Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
42
Favori
21.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıllık oyun sever olarak eskilerden tekrar oynama isteği uyandıran ve bilinmeyen 2 oyun söylemek istiyorum.

1. Oyun Cannon Fodder: Sega konsolum varken çok severek oynadığım bir oyundu, geçen sene emülatör ile tekrar zevkle oynama fırsatı bulmuştum yine çok eğlenmiştim. (Yine oynayasım geldi :) )

2.Oyun Warhammer 40k Rites Of War: 2000 yılıydı galiba, sıra tabanlı hextogen taktik yapmanız gereken efsane bir oyundur benim için. Zamanına göre çok iyi ara geçiş sinematikleri ile beni benden almıştı.

• A Plague Tale: Innocence

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 24 Mayıs 2021; 16:55:53 >

• lextor L kullanıcısına yanıt

İnternet kafelerde pc ve oyun ile cs oynayarak tanışan tipler Türkiye'nin "oyun medyası" oldu. Daha ne denebilir ki? Commodore, Amiga, Atari, MsDos, Sega vs görmüş, oyun sektörünün gelişimine başından tanık olmuş yayıncı bir elin parmağını geçmiyor, onlar da şebeklik yapmadıkları için ilgi görmüyor maalesef.

• Yeni olmak zorunda mi? Ben mezarciyim biraz 😂😂 Ama lise döneminde severek oynadığım oyunlar;

Painkiller
    Wolfenstein
    Kiss psycho circus
    Mdk 2 hd
    Freedom fighters
    Death island
    Star wars republic commando

Muhtemelen şimdi bu oyunlar cep telefonunda bile full grafik çalışır. O kadar eski... 😂 Ama oynarken alta sıçırtırdı o kadar tirsardik. Güzel günlerdi bee 😔

Konuyu sevdim ama..
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

Hocam Wolfenstein ve SW Republic Commando'nun değeri bilinmediyse ölelim biz  

Bana gelince..

Split Second gerçekten çok sevdiğim bir oyundu

MMO olarak Hero Online zamanında çok güzel bir seçenekti ancak Türkiye'de işlemedi

PSP'de LOTR Tactics ve The Godfather

PC'de Bloodrayne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 24 Mayıs 2021; 21:38:59 >
  • Biomutant denen çöp için 300 lira verip de çöp olduğunu kabullenemeyen ve babası yapmış gibi savunan tipleri gördükçe buradaki kitlenin kalitesini bir kez daha anlıyorsunuz. Adamlar gelmiş bilmem kaç yaşına, sorsan şu kadar oyun oynadım der, hala bir oyunun fragmanlarına bakarak bile ne tür bir garabet olduğunu anlayamıyor ve ön sipariş veriyor. Valla haset etmiyor değilim, demek ki adamlar için üç yüz lira pul değerinde.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam çok fazla kafaya takmayın zevk meselesi sonuçta. Ama o oyuna 300 Lira vermek cidden çok fazla. Oyun gameplay izledim öyle çok iyi bir oyunda degil ayrıca bana gore. On sipariş olayı artık çok sikinti hocam. Cp2077 den sonra 1-2 firmaya on sipariş veririm ama fiyatlar kolye artınca indirim bekliyoruz.

• Alto's Adventure ve Alto's Odyssey

Oynanışı basit, telefonda oynadığım, sanırım PC versiyonları da bulunan çerezlik, vakit geçirmelik oyun. Oyunun müzikleri muazzam ötesi. Zen modunu açıp kulaklığı takıp telefonu kenara bıraksanız bile yeridir. Oynanışı da bence eğlenceli basitliğine rağmen.

• Lazzow kullanıcısına yanıt

Of of Cannon Fodder soundtracki bağımlılık yaptı ahaha çok keyifli.

• Monument Valley

Oyun, Ida isimli genç bir Prenses'in yolculuğunu anlatıyor. Oyuncu, çeşitli dünyalara ulaşmak için etrafındaki dünyayı manipüle ederken, prenses Ida'yı optik yanılsamalar ve imkansız nesneler labirentine yönlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 29 Mayıs 2021; 17:53:42 >

• raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt

Bu oyun mobil platformlarda oynadigim en iyi oyunlardan biri olabilir. Dediğiniz gibi müzikler çok iyi. Basit ve eğlenceli.

• 100 kere Prey, 1000 kere Prey
  • Outer Worlds

• Cyberpunk 2077
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Hocam Wolfenstein ve SW Republic Commando'nun değeri bilinmediyse ölelim biz  

Bana gelince..

Split Second gerçekten çok sevdiğim bir oyundu

MMO olarak Hero Online zamanında çok güzel bir seçenekti ancak Türkiye'de işlemedi

PSP'de LOTR Tactics ve The Godfather

PC'de Bloodrayne

hero online'ı ben de oynamıştım zamanında gerçekten süper bir mmorpg oyunuydu özellikle türkçe seslendirmelerini hala hatırlıyoru

YEDİNCİ GÖLGEEEEEEEEE

DEPREMM SALDIRISII

SONSUZLUK SALDIRISIII DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ 

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

@Şuan noluyo ,

IGN , Gamespot vb sitelerin yöneticileri sana iş teklif teklif etmeli ,

Hatta Epicgames mutlaka seni bulmalı ,

Seçtiğin değerlendirdiğin tüm oyunlar kaliteli ve birer yakut parçası ,

5-6 senedir oyun oymayan ben listedewn erişebildiğimi seçip haftasonu takılacağım,

İyi ki konuyu açmışsın , sağol varol ,

Teşekkür ederim.

Sağlıklı ,mutlu güzel günlere....

Çok teşekkür ederim hocam. daha sonra deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim

keyifli oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 31 Mayıs 2021; 11:19:10 >

• XIII

Fear Effect

• Saboteur

Enslaved Odyssey

Alice Madnes Returns

Shadows Of The Damned

Darkness

Singularity

Dark Sector

• eskiden pc'de bir oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam ninja-samuray temalı bir oyundu. kadın bir karakteri kontrol ediyorduk, kahkaha bombası gibi farklı silahlarımız vardı hatırlayan var mıdır

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.