Şimdi Ara

Dekupaj Testere Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Evde hobi amaçlı kullanmak için dekupaj testere almak istiyorum ama adı üstünde hobi için. Yuksek meblağlar vermek istemiyorum çok da fazla kullanmayacağım zaten ama lazım olduğunda da neden almadım ki demek istemiyorum 50 150 tl arasında bir bütçem var fakat bu işi 50 tl ye daha yakın bir fiyata kapatmak niyetindeyim:) acaba önerebileceğiniz düşük fiyatlı fakat benim işimi görebilecek düzeyde performanslı bir ürün var mıdır? Aklımda Black decker in 400 watt lık 140 tl lik ürünü var ama bu bana fazla mı kaliteli emin değilim. Yoksa almışken bunu mu alayım ne dersiniz? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Hobi amaçlı ise, bu fiyat bandında aletler sizi hobinizden soğutur. Ama işimi görsün derseniz alınır, kenara konulur. Koçtaşta falan Mac Allister markaya bakılabilir. Ben PST 800 PEL kullanıyordum, hobi amaçlı. "İş" yaparken yetmedi değiştirdim sonra vsvs
  • Selamlar arkadaşlar. Bende kendime dekupaj testere almayı düşünüyorum. Almışken iyi bir şey almak istiyorum.
    Dw349 ve
    dw331k arasında kaldım. Birinin daha güçlü olduğunu biliyorum. Başka bir belirgin farkları var mı? Para yönünden sıkıntı etmiyorum Ama farkı vermeye değecek bir fark var mı? Teşekkürler.

m.n11.com
    Dewalt Dw331k Pandül Hareketli Dekupaj Testere 701 Watt - n11.com
    https://m.n11.com/dewalt-dw331k-pandul-hareketli-dekupaj-testere-701-watt-P191257209

m.n11.com
    Dewalt Dw349 500watt Profesyonel Pandül Hareketli Dekupaj Testere - n11.com
    https://m.n11.com/dewalt-dw349-500watt-profesyonel-pandul-hareketli-dekupaj-testere-P240742894

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Başkan ben etkin olarak kullanıyorum. Ama pahalı da olsa ucuz da olsa tatmin edici bir kesim sunmuyor. Ayda yılda bir parabolik ya da dairesel kesim yapacaksan bu kadar para vermene kesinlikle gerek yok. Onun yerine sabit gönye testere veya el gönye testeresi alırsanız daha fazla kesimde işinize yarayacaktır. Bence bu paraya kaliteli bir el gönye testeresiyle ucuz yollu bir dekupaj testere almak daha mantıklı.
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Videolardan izlediğimde baya güzel kesimler gördüm. Acaba bıçağı ile alakalı bir durum olabilir mi?
    Bende aynı markanın daire testereli var. Bana pek kullanışlı gelmedi. Onu satıp dekupaj testere almak istiyorum.

Üstten tablalı gönye testere ileride almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka/model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 29 Ocak 2019; 23:46:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    Robot süpürge tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu konuyu bir hortlatayım. İşyerinde 18mm sunta ve gerekirse shşap kesiminde kullanılmak üzere kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz dekupaj testere hangileridir üstatlarım. Yakın zamanda almayı planlıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Belki benim gibi bir dekupaj arayan olur diye buraya yazayım ben şu ürünü almaya karar verdim. Bosch gst 8000E ...
    Dekupaj Testere Tavsiyelerihttps://www.amazon.com.tr/dp/B018GT01JG/ref=asc_df_B018GT01JG1636905780000/?creative=380333&creativeASIN=B018GT01JG&linkCode=asn&tag=cimritr-21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absurde -- 23 Kasım 2021; 7:40:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.