Şimdi Ara

Dehşet bi karabasan olayı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün karabasana gittim normalde fazla tırsmam ama normalin biraz üstünede tırsıttı beni film herkese tavsiye ederim gidin hele bir sahnesinde kafayı üşütüyodum sölemim neyse uyumuyorum bugece fenaydı film
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap1boy9

bugün karabasana gittim normalde fazla tırsmam ama normalin biraz üstünede tırsıttı beni film herkese tavsiye ederim gidin hele bir sahnesinde kafayı üşütüyodum sölemim neyse uyumuyorum bugece fenaydı film

dostum o film süperdi ya.korku filmlerinin arasında en iyisiydi şu ana kadar.halka garez hikaye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

bugün karabasana gittim normalde fazla tırsmam ama normalin biraz üstünede tırsıttı beni film herkese tavsiye ederim gidin hele bir sahnesinde kafayı üşütüyodum sölemim neyse uyumuyorum bugece fenaydı film

dostum o film süperdi ya.korku filmlerinin arasında en iyisiydi şu ana kadar.halka garez hikaye.

haklısın ama bu korku filmleri sinemada kıyak oluyo şimdi birde karanlık su diye bi film gelicekmiş 22 Temmuz oda fena onuda kaçırmayın sinema topicine çevirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovetechno -- 9 Haziran 2005, 2:06:33 >

• quote:

quote:

quote:

haklısın ama bu korku filmleri sinemada kıyak oluyo şimdi birde karanlık su diye bi film gelicekmiş 22 Temmuz oda fena onuda kaçırmayın sinema topicine çevirdim

zaten bi tek korku filmleri için gidiyom sinemaya.diğerlerini vcd de hallediyoz.karanlık su da sağlam film karabasanın filminde fragmanını izlemiştim güzele benziyo ama halkaya benzettim biraz onu.harbi burası karabasan topiğinden çıktı SNOW_LEOPARD kardeş bi el at bir iki hikayeni dinleyelim güsel oluyo.benimde hiç başıma gelmedi ki anlatıyım (aman gelmesin zaten)

• soğukluğu kara bastığı için hissetmişsindir. sıcak istiyorsan söyle bi dahakine lava bassın.
  • bende çok sağlam bi hikaye var gerçek yaşadığım ama boşa anlatmim inanmaz kimse heybeliadada bi evde geçti olay hatta olaylar zinciri
  • anlat be kardeş.söz ben inancam

şaka maka gerçekten ben böyle hikayeleri çok sewiyorum.benimde yaşadığım var ama karabasan diil tam galiba.yukarda yazıyo oku istersen.seninkinide dinliyelim (pardon okuyalım)
  • quote:

anlat be kardeş.söz ben inancam

şaka maka gerçekten ben böyle hikayeleri çok sewiyorum.benimde yaşadığım var ama karabasan diil tam galiba.yukarda yazıyo oku istersen.seninkinide dinliyelim (pardon okuyalım)

çok uzun bi olay valla ya anlatmim valla
  • quote:

quote:

anlat be kardeş.söz ben inancam

çok uzun bi olay valla ya anlatmim valla

ii o kadarda ısrar etmeyelim.ama anlatsan iyi olurdu hazır uykumda yok korka korka sabahlardım

• quote:

ii o kadarda ısrar etmeyelim.ama anlatsan iyi olurdu hazır uykumda yok korka korka sabahlardım

kısa olsa anlatırdımda mevzu çok uzun taaa ermeni olaylarına kadar dayanıyo ama en kısa bi şekilde özetliyim eski bi ev, bu evde daha önce ermeniler tarafından birinin kafası kesilmiş sonra bir kişide vefat etmiş kalp krizi teşhisi koymuşlar. Evde birtakım doğaüstü olaylar oluyordu. Kısaca orda olan şey bizden rahatsız olmuştu tabi ev onun bizde saygı gösterip gider yapmadık aynen geriye reee yaptık
  • quote:

quote:

kısa olsa anlatırdımda mevzu çok uzun taaa ermeni olaylarına kadar dayanıyo ama en kısa bi şekilde özetliyim eski bi ev, bu evde daha önce ermeniler tarafından birinin kafası kesilmiş sonra bir kişide vefat etmiş kalp krizi teşhisi koymuşlar. Evde birtakım doğaüstü olaylar oluyordu. Kısaca orda olan şey bizden rahatsız olmuştu tabi ev onun bizde saygı gösterip gider yapmadık aynen geriye reee yaptık

vayy lanetli ev gibi bişey ha

• o tarz ama fena rahatsız etmişiz ya ilk gün biz bişey bilmiyoduk 1 büyük içmiştik tabi ilk gün sarhoş olduğumuz için fena uyuduk ertesi gün neler olduysa oldu zaten sonra döndük bizim bir arkadaşın eviydi zaten onun büyükdedesininmiş o evde şehit olanda oymuş yani onun eviymiş çok eskiden.
  • karabasan bunun yanında polyanna kalır galiba ha
  • quote:

karabasan bunun yanında polyanna kalır galiba ha

yani fena bi macera olmuştu bu sene yine gitsek mi diyenler var hadi kalkın gidelim desek bir tanesi gelmez
  • quote:

quote:

karabasan bunun yanında polyanna kalır galiba ha

yani fena bi macera olmuştu bu sene yine gitsek mi diyenler var hadi kalkın gidelim desek bir tanesi gelmez

• Yine uykusuzum bu gece.Baktım dinlemek isteyen arkadaşlar var,hemmmen yazayım bir tane daha:

Son derece sıcak bir yaz gecesi arkadaşlar.Zar zor uyumuşum bir de karabasan dadanmıştı.Neyse evde salonda yatıyorum pencereleri de açmışım kanepedeyim.Tam karşımda pencere var,pencerenin diğer tarafı da apartmanın havalandırma boşluğuna bakıyor.Bir zaman gözlerimi açıyorum.Yan yatmışım.O müthiş yaz sıcağında milim kıpırdamayan perde havalanmaya başlıyor.Etraf bulanıyor.Duvara bakıyorum,seçemiyorum duvarı;hem çok yakın hem çok uzak.Ondan sonra rüzgar sesine benzeyen bir ses...Taa yukarılardan;apartman boşluğundan geliyor bir şey.Yaklaşıyor,pencerenin önündeki ince tül perdeden bana bakıyor(şu an yazarken bir acayip oldum).Beyazlığı seçilebiliyor perdenin arkasından.Beyaz perdeden daha beyaz;omomatik kullanmış sanki.Elini uzatıp perdeyi aralıyor ve o bembeyaz gözleriyle bana bakıyor.Kıpırdayabilsem,kalkıp kaçacam;çünkü pencerenin önündeki demir parmaklığı açmaya çalışıyor.Gözlerimi kapatıp,bildiğim tüm duaları saydırırken bir an gözlerimi açıyorum.Tam o anda yukarıya doğru fırlayıp uçuyor.

Ohh be bitti

• off dostum süper hikayeler ya.korku filmine dönmüş senin gecelerin
  • bugün hava aydınlanınca yattımdı yeni kalktım
    http://www.efsaneler.com burda da güzel hikayeler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovetechno -- 9 Haziran 2005, 14:46:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

bugünde millet karabasana takmış fazla anmayın sonra bi daha basarsa görürsünüz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.