Şimdi Ara

Metal Matkap Ucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uçları kolayca körermeyen demir/çelik delmek için kullanmak üzere hangi ürünleri tavsiye edersiniz? 3,4,5,6,8,10 mm uçları olmalı. Tekli de satın alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun zaman önce yazmışsınız ancak diğer okuyan insanlara tavsiye olması için;

M.T.E ( makine tarım) altın seri. muhteşem ürünler çeliği tahta gibi delip geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsafkan

uzun zaman önce yazmışsınız ancak diğer okuyan insanlara tavsiye olması için;

M.T.E ( makine tarım) altın seri. muhteşem ürünler çeliği tahta gibi delip geçiyor
    Teşekkürler tavsiye için. Pafta gibi ürünlerde MTE inanılmaz pahalı oluyor. Bunlarda fiyatlar ne durumda, bir bakayım ancak şimdilik eldeki uçları taşlayarak açacağım. Ucu körerdi diye komple hss ucu çöpe atası da gelmiyor insanın Kesme yağı yerine klasik makine yağı kullanıyorum delme işlemleri için, kesme yağı almama gerek var mı diye mereak etmiyor da değilim.
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Laptopun menteşeleri kırıldı eski model olduğu için çelikten yaptım. Diğer aldıklarım hep kıırıldı. Gittim daha kaliteli birşey yokmu değince 3mm mte marka 10 TL’ye aldım 6delik deldim normal tahta deler gibi deldi. Makine yağı kullandım sıkıntı olmadı.bugün 2mm den 9mm kadar hepsini 178 TL ye sipariş verdim netten.pahalı ama ömürlük ürünler. Altın seri hss-e diğerleri hss fark var mı açıkcası bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.