları da bulunan çerezlik, vakit geçirmelik oyun. Oyunun müzikleri muazzam ötesi. Zen modunu açıp kulaklığı takıp telefonu kenara bıraksanız bile yeridir. Oynanışı da bence eğlenceli basitliğine rağmen.
-
Of of Cannon Fodder soundtracki bağımlılık yaptı ahaha çok keyifli.
-
Monument Valley
Oyun, Ida isimli genç bir Prenses'in yolculuğunu anlatıyor. Oyuncu, çeşitli dünyalara ulaşmak için etrafındaki dünyayı manipüle ederken, prenses Ida'yı optik yanılsamalar ve imkansız nesneler labirentine yönlendirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 29 Mayıs 2021; 17:53:42 >
-
Bu oyun mobil platformlarda oynadigim en iyi oyunlardan biri olabilir. Dediğiniz gibi müzikler çok iyi. Basit ve eğlenceli.
-
100 kere Prey, 1000 kere Prey -
Outer Worlds
-
Cyberpunk 2077 -
quote:
Orijinalden alıntı: SchizophreniaHocam Wolfenstein ve SW Republic Commando'nun değeri bilinmediyse ölelim biz
Bana gelince..
Split Second gerçekten çok sevdiğim bir oyundu
MMO olarak Hero Online zamanında çok güzel bir seçenekti ancak Türkiye'de işlemedi
PSP'de LOTR Tactics ve The Godfather
PC'de Bloodrayne
hero online'ı ben de oynamıştım zamanında gerçekten süper bir mmorpg oyunuydu özellikle türkçe seslendirmelerini hala hatırlıyoru
YEDİNCİ GÖLGEEEEEEEEE
DEPREMM SALDIRISII
SONSUZLUK SALDIRISIII
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail@Şuan noluyo ,
IGN , Gamespot vb sitelerin yöneticileri sana iş teklif teklif etmeli ,
Hatta Epicgames mutlaka seni bulmalı ,
Seçtiğin değerlendirdiğin tüm oyunlar kaliteli ve birer yakut parçası ,
5-6 senedir oyun oymayan ben listedewn erişebildiğimi seçip haftasonu takılacağım,
İyi ki konuyu açmışsın , sağol varol ,
Teşekkür ederim.
Sağlıklı ,mutlu güzel günlere....
Çok teşekkür ederim hocam. daha sonra deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim
keyifli oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 31 Mayıs 2021; 11:19:10 >
-
XIII
Fear Effect
-
Saboteur
Enslaved Odyssey
Alice Madnes Returns
Shadows Of The Damned
Darkness
Singularity
Dark Sector
-
eskiden pc'de bir oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam ninja-samuray temalı bir oyundu. kadın bir karakteri kontrol ediyorduk, kahkaha bombası gibi farklı silahlarımız vardı hatırlayan var mıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X