Şimdi Ara

Deivid Coşmuş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk idmanında 3 gole imza koyan F.Bahçe'nin flaş transferi Deivid de Souza, Beylerbeyi’ne 2, dün de PAF Takıma’a 3 gol birden attı. ...

Resmi maçlarda da bekliyoz aynı performansı......Kezman'ı gölgede mi bırakcak ne?...

• ya dun gece fbtv de pafla maci sole bi 10-15 dakika izledim a takim ataga cikarken her topu alex beyfendiye veriyor ve kezman cok ii araya kaciyor ama bizim alex alakasiz yerlerdeki deivi e atiyor bi de herif o kdr alakasiz yerdeki cok ters gelio kontrol de edemiyor, bnm izlediim kisimda bu hep bole gelisti, gerisini bilemicem
  • bence bu yeni transferler başınızı ağrıtacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

ya dun gece fbtv de pafla maci sole bi 10-15 dakika izledim a takim ataga cikarken her topu alex beyfendiye veriyor ve kezman cok ii araya kaciyor ama bizim alex alakasiz yerlerdeki deivi e atiyor bi de herif o kdr alakasiz yerdeki cok ters gelio kontrol de edemiyor, bnm izlediim kisimda bu hep bole gelisti, gerisini bilemicem

ben de seyrettim deıvıdle daha öncede aynı takımda oynadıkları için daha iyi anlaşıyorlar, kejmanla daha alışamadılar, yoksa bir tek alexle değil takımın geneliyle paslaşma problemi yaşıyor kejman,
  • oohh ne güzel böyle giderse hazırlık maçlarında gol kralı olcak.
  • alex işala anelkaya karsı nobreyi kayırdığı gibi kezmana karsı Deividi kayırmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 7 Eylül 2006; 13:35:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

alex işala anelkaya karsı nobreyi kayırdığı gibi kezmana karsı Deividi kayırmaz ..

hö ?
  • Alex anlaşamıyosa diğer arkadaşlarıyla defolsun gitsin ozaman.. nasıl atamıyo ,yok öyle bişey..Ona atabiliyosa onada atabilir ..Anlaşıp anlaşamamakla alakası yok bu işin..Kaçan adamada pas atamıyosa Alex in büyüklüğü nerde kaldı ? Hep aynı şey hep aynı şey.. Alex in huyu bu...Bu sinsi herifin bu çakallıkları bela Fenerin başına
  • alexin yerine tekrar baliç'i alsanız kezmanla iyi anlaşır mı acaba
  • siz şu alexten kurtulmak için dua edin bence. daha iyisini alırsınız hem de çakallıklarından kurtulursunuz.
  • hadI hayIrLIsI..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.