Mi5 için son 6 ayda aldığım 3. Batarya hepsi 2 ay sonunda kullanilmaz hale geldi. En son deji aldım normalde 3 saat olan ekran suresi 5 saate çıktı. Ama alalı daha bir hafta oldu o yüzden övme veya gömme yapamıyorum. 1 yıl garanti diyor görecez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird_is_fun -- 10 Şubat 2021; 7:46:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deji Telefon Bataryalarında %10 İndirim (2. sayfa)
-
-
iphone 7 için almıştım. kullanalı yaklaşık 1 sene oldu. pil sağlığında %80 de servis görünüyor. batarya %70 ken aniden %30 a düşüyor veya %20 de iken bir bakıyorsunuz %1 kalıyor. açıkçası 1 sene kullanırım diyenler düşünsün.
-
xiaomi redmi note3 ve htc eski bir modeli için aldım deji bataryaları
gayet memnun kaldım uzun zamandır da kullanıyorum
zaten bataryasına güvenmeyen adam üzerine marka vurmaz
orijinal gibi ifadelerle satılan üzerinde telefonun markası yazan bataryalardan uzak durmak lazım.
-
Daha önce 2 defa deji pil aldım, halen kullanıyorum ve sorun olmadı. Geçen hafta aldığım iphone 5 pili arızalı çıktı, değişim yaptım bu gelen pilde de aynı sorun var. Demek piller şans eseri çalışıyor
-
değiştirmeden önce youtube de batarya değişim videolarınıda izleyin. faydası olur.
-
Herhalde 10 kere batarya aldım buradan çok memnunuz yarın yine sipariş vereceğiz iphone 7 için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: McCartyher üründe geçerli değil galiba kod ?
Üye girişi yaptıktan sonra outlet ürünler dahil birkaç üründe denedim geçerli oldu.
-
Deji bataryanın beni nasıl zor duruma soktuğunu daha önce forumda yazmıştım. Her zamanda yazacağım. “iphone 5S telefonum varken bataryam ölmüştü ve yurt dışına çıkacaktım sorun yaşamamak için deji batarya ile değiştirdim. ilk 1 ay sorun yoktu yurt dışına çıktım ve 2. ya da 3. ayda batarya bozulmaya başladı. Yurt dışında sınırlı bir bütçem vardı ve batarya günden güne gitti, çok zor duruma düştüm ve durduk yere yeni telefon almak zorunda kaldım. Dejiye verdiğim parayı ve beni düşürdükleri sıkıntı içinde hakkımı helal etmedim. Deji hakkında ki bu deneyimimi paylaşmak istedim. Belki de bana denk gelmiştir ama genel olarak araştırırsanız 3-4 aydan sonra sorun yaşayanların yorumları da az değil çeşitli sitelerde.”
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel performans verip çabuk ölüyorlar.Her sene değiştirmek isterseniz tavsiyedir.Tabi ki sene içinde de kaliteli ve orijinal bataryalardan çok daha fazla performans alacaksınız.
-
- nesil IPhone SE için kendim montajını yapmıştım. Çok uğraştırmıştı ve ekranın üstü bi tırnak yukarıda kalmıştı. Diş atmıştı sanırım. Bir telefoncuya 50-60 lira verin kendi taksın. Bilen için 10 dakikalık iş.
-
Önceki telefonum 6s için 80 TL'ye alıp kendim takmıştım. Yukarıda denildiği gibi arka yapışkan çok kuvvetli, dikkat edin. Çok memnun kalmıştım o zaman. Tam f/p ürünü diyebilirim. Taktıktan 6 ay sonra sattım telefonu, halen %100 görünüyordu. -
kvk nin cikardigi bataryalar var ava mi ney cok pahali ama tavsiye edrim apple -
Sony Xperia Z5 bataryası var mı?
-
Selam herkese iyi forumlar.
Daha önce forumdan deji bataryayı görüp geçen sene deji batarya sipariş etmiştim.
Ve son yaşadığım durum.
-
Pili bitik bir s6 edgem vardı,yaklasık 2 hafta önce araştırdım sağda solda,çoğu kişi tavsiye etti.kendi sitesinden aldım 110 tl civarı.netten videolara bakarak değiştirdim şu an baya iyi gidiyor.orjinal sahte ayrımı zor piyasada,en azından bir muhatap var karşımda diye bu markayı tercih ettim.zaten telefon 1 sene dayansa yeter mantığı ile kullanıyorum,şu an tavsiye ederim.ürün Konya dan geldı, sanırım merkezi konyada -
LG G5 için kullandım, 2 senedir kullanıyorum, pilin kapasitesi %60'a düştü :D Orijinal pili %20'de kapandığı için değiştirmiştim ama deji de çok iyi çıkmadı. 50-60 lira falan olsa tekrar alırdım ama 100 küsür lira etmez kesinlikle.
-
1 yıl ömrü var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X