Şimdi Ara

DEHŞET ÖTESİ 'HAUNTING GROUND...' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMPLUS tesekkurler dedigin gibi oyun adami cok yipratiyor. resident evil 4 u 4 kere bitirdim yilmadim. pro mod da da bitirdim tabi. ancak su oyun beni bitirdi yauvv. daha bir iki hafta kendime gelemem. biraz istirahat edeyim...
    ha unutmadan. samplus hocam sen bitirdin mi resi 4 u professionel mod da? bitirmissindir sen diye bir tahmin yapayim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Şubat 2006; 1:10:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

oyunu aldım oynadım ama pek çözemedim tipsiz bi adam kovalıyo beni iki odadan bişeyler aldım paso aynı yerlerde kaçıp duruyom iki kapı var onlar kilitli napcam kapıları açmak için bişeymi bulmam lazım yoksa o adamdan kurtulmammı lazım geçemedim hem oyunda save sistemi nasıl oluyo

@slipknotcu_velet sırayla bahçeye in itemleri topla yavaş yavaş oyun çözülecek. save sistemi saatler var oralardan save edebilirsin haritada save olan yerler kırmızı x le işaretlenmiş

@giannakopoulos dostum,ps1 döneminde tomb raider 1 ve 2 nin piyasada olduğu ve oyun piyasasını salladığı dönemlerde bu oyunun hastasıydım. O zaman resi geçmişti elime.Hem grafikler kötü hemde oyun okadar sıkıcı ve gürültülü gelmişti ki, tomb raider dan sonra ilk bölümü geçmeden bırakmıştım elimden. O dönemden beri resi ı antipatik buluyorum ilgimi hiç çekmiyor. Fakat geçenlerde forumda konuştuğum arkadaşlardan biri fikirlerimi değiştirdi. Anladığım kadarıyla capcomcu arkadaşlar daha fazla puzzle lara yönelmişler. Oyüzden oyunu bu defa oynamayı düşünüyorum. Fakat haunting ground dan sonra fatal frame3 ü aldım. Bu oyun insanı gerçekten kalp hastası yapar. Aniden önüne çıkan hayaletler falan var çok garip bir oyun aynı zamanda da ürkütücü. Bunu da tavsiye ederim. Birde bir oyun gördüm merlininkazanında birazdan onu paste etçem bi bak çok güzel bir oyuna benziyor ama aradım bulamadım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Şubat 2006; 1:09:39 >

• akşam oynadım o adamdan kurtuldum kırmızı şeyleri kırdım bulabildiklerimi buldum o itemler ne işimi yarar ing yok bende bi yol gösterin aynı yerde dolanıp duruyom o canavar gibi şeyi duvarın önündenmi çekcem yapamıyom yardım
  • dostum iki parça anahtar alacaksın. Üzerlerinde -re ve -st yazıyor. Gidip daktiloda rest yazacaksın ve o canavara takacaksın. Sonra arkasında ki kapı açılacak

oyun konusunda takıldığın yer oldu mu çözümünü aşağıda ki linkten iste. web de bu oyunun Türkçe çözümü yok hiç olmazsa bo forumda ilk yapmış oluruz

http://forum.donanimhaber.com/m_5862799/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Şubat 2006; 19:13:18 >

• saol bi deneyeyim
  • Return To Castle Wolfenstein eskilerden çok severim.
  • OYUNU DAHA OYNAMA FIRSATIM OLMADI FAKAT GRAFİKLERE BAKILIRSA GÜZEL OYUNA BENZİYOR.BİDE BU OYUN MİNİMUM EKRAN KARTI NE İSTİYOR?
  • sinir oldum aynı yerlerde dolaşıyom 2 parça anahtar demişin o nerde bulamadım oyunun başındayım o adamı atlattım yapcak bişey yok kırmızı vazoları kırdım içindekileri aldım ama boşa geçemedim
  • XBOX'çı olarak üzlülüyorum bu oyunları görünce.Capcom coşturuyor yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

sinir oldum aynı yerlerde dolaşıyom 2 parça anahtar demişin o nerde bulamadım oyunun başındayım o adamı atlattım yapcak bişey yok kırmızı vazoları kırdım içindekileri aldım ama boşa geçemedim

Aşşağı falan inemedin mi daha? mutfağın oralarda bir yerde bir kapı daha olacak. Peki hewie yi aldın mı?
  • Bunu görünce içimden ATIL KURT demek geldi.
    Güzel bir oyun.Oynamaya değer. Ama Silent hill Ve Resident Evil serileri kadar sağlam değil tabiki.Fatal Frame'de oldukca iyi.
  • Şu anda fatal frame III oynuyorum fakat bu oyun kadar eğlenceli değil. Ve fatal frame yi yalnız oynayamıyorum
  • yaptığım şeyleri anlatayım bahçeden eve girdim sonra adamla karşılaştım ondan kurtuldum sonra boş boş etrafta gezdim bide kırmızı şeyleri kırdım kapı olarak evin içinde 2 kapı kilitli sonra bi kapının önünde yaratık gibi bişey var bide evin dışında kapalı büyük bi kapı var aynı yerlerde gezinip duruyom
  • Bak o yaratığa daktilo emeth yaz ve tak. Bu arad hewie ile buluşabildin mi?
  • denicem saol.hewie ile daha buluşmadım
  • vaLLa bu Oyun Gsl Bşii AMAa Çbk Bittii :):) NySe BtrmekTe Brs Zmn aLdı ama EğlenCeLiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugba_atacan

vaLLa bu Oyun Gsl Bşii AMAa Çbk Bittii :):) NySe BtrmekTe Brs Zmn aLdı ama EğlenCeLiydi

Merak etme o takıldığın yerlerde yardım almasaydın yıllarca oynardın
  • arkadaşlar selamlar. ben 1 yıldır foruma üyeyim de pek az yaşmışım yau:) neyse işim düştü sıkıştım soracam. oyunu bitirenler varmış. ben o dev atlatılmaz diyodum da nihayet kilisede avize düştü tepesine şimdilik kurtuldum. oyun biter diyodum da daha nerdee.. şimdi de eli camlı karı peşimde. ondan kaçarken şelale gibi suları dökülen bi yerden kaçıp kapıyı kapattık o kapı daha açılmıyor. başka odalar var, kocaman bir mamutun(dev fil) kafasının olduğu oda var, koltukta oturan bebek gerçek arası bi kadının olduğu koridor var falan ben oralarda kaldım. allah için yardım.
    sözü geçmişken fatal frame 2 yi de oynuyorum onda da takıldım ama onu kendi forumunda sorayım bari...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gry -- 25 Temmuz 2006; 4:44:28 >
  • Bu Oyunu İlk Oynadıgımda O Dev Arkadaşı Atlatmıştım Adrenalin Olayı Çok Güzel Dev Bir Kaç Tane Vurunca Kalkamıyorsun Yerden Azını Yüzünü Vuruyorsun Her Yere...

2. Günü Dev Arkadaş Rüyama Girip Kolumu Koparınca Uyuz Oldum Oyuna Kırıp Attım Cdsini :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.