Merhaba Arkadaşlar. Hepimizin ehil olduğu konular vardır,herkes her şeyi bilmek yada her konuda yorum yapabilecek tecrübede olmak durumunda değil. İşte böyle durumlarda Bu forumun farkı ortaya çıkıyor.Bu zamana kadar siz değerli kullanıcıların fikirleri benim için çok aydınlatıcı oldu ve alacağım tüm ürünler tamamen sizlerin yorumlarına göre şekillendi.Bende Ehil olduğum konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ihtiyacı olanlara.
Bilgi Paylaşıldıkca değerlidir...
Neyse Konuya gelecek olur isek,şu an iki Digital makina arasında kararsız kaldım
Yada Bu Fiyat Aralığında Alternatif bir ürün. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sony güzeldir.Lensi Carl Zeiss zaten.Sony derim
Bu fiyata Fuji F30 veya F31 var. Onunla ilgili bilgi ve resimler forumda var. Bence onlara da bi bak ama bulması biraz zor makineyi. Eğer beğenirsen bulma işine de artık bakarız. Bu linklere bir bak bakalım uygun mu? F31 burada bak.
Her ikisi de güzel makine, resim kaliteleri birbirine yakındır her ikisinin de. Canon Manuel ayarlar için biraz daha fazla seçenek sunuyor. İkisinin de video kaydı gayet güzel. Sony nin tasarımı daha hoş, ama w35 in lcd ekran biraz küçük. İkisinden birini alsanız da pişman olmazsınız.