Şimdi Ara

Değişim mi para iade mi ? 930 vs 640xl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum garantideydi lumia 920. Değişim bekliyormuş. 930 ile değiştirecekler. Ama ne zaman belli değil cihaz yurtdışından gelecekmiş. Aylar sürebilir dediler. Onu beklemek yerine para iadesi alsam mı ? fatura bedelim 1500 lira. 900 lirasına 640xl alıp üstünü de kenara atabilirim. hem 2 yıl garantili yeni telefonum olmuş olur.

Sizce 930 mu bekleyeyim yoksa 640xl mi alayım ?

• Bence 930 almalısın... Tamiratı 20 iÅŸ günü içinde yapmalara gerekmiyor mu? Yani cihaz için okadar beklememen gerekiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iadesi daha iyi olur bence. Dediğiniz gibi 2 yıl garantili telefonunuz olacak üste paranız da artacak.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bence de her halükarda parayı al zaten 930 istiyosan o paraya bulabilirsin uğraşma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iadesi için hakem heyeti kararı istiyorlar yalnız,öyle kuzu kuzu gel para iade edelim demiyorlar ya da sen iade isterim dediğinde tamam demiyorlar.. Para iadesi için 6 ayı gözden çıkarmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Para iadesi için hakem heyeti kararı istiyorlar yalnız,öyle kuzu kuzu gel para iade edelim demiyorlar ya da sen iade isterim dediğinde tamam demiyorlar.. Para iadesi için 6 ayı gözden çıkarmalısın

6 ay mı ? yok artık...
  • İlçenizdeki kaymakamlığa bağlı hakem heyetini telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz, yoğunluk hakkında bilgi veriyorlar, bence 930u bekleyin ve haftada bir microsoft Türkiye'yi arayıp sıkıştırın, kesinlikle servisle muhatap olmayın.. Çok baştan savma iş yapıyor servis, adamlar merkezden gelen kolilerin kargo girişini sisteme yapmıyor bekletiyor,sonra sorunca da cihazınız gelmedi diyor.. Benim başıma geldi cihaz değişimde, artık en son kargo takip numarasına ulaştım kargoyu aradım, cihaz 1 hafta önce teslim edilmiş şubeye dedi, şubeye gittim bize geldi dedi, dedim geçin arkaya bakın kolilerinize ben kargoyla görüştüm şu gun şu saate size teslim edilmiş dedim,gittiler arkadan arayıp çıkarıp buldular da teslim aldım.. Kısaca laflarıma kulak asma hocam microsoft tr numarasından ara ordan bastır müşteri hizmetlerinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

İlçenizdeki kaymakamlığa bağlı hakem heyetini telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz, yoğunluk hakkında bilgi veriyorlar, bence 930u bekleyin ve haftada bir microsoft Türkiye'yi arayıp sıkıştırın, kesinlikle servisle muhatap olmayın.. Çok baştan savma iş yapıyor servis, adamlar merkezden gelen kolilerin kargo girişini sisteme yapmıyor bekletiyor,sonra sorunca da cihazınız gelmedi diyor.. Benim başıma geldi cihaz değişimde, artık en son kargo takip numarasına ulaştım kargoyu aradım, cihaz 1 hafta önce teslim edilmiş şubeye dedi, şubeye gittim bize geldi dedi, dedim geçin arkaya bakın kolilerinize ben kargoyla görüştüm şu gun şu saate size teslim edilmiş dedim,gittiler arkadan arayıp çıkarıp buldular da teslim aldım.. Kısaca laflarıma kulak asma hocam microsoft tr numarasından ara ordan bastır müşteri hizmetlerinden

Çok uğraştırmışlar gerçekten...Telefonu verdiğim serviste bu tarz bir yer. " 4 aydır değişim bekleyen cihaz var" diye laubali açıklamalar yapıyorlar. kaldı ki 10 iş günü sonra bana yedek cihaz bile vermediler... Düşünün nasıl mağdurum. Heyet kararı ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi yoğunlukla alakalı sanırım. Ancak aylarca değişim bekleyemem. il dışına çıkacağım uzun bir süre için.

• Hocam imkanın varsa uygunundan 2. El Bi cihaz al, bunları da hakem heyetine ver paranı da çatır çatır al derim ben.. Ah benim çok ters zamanıma geldi, yoksa ben bilirdim onlara yapacağımı.. Dediğim gibi bunu unut al Bi telefon,6 ay sonra da havadan 1500 lira gelir, temiz

• 930 alın. Thh en az 3 ay sürüyor. 930u maks. 1.5 ay içinde alırsınız

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    yeni gelecek cihazın senin 920 i aldığın tarihten itibaren başlayacak bunu unutma . heleki garantinin bitimine az varsa , para iadesi talep et

Aylar sürebilir demeleri kendi aleyhlerine . Sen 20 iş günü bittiğinde para iadesi de .
  • iPhone al. Cihaza bir şey olursa gidip Zorlu'da sorgusuz sualsiz değiştirirler. 😊

• Benim de 1520 değişim bekliyorum 2 ay oldu hala ses seda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Bence 930 almalısın... Tamiratı 20 iş günü içinde yapmalara gerekmiyor mu? Yani cihaz için okadar beklememen gerekiyor...

UC Browser'ın akıbetine uğrayan bir kişi daha

• Arkadaş lar bende 25 mayis göndermiştim 14 haziran 21 nci iş günü oldu aradim microsoftu 444 36 65 dedim cihaz değişim doğdu dedim eski cihazimi istemiuorum dedim 14 iş günü daha oldu aradim surekli
    Bastirdim magdurum filan dedim bastirdim ewt dediler leyla hanim hemen islerimi kolaylaştırdı stoklarin guncellenmesini bekliyoruz dediler bir gün sonra aradilar hasan bey sizi daha fazla mağdur etmeyelim size ucret iadesi yapiyoruz dediler boran danışmanlik dan form geldi onu doldurdum yurt içi kargo ile gonderdim evraklar vardi teleservisden de 925 im bir sonra pazartesi boran danışmanlığa vardi saat 4 gibi hesabima ucreti 7r9.90 TL. Yatirildi. Hic hakem heyeti görüşmedim microsoft çözdü işimi

• Cihazi hangi firmadan aldiysaniz ihtarname cekerek 20 is gunun gectigini belirtirsiniz ve paraniz iade edilir.Para idesine microsoft bakmiyor artik.Boran danismanlik bakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Cihazi hangi firmadan aldiysaniz ihtarname cekerek 20 is gunun gectigini belirtirsiniz ve paraniz iade edilir.Para idesine microsoft bakmiyor artik.Boran danismanlik bakiyor.

Biraz daha açar mısınız hocam tam olarak ne yapmak gerekiyor ? yarın tüketici haklarına dilekçe vereceğim vermeyeyim mi ?
  • Bende de 925 var 830 verseler kabulüm ne diye göndermeliyim servise ?

• para iadesi yapıp yeni bi 930 alabilirsin.

• Hayatım leyla
    Ah leyla ah sende olmasan Lumia kullanıcıları ne yapacak az kahrımı çekmedi

İyi tanır beni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.