Şimdi Ara

havya ucu temizleme taktiği veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok basit ben denemelerini yaptım,havya sıcakken A4 kağıdına sokup çıkarın,batırıp çıkarın,bıcak sokar gibi kağıdı delip çıkarın,ilk günkü gibi tertemiz ve parlak oluyor,garantili

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Hocam sünger var direk harika temizliyor.Ama dediğiniz yöntem de etkili.
  • ben hafif nemli bez yada dediğiniz gibi kağıt veya gazete ile hızlıca siliyorum. fakat orjinali reçinepastalı süngerdir.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Hocam pasta sungeri ile yapiyorum olmuyo sari sari oluyo ben mi yanlis yapiyorum acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    İlk ısınırken temizleyin,, tekrar bozulursa ucu çok ısındığındandır,, kalem havyelerin genetik sorunu.. ısı ayarlı olması gerekiyor, yoksa gittikçe ısınıyor. çok lazım olursa kalem havye kullanırım, diğer durumlarda tabanca havye sorunsuz.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Peki tesekkurler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi uyguladığım yöntem...

Bulaşık teli... Havya ısınırken veya lehimleme sonrası, havya ucunu bir kaç kere telin içerisine sokup çıkartın tertemiz. Plastik bir kap veya sprey kapağı vs.. vs.. içerisinde muhafaza ediniz...

havya ucu temizleme taktiği veriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya ucu temizleme?
    12 yıl önce açıldı
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bulaşık ovma teli kullanıyorum.
  • ben de su zımparası kullanıyorum. ilk günki gibi oluyor. yoksa ısınmıyor, lehimi eritemiyor ama duman çıkarıyor. bigün patlıcaz gidecez bakalım hayırlısı
  • Zımpara üzerindeki kaplamayı zedeler, pek uygun bir yöntem değil.
  • en iyisi kağıda sokup çıkarın kağıdı çöpe atın,hem sarı lekeleri alıyor hemde uçtaki eriyik metalleri alıyor..uç tertemiz zedelenmesiz

birde bana pasta verdiler bu pasta nasıl kullanılıyor

mesela elektronik yeşil karta bir tane teli lehimlicem...ilk önce lehimi telin üzerine akıtıcam sonra teli elektronik karta dayıcam ve havyayı,telin ucundaki lehime deydiricem dimi..

acaba tele ve elektronik karta pasta sürmek lazımmı..
  • Lehim tellerinde pasta bulunuyor,ekstra kullanmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    lehim teliniz iyiyse pastaya gerek yok,, pasta lekesini yagsiztinerle temizlemeniz gerekir.. normalde lehim işinden sonra yagsiz tinerle temizlenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik kullanım içi bulaşık teli. Tam temizlemek için peçete.
  • Kağıt vs havyanın ucuna zarar verebiliyor. Lehim süngerinin neyini beğenmedinizki önce ıslatıyorum sonra sıkıp suyunu alıyorum.
    Eğer havyanızın ısı ayarı yoksa çok ısındığındada olabilir. Pahalı hayalara para vermek istemiyorsanız bir dimmer takabilirsiniz. ucuz yollu idare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.