Şimdi Ara

değişik bi konuda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden yardımlarınızı beklediğim konu şu bilgisayarımdaki bir programı herhangi bir başka program yardımıyla belirliyeceğim bir saatte açma şansım varmı yani çalıştığım şirkette kullandığım programı kullanıcı adı ve şifremi girerek sabah 8 bucukta açmam gerekıyor bunu bi program yardımıyla kullanıcı adımı ve şifremı o programa girerek istediğim herhangi bi saatte açma şansım varmı yardımcı olursanız cok mutlu olucam

• Bir programı üçüncü parti bir program kullanmadan zamanlanmış görevlerden belirleyebileceğin bir zamanda başlatabilirsin.

Lakin sen kullanıcı adı ve şifreni açılan program girdirmek istiyorsun.
    Bunu da autoit ile rahatlıkla yapabilirsin..
  • yardımınız için teşekkürler autoit programının kullanımı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
  • @brcncan

Auoit çok geniş kapsamlı bir program.(Kendisi ile nomral kullanışlı programlar bile yazılıyor)
    Ama senin okadar detaya ihtiyacın yok.
    Program bende olsaydı 5-10 dk içinde senin için bir şey yapardım. :(

Googlede diğer arkadaşların yaptıkları çalışmaları incele. Mesela googlede autoit ile katılımsız kurulum yazıp arat.
    Gerekli bilgilere bu şekilde ulaşabilirsin diye düşünüyorum. Kolay gelsin...

http://www.google.com.tr/search?q=autoit+ile+kat%C4%B1l%C4%B1ms%C4%B1z+kurulum&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 25 Şubat 2010; 9:23:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.