|
DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (12. sayfa)
-
-
Bahsettiğim oyun buydu ben yanlış hatırlamışım the thingi bu oyun efsanedir müthiş gerilimlidir -
Kesinlikle little nightmares -
Çok iyi oyun ama strateji deyince age of empires hegemonyası olduğu için diğer oyunları oynamaya pek zaman kalmıyor -
Eskilerden gireyim konuya. Riddick oyunları ve Alone in the Dark 5. Alone in the Dark 5 zamanında itin götüne sokmuşlardı ama ben ilk defa o türde bir oyun oynadığımdan çok sevmiştim
Son 4-5 yılda sevdiğim oyunlar.
Prey 2017: Hem dünyada hem Türkiye hak ettiği değeri bulmadı, o yıl oynadığım en iyi oyundu.
Nier Automata: Dünyada bayağı ilgi gördüm ama TR'de pek görmedi.
Nioh: Dark Souls çakması diye damgalandı ama gayet sağlam bir oyun.
Dragon's Dogma: Bu da sağlam bir RPG oyunudur.
Monster Hunter World: Dünyada büyük kitlesi olan ama TR'de pek ilgi gösterilmeyen oyun.
Total War Warhammer 2: Diğer Total War oyunlarının aksine fantastik öğeler içerince serinin hayranları bir meeh dedi, özellikle TR'dekiler, ama serinin en iyi oyunlarından.
Birkaç tane de multiplayer oyun yazayım. Titanfall 2 hariç diğerlerini oynayan kalmamıştır. Boşuna indireyim bir bakayım falan demeyin
Tribes Ascend: Benim için gelmiş geçmiş en iyi multiplayer oyundur. Piyasaya çıkan ilk Free to Play oyunlarından biri olsa da pek tutmadı. Tabii bildiğiniz FPS'lere benzemez Tribes.
Lawbreakers: Bu oyun niye tutmadı onu ben de anlamadım
Titanfall 2: EA'nın bok yemesi. Daha uygun bir zamanda çıkarsaydı daha çok ilgi görebilirdi.
Star Wars Battlefront: Cahili oyun basını tarafından gereksiz eleştirilere tutuldu. Oyun modları ve oynanış keyifliydi. Neymiş az map varmış. CS GO'da tonla map var da noluyor millet paso Dust 2 oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Eylül 2021; 12:29:18 >
-
I Am Alive
-
Ah o sisli köprüler çok iyi oyundu -
STELA
INSIDE tarzi derin atmosferli bir platform oyunu
-
Daha bu liste uzar gider. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 11 Kasım 2020; 13:21:34 >
-
teşekkürler hocam bilmediğimiz ne çok oyun varmış .. devamını bekliyoruz @magicans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 11 Kasım 2020; 21:43:2 > -
güzel konu
-
quote:
Orijinalden alıntı: josrdrCryostasis: Sleep of Reason
Bunu yazmak için girmiştim,siz önce yazmışsınız.Değeri bilinmeyen en iyi oyun.Zamanına göre müthiş grafikleri vardı ama rus yapımı olduğu için coniler pek sevmedi.
-
Kesinlikle 2017 Prey -
Singularity ve Soldier of fortune bugün çıkmış olsalardı çok farklı pozisyonda olurlardı. Özellikle Singularity hikaye/oynanış ve o döneme göre grafik olarak harikadır.
-
-
Dino Crisis 1ve2 Call of Juarez Bound Blood
Dino crisis serisini emulatör ile pcde oynayabilirsiniz.
Call of Juarez bound blood oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim.
-
kesinlikle empire earth 2 gold edition
age of empires serisini 10 kere cebinden çıkartır.
ilk çağdan başlayıp uzay çağına kadar çıkıyor.
arkadaşlarla da botlarla da sabahlara kadar gram sıkılmadan oynanabilir.
nasıl olurda bu oyunun yenisi çıkmıyor ya da remastered falan yapılmıyor anlamıyorum.
strateji severlere şiddetle tavsiye ederim.
-
Başkan bu ne tüm PS2 yi yazaydın 🤦♂️😂
-
Çok güzel bir konu olmuş eline sağlık 😉
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X