Şimdi Ara

Dehşet bi karabasan olayı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 57.ALAYIN neden karabasandan korktuğunu şimdi anladım başka bir topikte Ufakken sineklerin kanatlarını koparıp onları balkondan aşağı attığını söylemiş . bknzhttp://forum.donanimhaber.com/m_3052052/tm.htm bu yüzden psikolojik sorunları olduğunu anladım ve korkmasının ve karabasan görmesinin mantığı burada saklı

• quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

57.ALAYIN neden karabasandan korktuğunu şimdi anladım başka bir topikte Ufakken sineklerin kanatlarını koparıp onları balkondan aşağı attığını söylemiş . bknzhttp://forum.donanimhaber.com/m_3052052/tm.htm bu yüzden psikolojik sorunları olduğunu anladım ve korkmasının ve karabasan görmesinin mantığı burada saklı

İki kişinin bildiği sır değildir...Yahu arkadaşım yayma millete...

• bu olaya bir de bu boyuttan bakmak gerek neyse benden kurtuldunuz, hadi size ii geceler, bende kaçtım iyi karabasanlar
  • bi olay daha var bu da dehşet!

hep eski evimizi görürüm rüyalarımda.hep o evdeki içinde banyosu olan büyük ve eski mutfaktan tırsmışımdır küçükken.vc de dışardaydı.yine mutfaktaki kapıdan çıkılıyordu dışarıya.ben de hep salonda yatardım.o salonla mutfak arasındaki büyük buzlu cam benim korku alanıma bi çeşit geçiş kapısı olmuştur zamanla.
    yine rüyamda kendimi o salonda yatarken buluyorum.(silent hill:the room gibi oldu ba)uyumuyorum ama.uzanmışım yer yatağına,tv. izliyorum.ışıklar açık.birden her yer kararıyor.ışıklar zayıflıyor.tamamen karanlık olmuyor ama.hareketliyim bu kez rüyada.yattığım yerden fırlıyorum.o lanet buzlu camın önüne gelip dikiliyorum.o ses...bi şey geliyor...mutfaktan...hayır;daha dışardan geliyor.o şey dış kapıyı açıyor,mutfağa giriyor(girdiğini de mutfak girişindeki terlikleri ayağına geçirip yerde sürttüre sürttüre yürümesinden anlıyorum).yaklaşıp buzlu camın önüne geliyor.kapkara bi şey...upuzun...kapıyı açıp bakabilirim ama kalbim yerinden fırlayacakmış gibi atıyor.kitlenip kalıyorum.o şey elini kapının koluna uzanıp açmaya çalışıyor.içeri girecek.GİRİYOR.ben arkamı dönüyorum.ellerimle yüzümü kapatıyorum.birden beni yere yatırıyor.yere çiviliyor sanki.sonra havaya kaldırıyor.beni bi tabutun içine sokup,sokağa fırlatıyor.hemen tabuttan çıkıp koşmaya başlıyorum,çünkü arkamdan geliyor.tam sokağın köşesine geldiğimde önümden tren geçiyor tren yolu olmayan yerden.trenin pencerelerinden eller uzanıyor beni yakalamak için.tren geçince var gücümle koşuyorum.Allah'ım tanıdık biri yok mu hiç diye düşünürken orda ilerde bizim mahallenin bakkalı şefik amcayı bakkalın önünde oturur halde buluyorum.sonra uyanıyorum.ama nasıl terlemişim.sırılsıklam.

tamamen gerçektir arkadaşlar yalanım yoktur.

la ben nası uyuyacam bu sabah

• Böyle vakalarda "destur savuş" diyeceksin gider o.

