Şimdi Ara

Değersiz İnsan Var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaptigi yanlislara

Kabaliklarina

Ahlaksizligina

Hatta yaşamina

Zerre kadar deger verilmeyecek insanlar var mıdır (psikopatlar ultra zihinsel sorunlular vs haric)

Bence vardir bu ahlaksızcaysa da umrumda degil milyonlarca vardir ve hepsi itlaf edilmelidir kötüler baglanmadikca iyiler asla rahat olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam insan değerlidir. Her şeye rağmen değerlidir.

İnsanlığı yönlendiren onları üç otuz paraya çalıştıran,onları yozlaştıran,beyinleri çalışamaz hale getirenler :
    Emperyalizmin işbirlikçileri asıl suçlu onlar.
  • Vardır, böylelerini aynı servere atacaksın yesinler birbirlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    elbette vardır. ancak bu insanları bu hale getirenleri nedenleri bulup düzelmedikten sonra sonuç alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silmu

elbette vardır. ancak bu insanları bu hale getirenleri nedenleri bulup düzelmedikten sonra sonuç alamazsın.
    Katılıyorum ancak bazı insanlar bana eğitilmez gibi geliyor. Ama çok haklısın dediğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Katılıyorum ancak bazı insanlar bana eğitilmez gibi geliyor. Ama çok haklısın dediğinde.

Alıntıları Göster
    Doğuştan psikolojik rahatsılıklar olabilir veya genlerde bozukluk.
    Bu çok nadirdir. Bu ülkenin asıl meselesi geri kalmışlık. açlık sofuluğu bozdurur derler ya.
    yoksul bırakılmak insanları kötülüğe itebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

Doğuştan psikolojik rahatsılıklar olabilir veya genlerde bozukluk.
    Bu çok nadirdir. Bu ülkenin asıl meselesi geri kalmışlık. açlık sofuluğu bozdurur derler ya.
    yoksul bırakılmak insanları kötülüğe itebiliyor.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle en buyuk sorunlardan biri fakirlik zenginlerden (sonradan gorme olanlar hariç) kolay kolay kotu insan çıkmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: silmu

Hocam insan değerlidir. Her şeye rağmen değerlidir.

İnsanlığı yönlendiren onları üç otuz paraya çalıştıran,onları yozlaştıran,beyinleri çalışamaz hale getirenler :
    Emperyalizmin işbirlikçileri asıl suçlu onlar.
    Bence bazi insanlar öz olarak kötü egitimde alsalar paralari da olsa her türlü şerefsiz oğlu serefsizler

Kapitalizmin en büyük etkisi insanlari hem cogaltmasi hem fakirlestirmesi cokluk ve yokluk insanlari kötülestiriyor ama bazi insanlar kansiz kani bozuk adi serefsiz onlar ne olursa olsun öyleler

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kesinlikle en buyuk sorunlardan biri fakirlik zenginlerden (sonradan gorme olanlar hariç) kolay kolay kotu insan çıkmıyor

Alıntıları Göster
    Orta tabaka zenginlik diyelim buna. Onlarda bizden. Dinlide olsa diznsizde olsa bizden birisi.

Benim kastım bizleri aç susuz bırakan anne babalarımız 2000 tl açlık sınırının aldında veya 6500 tl yoksulluk icretine mum eden emperyalizmin isbirlikçisi komprator bujuvazi ve iktidardaki bir avuç zorba idi.

Bunların içini kötülük bürümüş. Sırtımızdam trilyonlar kazanıyorlar. İnce bir sistem kurmuşlar.
    Biz kendimizi özgür sanıyoruz. 4000 tl ücretle nasıl özgür olacağız .
    ev kirası 1000 tl yol parası 500 tl elektrik su doğalgaz 500 tl tek çocuk okutsan en az 1000 tl.
    gitti 3000 tl getir bakalım 1000 tl ile ay sonunu.

Bu insanımız çalmadan çırpmadan yaşıyorsa kutlamak lazım yarattıkları mucize için.

Onları bu hale düşüren sistem utansın.

• Kötü insan kim olursa olsun değersizdir. Ama insan özelliği taşıyan çok büyük kötülüklere karışmamış her birey değerlidir.
    Örneğin: hayvanlar bana göre değersizdir. Onlara ne yaparsak yapalım iyilik ya da kötülük yapmış olmayız. Ama bu demek değil ki onlara işkence falan yapalım ve acı çektirelim.

• Vardır ama yoktur çünkü diyalektik mantık candır
  • İnsanın değersizliğini değerlendirelim.

Sırplar Müslüman boşnaklara Hırvat hristiyanlara katliam yaptı tecavüz etti.

.........

Rus savaş uçağı düşürülünce putin cumhurbaşkanımızla refakaten sırpları ziyarete gitti.

Yani açık imada bulundu. Türk kızlarına bu erkeklerine şu şeklinde. Türk kızı deyince türkiyedekileri anlayın. Neden?

Çünkü Sırplar Hristiyan mümin fark etmez şekilde katliam yaptı. Putinin de sağ sol ya da milliyet ayrımına gidilmeksizin bunu ima ettiği açık.

...............

