Bildirim
DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sizcede sıfır kayıp bunun imkansız olması gerekmez mi ? Ya da şöyle bir durum var,
Örn; 6s Plus bataryası 2750 mAh siz 3300 taktınız 2750 mAh düşene kadar %100 olarak gösterecek daha sonra 2650 mAh düştüğünde %99’a düşecek bu şekilde devam edecek diye düşünüyorum,
Ama günlük kullanımda yani tam 24 saatte kaç saat ekran açık süre alıyorsunuz onu merak ediyorum doğrusu..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladımıdığım % 100 olmadan çekerim demişsiniz ama nasıl pil yüzdesi resimde %100 ? bakın burada yanlış yönlendirme yapmak çok yanlış olur çünkü çoğumuz buradaki verileri baz ve referans alıyoruz.
birde GknKyc adlı arkadaşın sorduğu son soruyu bende merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 1 Mayıs 2019; 19:3:51 > -
pilin aşağısında bantların uzantıları var. Onları koparmadan düzgün bir şekilde çekmen lazım. Çektikçe gelir ve sonunda pilin altında bant kalmaz. En rahat şekilde böyle çıkarılır. Yoksa pili yamultarak çıkarırsın. -
Hocam size sorum olacaktı. Ben şimdi deji batarya aldım ve taktım. Ama %100 olduktan sonra şarja takana kadar kaç saat kullanmışım nasıl göreceğim. Bu ios 12 deki pil durumunu gösteren tabloyu nasıl yorumlayacağım. Çok karışık ve saçma gibi geldiquote:
Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY
anladımıdığım % 100 olmadan çekerim demişsiniz ama nasıl pil yüzdesi resimde %100 ? bakın burada yanlış yönlendirme yapmak çok yanlış olur çünkü çoğumuz buradaki verileri baz ve referans alıyoruz.
birde GknKyc adlı arkadaşın sorduğu son soruyu bende merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlardan pil e giriyorsun ya orda son 24 saati seç. sana son şarj düzeyi diye bişey gösteriyor altında şarjdan çektiğin saati ve tarihi karşısında da sen şarjdan çekerkenkin pilin doluluk oranını yüzdelik olarak gösterir. Bu senin iki şarj arası ne kadar süre geçtiğini gösterir. Alttada uygulamaların pil kullanımı var onda da en çok hangi uygulamanın % kaç şarj yediği yazar ama sen ayrıntıyı göster yazısına tıklarsan orada da kullanım süresini yazar yani o uygulamanın.quote:
Orijinalden alıntı: Juan - Juan
Hocam size sorum olacaktı. Ben şimdi deji batarya aldım ve taktım. Ama %100 olduktan sonra şarja takana kadar kaç saat kullanmışım nasıl göreceğim. Bu ios 12 deki pil durumunu gösteren tabloyu nasıl yorumlayacağım. Çok karışık ve saçma gibi geldi
Alıntıları Göster
bunlar ekranın açık kalma süresinde yada arka planda çalışırkenki anda harcanan pili gösterir.
tabi sorunu doğru anladıysam cevabım yukarıda açıkladığım gib.
-
Rica etsem 1 yıl boyunca Beji bataryayı kullanmış biri resim ve istatistikler ile burada sonucu yazabilir mi ? Yani mesela nezaman % 100 den düşmeye başladı sonra pil süresi nasıl gitti ayrıca 1 yıl sonra ne durumda ve halen tavsiye edermisiniz.
