Şimdi Ara

DEHB ile Sınav Hazırlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DHKPC+DEHB kombinasyonu: Hiç uyarılmam ve dikkatim yok, sıkıntıdan PATLADIM.

• dAmgezer D kullanıcısına yanıt

Hocam özelden dönmediniz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor becerilerinde potansiyelini yansıtamama sakarlık anlamına mı geliyor hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam odaklanamıyorum, detaylara kolayca hakim olabilmen lazım normalde. DEHB isen özellikle stimülan yani ilaç kullanmıyorsan odaklanıpta istediğini alman çok zor. Başka pek çok şey var tabii ki.

DEHB birisi bu sorunlar yüzünden normal zeka seviyesinden -15(ortalama) IQ daha az potansiyel sergiliyor.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    bende de var bu illet pandemi çıktığından beri ders çalışamıyorum 11in yazında aileme söylemiştim odaklanamıyorum psikaytriye gideyim diye evde kavga çıktı sen delimisin deliler gider ne demek hap kullanacaksın sonuç olarak izin vermediler mezuna kaldım 40 gün sonra tekrar sınava gireceğim ama mezun yılımda hiç çalışmadım.
    ailem cahil olmasaydı hem bir senem boşa gitmezdi hem de iyi bir yer kazanabilirdim şimdi hem bir senem boşa gitti hem de kötü bir yer kazanacağım

şimdiye kadar abartısız söylüyorum yüzlerce ders çalışma programı hazırladım ama hiçbirine uymadım

bu hastalığın en ileri seviyesini yaşadığımı düşünüyorum ders çalışamamam yetmezmiş gibi bir de sakarlık ve dalgınlık da var bende hem de bayağı ileri seviyede

Oysa ne hayallerim vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0888272AD -- 6 Mayıs 2023; 14:36:54 >
  • Pandemi öncesi nasıldı

• Maalesef benim hayat öykümde de çok büyük izleri var DEHB'nin. Erken teşhis her şeydir. Okulda biraz kendini idare edebiliyorsan çoğu kişi bir şeyin yok diyor ama oysa ki bir de iyi bir tedavi ile gelebileceğin yerin haddi hesabı yok. Okulda zaten ortalamasındır, tedavi olursun çok iyi bir duruma gelirsin.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Tedavisi nasıl oluyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir profesyonelle konuşabilirsiniz, benim burada vereceğim tavsiyeler çok yüzeysel ve kişiye dönük olmaz. Kaldı ki benim teşhisim de çok erken konmadı.

Hocam özele bakabilir misiniz?

• aile olmadan doktora gidemeyip hayatını mahveden kng

ilacı var ama ilaç da kilo aldırıyor. hem doktorum dedi hem de bir yerde okumuştum.

ilacı varsa zehir gibi kafaya sahip oluyorsun ama kilolu isen pek etki etmiyor ve ben bundan çok çektim.

not: 24 yıldır bu hastalığa sahibim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.