SNOW_LEOPARD şaka bir yana
    Bak yanlış anlama dalga geçmek değil maksadım. Okuyormusun çalışıyormusun bilmiyorum ama, sen ilkönce git bir izin al sonra hamama git bir güzel , sonra bak yaz da geldi şöyle uzan bakalım bir hafta on günlüğüne Akdenize... At bütün stresini, rahatlarsın iyi gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

mutfak girişindeki terlikleri ayağına geçirip

• Bana da çok geliyor karabasan...ilk zamanlarda çok korkuyordum ama artık eskisi kadar korkmuyorum. Bir de ben hiç arkadaş gibi bir şey görmedim sadece, bir ses geliyor ve hareket edemiyorsun...bazı geceler birden fazla geldiği oluyor...Euzu Besmele çekersen niyetine göre kaçıyor...
  • daha bana hıc gelmedı nasıl bı şey acaba anlattıklarınıza göre gelmesınıde ıstemem abı nasıl bu kadar uzun ruya göruyorsunuz bılımsel olarak en uzun ruyanın 7 sanıye ve sıyah beyaz oldugu acıklandı her ınsan ruya görurmus ama benj gormuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

alışırsın bir zaman sonra. ben karabasanla karı-koca gibin oldum.

baba sen cenabetmi yation hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo

quote:

baba sen cenabetmi yation hep

ne alakası var kardeşim ? cünüpken mi geliyo? bu arada bu gece gelmedi korkuttunuz taabbii
  • Bu arada bu gece kazaya uğrayan var mı?

Ben ezan okunduktan sonra uyudum anca.
  • olum ne zaman uyudun ne zaman kalktın . yuhh
  • Diyom ya ezan bitti zıbardım,10'da da kalktım.
  • Yaa karabasan bilmem ben ama bende şu olur 27 katlı binanın tepesinden hep assagı düşerim

AMA ÖLMEM

• quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Yaa karabasan bilmem ben ama bende şu olur 27 katlı binanın tepesinden hep assagı düşerim

AMA ÖLMEM

Bildiğim kadarıyla o anda ruhumuz o anı yaşarmış,tam düşme anında çok hızlı bir şekilde bedenimize dönüş yaptığı için de bu tip rüyalarda sıçrayarak uyanırmışız.Yani o arada harbiden düşsek bittik...O yüzden rüyasında triplere giren kişileri aniden uyandırmamak gerekir ya.

• bana oldu 1-2 kez bu !!! ama birisini görmedim tabi, ama hiç kıpırdayamıyordum!

ilginç ve kötü bir şey bu!!! ama tamamiyle doğru!!!
  • evet tamamiyle doğru üstüne bir agırlık cöküyo hiçbiryere kıpırdayamıyosun yaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Tırsmıyor musun abi?

Bana da bir kaç kez oldu ama bu kadar derin olmamıştı allaha şükür...

Allah mutluluğunuzu arttırsın ne diyeyim

zaten bu meretin adında meymenet yoQ karabasan sakat yani

dedim ya alışıyosun. gerçi ben arkadaşınki kadar kötü olmuyom ama. yani henüz kendileriyle tanışamadım ama çok severiz birbirimizi. haftada en az 3 gece beraberiz

• Ayetel kursi okuyun bi ara bana 1 ay boyunca geldi. artık alışmıştım, korkmuyordum. sadece Ayetel kursi yi okuyordum çekip gidiyodu
  • uyku 2 tipe ayrılır; non-REM sleep, REM sleep . non-REM sleep de kendi icinde 4e ayrılır. bunlar uyuduktan sonra bir döngü içerinde sabaha kadar devam eder. non-REM1,non-REM2,non-REM3,non-REM4,REM,non-REM2,non-REM3,.... diye.

$imdi; REM sleep'te insanın göz kasları,genital kasları ve birkac kası daha haric butun kasları felç olur. i$te eger insan uykunun bu kısmında uyanırsa (ki REM sleep sabaha dogru daha dominant hale gelir) hicbir yerini hareket ettiremez belli bir sure. karabasan denen olay da sanırım bununla alakalı, kesin bir $ey soyleyememle birlikte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peradur -- 5 Haziran 2005, 12:11:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.