Şimdi Ara

DEHŞET ÖTESİ 'HAUNTING GROUND...' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben ps2 zamanında ps2 de internet bağlantısı olduğuna şait olmamıştım zaten, sonradan ps2 ye internet özelliği kazandırılmış ve bu çok ps2 kullanıcısının da internet özelliğine sahip olamadığı anlamına geliyor. Dediğin gibi belirli bazı yerlere hizmet etmiş bu oyundaki co-op özelliği. Oyun hakkındaki bahsettiğin şeyler dikkat çekici lakin save sistemi neredeyse yoktu diye belirtmen insanı uzak durmaya itmiyor değil ama emülatördeki "save state" özelliği bu oyunda düzgün çalışıyorsa save sorun olmayacaktır. Kapı açma süresinin uzun olduğunu gördüm videolarda ama emülatörde oynadıkları için bahsettiğin kadar uzun değil ama ps2 de oynanırsa o kadar sürüyordur, inanırım. Bu arada oyunun başka bir ismi daha var Biohazard Outbreak, anladığım kadarıyla Biohazard ismi japonca sürümde kullanılmış Resident evil ismi globalde. Biohazard olanda bir fark var mı bilmem, yalnız o japonca sürüme ingilizce dil yaması yapıp o halde de iso paylaşılmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Rule of the Rose videosuna bakarken gördüğüm ilk yorum bu oyuna remaster isteği, böyle oyunlara özlem duyuluyor ama firmaların işte ticari kaygıları bu tarz oyunlara masraf yapmayı engelliyor doğal olarak. Bu oyununda iso halini edinirim. Umarım bir boşlukta sabrımın yettiği kadar bakacağım bu oyunlara. Ayrıca oyun capcom değil Atlus ve Punchline ortak yapımı olarak geçiyor. Clock tower 3'ede göz atmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 7 Temmuz 2024; 23:7:48 >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Hocam olay satış olayı.
    Bu oyunlar çok fazla satmamis oyunlar.
    Ancak Capcom un bir serisi var ki şu fromsoftware nin dark souls lari ve sekirolar revactayken onlar kadar zor olmasa da ONİMUSHA yi remakelemesi. En dogru hamle Capcom tarafından bu olurdu herhalde. 3. Onimushayi pek beğenmemiştim ama bir ve iki çok iyi özellikle 2. Oyun harikaydı jubei karakteri ve geçtiği dönem falan. Ve fantastik öğeler barındırıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Capcom sahip olduğu eski oyunlara sadece remake yaparak ilerlese epey süre idare eder 😀 Onimusha benim ilgimi çeken bir oyun değil ama remake isteyeni, bekleyeni eminim çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 8 Temmuz 2024; 1:54:56 >
  • Ne güzel bir oyun Muş bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklisiniz
    Tüm Resident Evil oyunlarinin Japonya'da ki ismi Biohazard dir.
    Mesela Resident Evil 4 Biohazard 4 diye geçer.

Bı yerde görmüştüm. Kapı ve merdiven efectini kaldıran yamalar var. Çat çat kapıdan geciyordun ama.dediginiz gibi bunlar PC için.

Son söz.olarak
    Eğer Resident Evil i seviyorsanız oynamalı misiniz . Kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 8 Temmuz 2024; 8:40:45 >
  • kafa yoracak oyunlar her zaman iyidir

• Bu oyunu bitiremedim ya ona yanarım. Biraz sabır isteyen bir oyun. Acaba pcye var mıdır ? Emülatör ile oynayabilir miyiz ?

Rule of rose capcom un oyunu değil atlus un oyunudur. Ben çok sevsemde çevrem o dönemde bepenmemişti. Karakter çok ağır hareket ediyor diye. Bence atmosfer açısından sağlamdır yukarıda da yazdım sonu da baya ilginçtir.

Madem burdan açıldı konu Kuon uda oynamayan varsa Bi baksın japon mitolojisine dair iyi bir korku oyunudur. Sonları biraz saçmalıyor.

Fatal frame ları söylemeye gerek yok 20 yıldan fazladır remastered veya remake gelsin diye bekliyorum.

Tecmo ninja gaiden ı yaptın bunuda bari remastered yapıver.

• Ps2 dönemini çok sevmiştim. Firmalar korkusuzca yeni tür oyun çıkartıp duruyorlardı. Şimdi sadece satması kesin olan serilere devam oyunu yapıp, eski oyunları cilalayıp tekrar satıyorlar. Farklı düşünceye, tarza, oynanışa sahip oyun malesef pek yok. Ara ara bir şeyler çıkıyor ama kaybolup gidiyorlar.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt

Ps2 emülatör ve oyunun iso imajıyla pc de oynama şansın var.

• ereneren E kullanıcısına yanıt
    Switch de yeni fatal Frame var isterseniz bi bakin

PS5'e de çıkmıştı. Hatta bir de Mask of the Lunar Eclipse de çıkmış.

* Fatal Frame: Maiden of Black Water (Project Zero: Maiden of Black Water)

* Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse (PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Temmuz 2024; 12:40:8 >

Yeni oyunları oynadım ben bu tarzı sevdiğim için ama herkese hitap etmeyebilir ve ps2 de ki üçlemenin de altındalar malesef.

Benim için şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi korku oyunu fatal frame 2 dir.

• ereneren E kullanıcısına yanıt
    Abi rule.og rose da atlus Publisher yani yayıncı.
    Mesela güncel bir oyundan örnek vereyim . Elden ring in yapımcısı fromsoftware ama yayıncisi ( yada yayımcisi :)) Bandai Namco.

Clock tower da 3 e kadar human entertainment studio tarafından yapılıyor sonra neden bilinmez Capcom üstleniyor yapımcılığı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.