Şimdi Ara

DEĞİŞTİ => FUJİ s6500fd => TÜM AKSESUARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s6500 ile ilgili çok fazla şey çok fazla yerde konuşuluyor. Bence bunları kategorize etmek lazım. Bu başlık altında SADECE ve SADECE s6500fd için aksesuarlar konuşulsun, lütfen başka bir amaç için başka başlık açalım.
    Herkes makinası için aldığı yada almayı düşündüğü TAŞIMA ÇANTASI, TRİPOD, FİLTRE, SARJLI PİL, XD HAFIZA KARTI, LENS TEMİZLEME SETİ (fırçası) 'nı burada yazsın. Hatta ne kadara ve nereden aldığımızı da burada yazalım ki almayı düşünenlere yardımcı olalım
    Herkese kolay gele....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haziran15 -- 5 Eylül 2007; 9:29:18 >

• ben uv filtrenin bir yararını görmedim açıkçası.sadece lensin tozlanmasını filan önlüyor.
    polarize filtre alırsan memnun kalırsın.mesela parlak bir camı çekerken polarize filtre ile parlamayı önlüyorsun.suyun içini parlamadan çekiyorsun.yalnız polarize takılı ilen pozlamayı 1-2 stop azaltıyor.az ışıkta çıkarman gerek.çünkü içeri giren ışığı azaltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 4 Eylül 2007; 22:06:02 >
  • İlk amacım lensi korumak. Yani çizilmelerden, tozdan..... Daha sonrasında ise polarize, skylight gibi filtreleri düşünecem. Ama marka olarak hangisi?
  • Uv o kadar önemli değil markası en ucuzundan kenko al kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Uv o kadar önemli değil markası en ucuzundan kenko al kullan

Cokin'i de baya övdüler, eğer fazla fiyat farkı olmazsa onu alırım herhalde.
  • Ben bir Sirkeci yapacağım bu UV Filtre hakkında sanırım 20ytl'ye bulunuyormuş koruma amaçlı.
  • Hadi fuji kafeciler, aksesuarlar buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13 ytl ye aldım tripodfotodan uc filtreyi
  • arkadaşa aldık 20 ytl den satmıştı demekki bize çaktı
  • quote:

13 ytl ye aldım tripodfotodan uc filtreyi

Bu Tripod Foto nerde?

Bir de hangi marka aldın filtreleri emrcan? Kenko mu?
  • tripodfoto ankarada internet üzerinden siparişte yapılabiliyor sadece uv filtre alım ben 13 veya 12 ytl öle birşeydi
  • quote:

tripodfoto ankarada internet üzerinden siparişte yapılabiliyor sadece uv filtre alım ben 13 veya 12 ytl öle birşeydi

"Kenko" mu yoksa başka marka mı?
  • Hiç kimse lcd koruyucu şeffaf film lerden bahsetmiyor. Makinamı kutusundan çıkarır çıkarmaz ilk yaptığım iş filmi lcd ye yapıştırmak oldu. Hama tavsiye ederim.

15-17 ytl arası

http://www.sanfo.com.tr/

• quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

quote:

tripodfoto ankarada internet üzerinden siparişte yapılabiliyor sadece uv filtre alım ben 13 veya 12 ytl öle birşeydi

"Kenko" mu yoksa başka marka mı?

Kenko
  • Gelelim çanta S6500fd için alınabilecek en kullanışlı en sağlıklı çanta makinanın objektifini resimde görülen iki yastığın arasına aşağı doğru oturtuyorsunuz. Bol miktarda çantada cep var ıvır zıvır koymak için. Çantanın en alt cebinden birde su geçirmez yağmurluk çıkıyor. Resimdeki gibi

Piyasa değeri 45-50 ytl arası Lowepro Nova 1 modelin adı aşağıdaki adresden 40 ytl ye alabilirsiniz.

http://www.sanfo.com.tr/urun.php?id=518

• Sıra geldi temizleme kitine WF marka piyasada hemen hemen herye bulabilirsiniz. Daha kalite ve daha pahalıları da var ama gerek varmı işte onu bilmiyorum.

10 ytl civarı

• Hafıza kartı Fuji marka bendeki 2 gb h (hızlı) serisi. S6500fd makinamızın video kalitesi benim çok hoşuma gitti, uzun süreli video kayıtları da yapmayı düşündüğüm için ben 2 gb aldım. Siz ne alırsanız alın ama aldığınız kart (H) tipi olsun.

Piyasad tutturabildiğine bimeks de 120 ytl görmüştüm. Türkiyede en ucuz alabileceğiniz yer Ankara Sakarya Cd. Köksal foto

70 ytl.

• Evettt şimdi sıra şarz cihazında Ataba AT-998 Dijital Şarz cihazı. Bu cihazı Sevgili bipekkan abinin tavsiyeleri ile almıştım. Piller dolduğunda akımı kesme, pilleri deşarj etme gibi bazı özellikleri var. Her yerde bulamayabilirsiniz. Ankarada Ulusda Yimpaşın sağındaki ve solundaki Elektronikçiler den temin edebilirsiniz.

30 ytl den fazla vermeyin.

• Sırada piller var. Piyasada birsürü pil markası bulabilirsiniz, ama benim ısrarla tavsiye edeceğim pil Varta Photo Accu serisi (Made in Japan) 2500 mAh lık şarzedilebilir piller. Arkadaşlar pil ve şarz cihazı konusundaki tercihlerim bipekkan (Bülent) abinin tavsiyeleri ile olmuştur. Forumda bu konuda uzun bir başlık da vardır zaten. Ordan fikir edinebilirsiniz.

Bende 8 adet iki grup pil var sürekli aynı pilleri kullanmıyorum. En son 2 önce aldım Ankara Ulus dan yimpaşın yanındaki Elektrikçiler çarşısında Tüfekçi ticaret var sakın pillerin tanesine 7 ytl den fazla vermeyin.

• UV filtre olarak her hangi birini alabilirsiniz sanırım farketmiyo hepside altı üstü cam. Bende kenko var japan malıymış. Aşağıdaki link den alabilirsiniz.

8 ytl. Anahhhh yafff bu tripodfoto var ya hakkaten çok kazıkcı. 12,50 ye vermişti bana

http://www.sanfo.com.tr/urun.php?id=1060
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.