Orijinal geo 223 test palme ayt mat 98 test palme ayt biyoloji 125 test palme ayt fizik 116 test palme ayt kimya 95 test egzersiz yayınları ayt fizik 118 test toplamda 775 testlik bir soru bankası çözme planım var hocam, yemeyip, içmeyip haftada 2-3 defa kurumda girdiğim denemeler hariç tüm zamanımı bunlara ayıracağım. kaç gün vermeliyim sizce konu eksiğim yok |
DEĞERLİ HOCALARIMI TAVSİYE VERMESİ İÇİN KONUYA DAVET EDİYORUM
-
-
Cozemezsin bu kadar şeyi,deneme çöz onun yerine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geo 223 test gerek var mı?
MEB kitaplarına bak. Özellikle 12. Sınıf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga sblerin kolay kısımlarında vakit kaybetmek yerine deneme çözmek daha mantıklı değil mi , ben full deneme atıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
-
doğru yapıyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben napim sence tyt 90-95 ayt 55-60 ayt hedefim 68-70 tyt hedefim 95-100, msüden de 93 yaptım itü hocam. dün deneme çözmeyi deneyeyim dedim. bilgi sarmalın ayt mat branşının 1.sini çözdüm sabah çok iyi geçmişti 33,75 geldi. akşam 2.sini çözeyim dedim odaklanamadım zor buldum soruları 15 soru çözüp denemeyi saldım sence ne yapmalıyım. ama denemeyi bu sabah o dün akşam boş bıraktığım yapmadığım soruları normal soruymuşçasına çözüp baktım yine. konularım 1 tur bitti
-
Geçen sene netlerim bu şekildeydi hatta ayt 60 65 arasıydı 54k geldi. Seni korkutmak istemem ama yığılmanın bu sene daha fazla olacağını varsayarsak 70 80k bandı gelebilir. Biraz vites yükseltmen lazım
yetismez cozme sadece deneme (tavsiye doktordan)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde 65 ayt yapıyorduysan ve 2022'de 55k yaptıysan seninle alakalı problem. 22 kolay bir sınavdı, kolay sınavda 65 net 30k say yapıyordu(normalde 65 yapanın 70-75 yapacağı bir sınav). Çocuğun gözünü korkutma boşuna.
Tyt 150k geldi
Deneme çöz sb yerine.
Senin tyt ile ilgili probleminmiş. Çocuğun tytsi itüde iyi bir mühendislik için (5k) geride ama 80k yaptıracak seviyede değil.
65 yapan ne kadar arkadaşım varsa yukselttiler. 75 üstü yapan bile var.
Bir de sb bitirir hepsini olmasa da. Atlaya atlaya gitmek mantıklı bence. Bildiğin soruyu çözme her sb de aynı sorular oluyor.
Hocam tyt yi nasıl çekeriz iyi seviyeye. Bu arkadaş gibi tyt
hahah ben geçen sene 40-50 ayt yaparken sınavda 53,25 yapıp 60k girdim sayısalda
-
Sınav anı diye bir şey var. Sene boyunca ortalama 95 tyt yaparken sınavda 70 küsür yaptım. Üstelik obp de leşti
Tyt kaçtı
ben tytde 40k sıralama yaptım, obp 98 o yüzden kendini benim gibi biriyle kıyaslama hadsizliğinde sakın bulunma
-
E tamam yine seninle alakalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Normalde 65 ayt yapıyorduysan ve 2022'de 55k yaptıysan seninle alakalı problem. 22 kolay bir sınavdı, kolay sınavda 65 net 30k say yapıyordu(normalde 65 yapanın 70-75 yapacağı bir sınav). Çocuğun gözünü korkutma boşuna. |
yetismez cozme sadece deneme (tavsiye doktordan)
|
Benzer içerikler
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- roma hipodromu nasıl yazılır
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- f(|x|) grafiği
- bilkent kapsamlı burs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X