Kabalık kötülük vs. Kendince erkeklik taslayıp çoluğa çocuğa ilahlık yapana değil gerçekten tanri olana başkaldırı hali değersizi beyan eder.

...............

Fikirlerime karşı geldi. Kaba aymaz cahil falan. Bu kadar kısır düşünmemek lazım. Ha elinden bu geliyordur başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 21 Mart 2019; 14:15:57 >

• A B ile türedi C oldu. C nin varlığı yaratıcı sorununu ortaya koydu.

A B nin babası kardeşi annesi olabildiğini yaratıcının bir kadına el sürdürmediğini gördü.

................

A şer'i mahkemeye gitti. Ben bu durumdayım. Düşündüm ve yaratıcıya iman ettim. Hüküm nedir. Derler ki seni cin çarpmış eve git okut düzelir. Neden? kendilerinin yaptığı şeyi neden ve suçlayabilir

A İngiliz avam kamarasına gitti. İngilizler zaten ortak anacı. Onlarda sorun yok.

...........

Aklen olan Yaratıcıyı buldu. Bu ikisi ve ikisi arasındaki her türlü düşünce kadını korumayı bilmiyordu.

............

Zorla bi fraksiyona tabi tutup bu istismarı savunan ve fakat adı başka olan bi sürü görüş var diyelim. Sağcı mısın solcu musun yoksa ot musun falan.

Ben yaradancıyım.

Yaradana inanırım.

.........

Diğerleri ise derler diyebilirler. Ben doğruyum o kötü ben yanlış yapmadım o yaptı.

İstismarda birlik amacı ile kadın denen nesnenin aklını karıştırma amaçlı olan ve amacı ortak olup bi tarafından franksiyon üreten anlayışlar Yaradanca çarpılmaya mahkumdur.

Esasen hepsi birdir.

......

İnsanlar taptıklarında insana benzeyebileceğine değil kendi elleri ile yaptıklarına ilah deyip dünyevi ve uhrevi sıkıntıya veya cennete göndereceğini varsaydığına tapar.

...........

Kimse kimseyi ahlaklıyım ya da doğru benim diye yemesin. Maalesef ben de dahil ne olduğunuz ya da olduğumuz belli.

.....

Edit

Ruh argumanı başkadır. Bu hususu bana ruh geldi diyen kişi ile tartışmak isterim. Bu husus yeri gökten ayırıyor ve olası bir vahiysel tutuma işaret ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 21 Mart 2019; 15:5:6 >

• Değerli insan var mıdır?

• HADO77 kullanıcısına yanıt
    Ben maddi imkansızlıklardan dolayı türleşme ye dahil olamadım. Sonradan da yaş geçti. İmkan olursa belki evlenirim ancak çocuğa karşıyım. Sebeblerini yazdık zamanında. Bazısı türleşti.

Özünde biriz aslında. Bunu istemesem de kabul ediyorum. Bu birlik yani türleşme arzusu ortak ancak bundan fazlası da değil yalnız.

Ancak bu yaradanu tealaya karşı saygısızlığı gerektirmez. Yaradanın hakkı yani had'di ona aittir.

Ondan büyük vekil ondan büyük vasi yoktur. Hatırı alidir her şeyden yücedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 21 Mart 2019; 15:21:10 >
  • quote:

Orta tabaka zenginlik diyelim buna. Onlarda bizden. Dinlide olsa diznsizde olsa bizden birisi.

Benim kastım bizleri aç susuz bırakan anne babalarımız 2000 tl açlık sınırının aldında veya 6500 tl yoksulluk icretine mum eden emperyalizmin isbirlikçisi komprator bujuvazi ve iktidardaki bir avuç zorba idi.

Bunların içini kötülük bürümüş. Sırtımızdam trilyonlar kazanıyorlar. İnce bir sistem kurmuşlar.
    Biz kendimizi özgür sanıyoruz. 4000 tl ücretle nasıl özgür olacağız .
    ev kirası 1000 tl yol parası 500 tl elektrik su doğalgaz 500 tl tek çocuk okutsan en az 1000 tl.
    gitti 3000 tl getir bakalım 1000 tl ile ay sonunu.

Bu insanımız çalmadan çırpmadan yaşıyorsa kutlamak lazım yarattıkları mucize için.

Onları bu hale düşüren sistem utansın.

Alıntıları Göster
    Tabiki hocam rotchildi falan kast etmedim bizim gordugumuz ulasabildigimiz zenginlerden bahsediyorum

Karnimiz bile doymadan yaşıyoruz

Kölelik asla kalkmadi suan eskinin bazi zamanlarindan daha agir devam ediyor hemen her yerde

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    o zamanki koşullara göre kölelik daha cazip . hiç olmazsa yatacak yer derdi yok :)
  • quote:

o zamanki koşullara göre kölelik daha cazip . hiç olmazsa yatacak yer derdi yok :)
    Sorma

O allanip pullanan hong kongun arka sokaklarina baksana

https://youtu.be/7QKHCKaM_2I

Daha bu iyi gunleri dunyanin nufus arttikca fakirlik daha da artacak insanlar komünizmi mumla arayacak mumla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.