Şimdi Ara

Değişim ürünü renk ve kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Servise yolladigim lumia 625 yerine 735 yollanacagini öğrendim. Çaba bu yeni ürün sıfır almış gibi kurulu aksesuarli mi gelecek yoksa sadece telefonu mu sarıp verecekler . Eğer sadece telefonsa sıfır ve sifirlanmamis olduğunu nasıl anlarım. Birde telefonumu verirken kapağı bana geri verdiler. Yeni gelen telefonun rengini neye göre belirleyecekler. Rastgele mi yollanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana 735 vereceklerde kim verecek boran danışmanlıktan alacaksan kapalı kutu gelecekse sana renk seçeneklerini sunacaklar
    Yoksa toplama cihaz verecekler bütün parçalarını birleştirip yollayacaklar

Swap diye geçiyor toplama bilgisayar gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Değişim cihaz bekleniyor dendi. Aradım, cihaz bekliyoruz dediler sonra. Şimdi bakınca yeni imei gelmiş değişim imei bir de tamire alındı denmiş. Büyük ihtimal toplama dediğiniz gibi. Cihazda donanım olarak bir fark olmaz heralde. Sonuçta üretici firmadan çıkıyor. Renk seçeneği bu durumda rastgele mi oluyo peki. Bir de microsoftu arayıp itiraz etsem dediğiniz danışmanlıktan almama imkan verirler mi

• manasizadam kullanıcısına yanıt
    Kimin verdiğini nasıl öğreniyoruz

• Swap dedikleri cihaz gümüş gri olacak bellide olmaz toplama gelecek bu cihaz 1ay içersinde arıza verir tamir görürse kapalı kutu alırsın
    Sen 735 in tadını çıkar 625den sonra eline tam oturacak :)

Ben 525 ile başladım
    625<735<830 <9** artık

Heyecanlandırdın valla microsofttan telefonuma bakmadan 830 istedim de yemediler . Martta bitiyor garamti o zamana kadar 830 zorlarım heralde . Gri istiyorum zaten ya

• quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Heyecanlandırdın valla microsofttan telefonuma bakmadan 830 istedim de yemediler . Martta bitiyor garamti o zamana kadar 830 zorlarım heralde . Gri istiyorum zaten ya

Ellerinde 735 olduğu için 830 biraz zor alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    830 laf olsun diye diyorum da benim kafam bu toplama cihaza takıldı. Benim yirmi iş gününü de geçti aslında. Yasal olarak yeni ürün isteyebilirim. Kutusız kabul etmeyeceğimi microsoftu arayıp söylesem mi acaba. Toplama cihaz değil de alıp sorunsuz kullanacağım bir cihaz istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

830 laf olsun diye diyorum da benim kafam bu toplama cihaza takıldı. Benim yirmi iş gününü de geçti aslında. Yasal olarak yeni ürün isteyebilirim. Kutusız kabul etmeyeceğimi microsoftu arayıp söylesem mi acaba. Toplama cihaz değil de alıp sorunsuz kullanacağım bir cihaz istiyorum

Şansını dene önceden veriyorlardı ben aldım 3uncu 830um

Ama şimdi leyla zorluk çıkarıyor tatlı dille dene belki alırsın

• Arkadaşım dune kadar bende senin gibi değişim cihazı bekliyordum birde baktım benim cihazın anakartını değiştirip yollamışlar ve ben bunun için 3.5 ay bekleledim

• quote:

Orijinalden alıntı: knnolg

Arkadaşım dune kadar bende senin gibi değişim cihazı bekliyordum birde baktım benim cihazın anakartını değiştirip yollamışlar ve ben bunun için 3.5 ay bekleledim

O cihazi boz 1 ay icinde kapali kutu alirsin

• knnolg kullanıcısına yanıt
    Bana da teleservice değişim cihazının ne olduğunu söylemedi. Microsoftu aradım, dedim yirmi iş günü geçti aynı telefonu istemiyorum, üst model istiyorum. Beklenen değişim cihazına bakalım dedi. Biraz beklettikten sonra size gelen telefon 735 miş dedi. Ben 625 yollamıştım üst model gelecek diye kabul ettim kapattım telefonu

• Şimdi kapalı kutu istiyorum diye zorlarken daha düşük model vermesinler

• Lumia 820 verdim, değişim bekleniyor yazıyo. 830 gelir mi? Alt model veremezler zaten mantıken. Ne dersiniz arkadaşlar? :D
  • yunusemresa kullanıcısına yanıt
    Valla bi ara derim ben. Daha dün konuştuk 920 yollamış forumdan bi arkadaş, 735 verebiliriz demişler. Peşine düşmezsen 735 yollayabilirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.