Şimdi Ara

'Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek' kaç güne gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 19 Ağustos 2017'de iPhone'umu Genpa Söğütlüçeşme'ye teslim ettim.
    Yani 18 gün oldu. Araya bayram girdi ve iş günü olarak 10-11 güne denk geliyor.
    Genpa'da 4 gün bekleyip Apple'a gönderildi. Değiştireceklerini söylediler. (Bildiğiniz gibi Apple servisi böyle işliyor.)
    Başınıza geldiyse ne zaman ulaşır telefon bana acaba?
    "Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek" kaç güne gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sócrates -- 6 Eylül 2017; 17:7:52 >

• Stok sorunu yoksa, ki yeni cihazlar geldi diye biliyorum, en geç Perşembe cihazınızı kargolarlar büyük ihtimalle. Cumartesi kargo durumuna göre teslim alabilirsiniz.
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Vallahi eğer öyle olursa çok iyi olur artık sıkıldım beklemekten. Ayrıca şehir dışına da çıkacağım haftaya pazartesi, onu da engelliyor. Yüreğime su serptin biraz hocam. :)
  • sócrates S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz da bu durumda 2 gün bekledi. Kargoya verdiler 3.gün ertesi gün servise ulaştı direk almıştım.
  • Kardeşim sonuç ne oldu? Benim cihazda aynı şuan Apple ile görüştüm iPhone 6 stok Yok o yüzden böyle diyormuş 6S yollayacaklarmis sanırım. Ama başka bı Apple temsilcisinde stok var dedi. Sana hangi cihaz geldi yine 5s mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 24 Ekim 2017; 14:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.