Şimdi Ara

Dehşet bi karabasan olayı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OneDream

abi kız arkadasını ruyanda gormussundur tabı dogal olarak yanına yatmasını hayal etmıssındır o hırıltılı seslerın sebebı burda acıklamayım anlayan anladı

CİNSİN SEN
  • yaw balkonda neye yatıyon be dost
  • abi karabasan mı bilmiyorum ama taaaaaaaaa ne zamandan beri aklımda olan bi hikaye var
    biz alt komşuya gidiyoruz annemla, o zaman 7 yaşında mıyım neyim, ben terlikle oynuyorum ne hikmetse sonra ev yanıyor
    anneme bağırıyorum komşuya bağırıyorum tık yok onlarda gözleri görmüyor kulakları duymuyor, sonra uyandım 1-2 dk hareket edemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

off dostum süper hikayeler ya.korku filmine dönmüş senin gecelerin

Sorma ya;korku filmler halt etmiş benimkilerin yanında
  • aman yine mi bu başlık. zaten bi gün gelcek diye tırsıyom. getirmeyin aklıma şunları. yatarken en ufak seste kafayı kaldırıyom bişe mi var diye...
  • naapsak üst konu mu yapsak bunu
  • karabasan değil ama onun gibi acayip bişey oluyordu bana.
    Gece yattığım gibi sabah kalkıyordum. Gözlerimi kapamamla açmam bir oluyordu.
    10 saatlik uyku sanki 1 saniyemiş gibi geliyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 9 Haziran 2005, 18:37:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tequila6

karabasan değil ama onun gibi acayip bişey oluyordu bana.
    Gece yattığım gibi kalkıyordum. Gözlerimi kapamamla açmam bir oluyordu.
    10 saatlik uyku sanki 1 saniyemiş gibi geliyodu.

o banada oluyo.özellikle okul olduğu zamanlar.sabahcıydım işte sabahda kalkmak kadar iğrenç bişey yoktur.uykulu uykulu.akşam bi yatıyodum bi bakıyom sanki 1 saniye sonra sabah olmuş.off ya diyodum daha yeni uyumuştum ben haksızlık bu uykunun tadını çıkaramıyom yaa diyodum

• Hele yanaşın yamacıma da bir tane daha anlatayım size:

Bundan 3.5-4 sene önceydi.Yine zar zor uyumuşum.Yine hava sıcak,bunaltıcı.Salonda yatıyorum.Uzun kultukta sızmışım.Sabaha karşı(zaten hep sabaha karşı olur)yattığım yerde başım şiddetli bir şekilde dönmeye başlıyor.Gözlerim bulanıyor,nefes alamıyorum.Kıpırdamak zaten imkansız.Sadece yattığım yerden koridoru görebiliyorum.Birden koridorun zayıf ışığı altında bir gölge salona kadar uzanıyor.Yavaş adımlarla yanıma kadar geliyor.Kısa boylu bir yaratık,saçları keçe gibi,yüzü şeytanı andırıyor.Üstüme atlayıp,boğazıma yapışıyor.Göğüs kafesimin tam üstüne öyle bir ağırlık geliyor ki sanki üstümden kamyon geçiyor.Ağzından bir avuç dolusu kıl yumağı çıkartıyor.Burnumun dibinde.Gözleri kan çanağı.Dışardan,sokaktan canavar gürültüsüne benzer sesler geliyor.Nefes almam zorlaşıyor,üstümdeki şey gitgide ağırlaşıyor sanki.Derken sabah ezanı okunmaya başladığında üstümden atlayıp,koşarak uzaklaşıyor koridorda.O canavar gürültüsü dediğim ses de meğer çöp toplama kamyonunun sesiymiş.

• hikayelerinin devamını bekliyoruz

sallamıyon dimi gerçek bunlar
  • Abi ben din hocasına sordum.Fazla uğraşma bişe olmaz dedi hani cinlerle konuşçam fln diyen manyaklar varya onlara musallat oluyormuş.Hem insanlar cinlerden üstün yaratıklardır.
  • abı sız varya cok amerıkan fılmı ızlıyosunuz.ben karabasan gercegıne ınanıyorum.ama bıraz dıkkatlı olun.olayları kendı ıcınızde cozmeye calısın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.