Tabi lütfen en az 1 yıl süre ile aynı beji bataryayı kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim. -
-
-
-
Mobilde sayfa 3 te ilk taktığım gün 12 Kasım 2017 ve yorumların mevcut
Hocam son tam şarjdan sonra ekran süresini sormak istedim. Orada son 24 saat varquote:
Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY
ayarlardan pil e giriyorsun ya orda son 24 saati seç. sana son şarj düzeyi diye bişey gösteriyor altında şarjdan çektiğin saati ve tarihi karşısında da sen şarjdan çekerkenkin pilin doluluk oranını yüzdelik olarak gösterir. Bu senin iki şarj arası ne kadar süre geçtiğini gösterir. Alttada uygulamaların pil kullanımı var onda da en çok hangi uygulamanın % kaç şarj yediği yazar ama sen ayrıntıyı göster yazısına tıklarsan orada da kullanım süresini yazar yani o uygulamanın.
bunlar ekranın açık kalma süresinde yada arka planda çalışırkenki anda harcanan pili gösterir.
tabi sorunu doğru anladıysam cevabım yukarıda açıkladığım gib.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bende deji alıp kendim taktım 6 ay falan oldu çok memnunum yanlız bende şöyle bir şey oldu ios 11 de pil sağlığı %100 iken ios 12 ye yükselttikten sonra pil sağlığı servis yazıyor gerçi perpormansında bir sıkıntı yok ama neden böyle oldu acaba sürüm ile alakalı bir durum mu -
Sizin batarya ios 11 in sağlık yüzdesinin kodlaması ile uyumlu olduğundan 11 de gözüküyordu. Şuan yeni deji alsanız 2019 üretimi yada 2018 sonra ayı üretimi bir batarya gelir ve sağlık gözükür.quote:
Orijinalden alıntı: tarum_58
arkadaşlar bende deji alıp kendim taktım 6 ay falan oldu çok memnunum yanlız bende şöyle bir şey oldu ios 11 de pil sağlığı %100 iken ios 12 ye yükselttikten sonra pil sağlığı servis yazıyor gerçi perpormansında bir sıkıntı yok ama neden böyle oldu acaba sürüm ile alakalı bir durum mu
Her yeni ios sürümünde kodlamalarda değişiklik oluyor ve yan sanayi ürünlerde buna göre bataryaları ayarlıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 senedir halen %95 altına düşmemiş olması hem albenisi olmasını sağlıyor hemde ürkütücü çünkü gerçekten pil o kadar farklıysa acaba mekanizmaya zarar veriyormudur diye düşündüm şimdiquote:
Orijinalden alıntı: optimus95
Mobilde sayfa 3 te ilk taktığım gün 12 Kasım 2017 ve yorumların mevcut
Ayarlardan ekran süresini aç orda otomatik gösterir tabi aktif ettikten sonraki süreleriquote:
Orijinalden alıntı: Juan - Juan
Hocam son tam şarjdan sonra ekran süresini sormak istedim. Orada son 24 saat var
Alıntıları Göster
teşekkürler dostum millet habire kurcalayıp duruyordu telefonları sıkıntı yok zaten böyle kullanmaya devam o zaman bunu öğrendiğim iyi olduquote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Sizin batarya ios 11 in sağlık yüzdesinin kodlaması ile uyumlu olduğundan 11 de gözüküyordu. Şuan yeni deji alsanız 2019 üretimi yada 2018 sonra ayı üretimi bir batarya gelir ve sağlık gözükür.
Her yeni ios sürümünde kodlamalarda değişiklik oluyor ve yan sanayi ürünlerde buna göre bataryaları ayarlıyorlar
Alıntıları Göster
-
Aynen kafaya takılacak bir şey yok. İlla sağlığına bakmam gerekiyor diyorsan bilgisayardan itools ile yada ibackuptool adlı yazılımlardan biri ile öğrenebilirsin. Zaten en doğrusunu bilgisayardan öğrenirsin benim 5s vardı telefon 87 sağlık diyordu bilgisayarda 83 yazıyordu ve gerçektende sağlığı 83 idi.quote:
Orijinalden alıntı: tarum_58
teşekkürler dostum millet habire kurcalayıp duruyordu telefonları sıkıntı yok zaten böyle kullanmaya devam o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki üstte birisi pil sağlığını paylaşmış bataryayı 2017 de taktırmış. Pil sağlığı 100% olarak gösteriyor. Sizin dediğiniz gibi olsaydı o kişininde bataryası servis yazması gerekmezmiydi?
Kılıf kullanıyormusunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X