Şimdi Ara

Deji Telefon Bataryalarında %10 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
4.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Outlet bataryalar: https://www.deji.com.tr/outlet?stock=1&sort=6

Sıfır bataryalar: https://www.deji.com.tr/

İndirim kodu: şubat10

Sitesindeki OUTLET ürünler hakkında bilgi:

Sitemizde satışı yapılan OUTLET ürünler, aşağıdaki kusurlardan birini kapsar:

a) Etikette yer alan kusurlar(yırtılma, leke, vb.)

b) En çok 10 kez kullanılmış ürünler. (İlk 14 günde iade gelen sorunsuz ürünler)

c) Üretim kaynaklı, en çok %5 kapasite(mAh) kaybı bulunan ürünlerden oluşmaktadır.

Ürün kusuru ürünün üzerine yapıştırılan etiketle müşteriye iletilir

Ürün ambalajsız gönderilebilir.

Bu kategoride satılan ürünlerimiz 1 yıl süreyle garantilidir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• S3 bataryası almıştım küçük kardeşime telefonla 2 kere kullandı kullanmadı telefon bozuldu.Kıyamadık çöpe atmaya 70 lira mı ne vermiştim. İsteyen varsa kargo ücretini karşılarsa hediye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

S3 bataryası almıştım küçük kardeşime telefonla 2 kere kullandı kullanmadı telefon bozuldu.Kıyamadık çöpe atmaya 70 lira mı ne vermiştim. İsteyen varsa kargo ücretini karşılarsa hediye edebilirim.

ben alabilirim.

• bu bataryayı kendimiz değiştirebilir miyiz paket içeriginden yapışkan çıkıyor mu

• iPhone 6S Plus’a aldım birkaç aydır kullanıyorum çok memnunum. 2 gün gidiyor tasarruf modunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

bu bataryayı kendimiz değiştirebilir miyiz paket içeriginden yapışkan çıkıyor mu

Tamir seti + bant çıkıyor.. El yatkınlığı varsa biraz değiştirmek zor değil iPhone 6 bataryayı kendim değiştirdim ama ilk kez değişecekse biraz zahmetli olabilir alttaki bant çok güçlü..

• laptop bataryası da olsaydı ne vardı. nerden bulunur bayat olmayan laptop bataryası ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

Tamir seti + bant çıkıyor.. El yatkınlığı varsa biraz değiştirmek zor değil iPhone 6 bataryayı kendim değiştirdim ama ilk kez değişecekse biraz zahmetli olabilir alttaki bant çok güçlü..

Alıntıları Göster

mi8 var hocam bendeki telefonda iphone 6 gibi alt kısmında vidalar yok tamamen cam

• Geçen yıl mi5 için aldığım deji 1 yıl dolmadan voltaj düşüklûğü ve kapasite kaybı yaşadi bahsedildiği gibi kaliteli değil deji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Apple ise sökerken kıvırmamaya dikkat edin, yapışkan güçlü olduğundan kıvrılıyor, kıvrılınca da dumanlanıyor, patlama riski oluşuyor. Sakin sabırlı olursanız 10-15 dakikada rahat değişirsiniz.

• Zaten alacaktım kaç haftadır annemin note 3 telefona konuyu görünce iyi oldu kendi siteniz olduğunu bile bilmiyordum, teşekkürler.

• iki önceki telefonum (lg g3) için almıştım. sanırsam 4 sene falan oldu. halen annem kullanıyor.

• Mr.Fussy kullanıcısına yanıt

PM at hocam, bakayım senin için.

• iphone bataryası değiştirecekler eli yatkın değilse girişmesin. ekran soketlerinden birini yırtsanız yandınız

• 14 günde iade edilen sorunsuz ürün ? ee madem sorunsuz niye iade etti alan  

• ya bataryayı alacağım da dışarda bunu kaça takarlar acaba? keşke deji anlaşmalı servisler falan olsa.

• hunnkaar kullanıcısına yanıt

voltaj düşüklüğü nasıl oluyor hocam

• her üründe geçerli değil galiba kod ?

• hunnkaar kullanıcısına yanıt

Ben de yıllar önce Galaxy S4 için bataryasını almıştım güvenerek, 6 aydan sonra kullanım süresi %50 düşmüştü.

• Ben de zamanında samsung note 3 ve note 4 için almıştım. Bir yılı doldurmadan pert oldu bataryalar. Tavsiye etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.