Outlet bataryalar: https://www.deji.com.tr/outlet?stock=1&sort=6 Sıfır bataryalar: https://www.deji.com.tr/ İndirim kodu: şubat10 Sitesindeki OUTLET ürünler hakkında bilgi: Sitemizde satışı yapılan OUTLET ürünler, aşağıdaki kusurlardan birini kapsar: a) Etikette yer alan kusurlar(yırtılma, leke, vb.) b) En çok 10 kez kullanılmış ürünler. (İlk 14 günde iade gelen sorunsuz ürünler) c) Üretim kaynaklı, en çok %5 kapasite(mAh) kaybı bulunan ürünlerden oluşmaktadır. Ürün kusuru ürünün üzerine yapıştırılan etiketle müşteriye iletilir Ürün ambalajsız gönderilebilir. Bu kategoride satılan ürünlerimiz 1 yıl süreyle garantilidir. |
Deji Telefon Bataryalarında %10 İndirim
-
-
S3 bataryası almıştım küçük kardeşime telefonla 2 kere kullandı kullanmadı telefon bozuldu.Kıyamadık çöpe atmaya 70 lira mı ne vermiştim. İsteyen varsa kargo ücretini karşılarsa hediye edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepton355
S3 bataryası almıştım küçük kardeşime telefonla 2 kere kullandı kullanmadı telefon bozuldu.Kıyamadık çöpe atmaya 70 lira mı ne vermiştim. İsteyen varsa kargo ücretini karşılarsa hediye edebilirim.ben alabilirim.
-
bu bataryayı kendimiz değiştirebilir miyiz paket içeriginden yapışkan çıkıyor mu
-
iPhone 6S Plus’a aldım birkaç aydır kullanıyorum çok memnunum. 2 gün gidiyor tasarruf modunda. -
quote:
Orijinalden alıntı: TITANbu bataryayı kendimiz değiştirebilir miyiz paket içeriginden yapışkan çıkıyor mu
Tamir seti + bant çıkıyor.. El yatkınlığı varsa biraz değiştirmek zor değil iPhone 6 bataryayı kendim değiştirdim ama ilk kez değişecekse biraz zahmetli olabilir alttaki bant çok güçlü..
laptop bataryası da olsaydı ne vardı. nerden bulunur bayat olmayan laptop bataryası ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagles2Tamir seti + bant çıkıyor.. El yatkınlığı varsa biraz değiştirmek zor değil iPhone 6 bataryayı kendim değiştirdim ama ilk kez değişecekse biraz zahmetli olabilir alttaki bant çok güçlü..
Alıntıları Göstermi8 var hocam bendeki telefonda iphone 6 gibi alt kısmında vidalar yok tamamen cam
-
Geçen yıl mi5 için aldığım deji 1 yıl dolmadan voltaj düşüklûğü ve kapasite kaybı yaşadi bahsedildiği gibi kaliteli değil deji
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ise sökerken kıvırmamaya dikkat edin, yapışkan güçlü olduğundan kıvrılıyor, kıvrılınca da dumanlanıyor, patlama riski oluşuyor. Sakin sabırlı olursanız 10-15 dakikada rahat değişirsiniz.
Zaten alacaktım kaç haftadır annemin note 3 telefona konuyu görünce iyi oldu kendi siteniz olduğunu bile bilmiyordum, teşekkürler.
iki önceki telefonum (lg g3) için almıştım. sanırsam 4 sene falan oldu. halen annem kullanıyor.
-
PM at hocam, bakayım senin için.
-
iphone bataryası değiştirecekler eli yatkın değilse girişmesin. ekran soketlerinden birini yırtsanız yandınız
-
14 günde iade edilen sorunsuz ürün ? ee madem sorunsuz niye iade etti alan
-
ya bataryayı alacağım da dışarda bunu kaça takarlar acaba? keşke deji anlaşmalı servisler falan olsa.
-
voltaj düşüklüğü nasıl oluyor hocam
her üründe geçerli değil galiba kod ?
-
Ben de yıllar önce Galaxy S4 için bataryasını almıştım güvenerek, 6 aydan sonra kullanım süresi %50 düşmüştü.
-
Ben de zamanında samsung note 3 ve note 4 için almıştım. Bir yılı doldurmadan pert oldu bataryalar. Tavsiye etmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
14 günde iade edilen sorunsuz ürün ? ee madem sorunsuz niye iade etti alan |
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- turknet burger king
- bimcell yeni hat ücreti
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X