Elektrik sayacının altındaki sigorta hangi tip kaç amper olmalı ?
-
-
up
-
sigortalar var olan proje değerlerinin üstüne yada altına çekilemezler. aynı değerde sigorta kullanman gerekir.
-
60 yıllık eski bina proje yok bu şekilde sigorta taktıracam aliexpressten parçanın gelmesini bekliyorum 2 kere kombini anakartı yandı lambalar 6-7 ay dayanmıyor lambadaki ışığın arada sırada parlaklığında düşme oluyor sigorta da koruma yok
Sigorta Kutusunu Değiştirmek İstiyorum (Yardım)
https://forum.donanimhaber.com/sigorta-kutusunu-degistirmek-istiyorum-yardim--156045056#156253508
Bu 2 parçanın siparişini verdim
Schneider 18li Sıva üstü Şeffaf Kapaklı Sigorta Kutusu EZ9E118S0S (Eski sigorta kutusu 12 li ve sıva altı sıva üstü inşallah olur)
Akım ve Gerilim Koruması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Temmuz 2023; 1:48:28 >
-
sorun sigortadan kaynaklanmıyor. bulunduğun yerde trafo gücü yetersiz olduğu için, gerilim düşüyor, genelde sanayi bölgelerinin yakınlarında yada kaçak kullanımın fazla olduğu yerlerde yaşanıyor. bu durum varsa, dağıtım şirketi zararını karşılamak zorunda kalabilir. tüketici derneğinden yardım alabilirsin. ama binanın eski olması da sorun yaratabilir. bu yüzden çevredeki binalardaki komşulara da aynı şeylerin yaşanıp yaşanmadığını sormanı öneririm.
-
Hocam bu devre kesici gerilim düşünce yada yükselince otomatik olarak devreyi kesiyor, düzelince geri açıyor. Dalgalanmayı önlemiyor. Bunun yerine gerilimi düzeltmek istiyorsanız regülatör bakabilirsiniz.
Bir diğer yöntem elektrik dağıtım firmasına hem şikayette bulunup hem 3 faz elektrik için başvuru yaparsanız altyapı sağlamak zorundalar. Öutlaka önce bir şikayette bulunmanızda fayda vae.
Bkz.www.hepsiburada.comElektrik Regülatörü Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburadahttps://www.hepsiburada.com/ara?q=elektrik+reg%C3%BClat%C3%B6r%C3%BC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 12 Temmuz 2023; 2:40:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
aliexpressten alıp kurmuştum 2 senedir sorunsuz çalışıyor.
aşırı voltaj, düşük voltaj, nötr hattı kopma,faz koruma, faz sırası kontrolü bir çok özelliği var.
menülerden kesme değerlerini ayarlayabiliyorsunuz.
sinotimer stvp 932 80amper
@bjkyener
-
en sağdaki ledli şey nedir birde elektirik dalgalanmasında tepkisi animi yoksa 3-5 saniye bekliyormu
-
en sağdaki zaman rölesi panoyu doldurmak için takmıştım. çalışıyor ama fonksiyonel değil.
voltaj yükselmesi yada darbelerde elektriği hemen kesiyor, voltaj olması gereken aralığa gelince 5 sn içinde içindeki dahili kontaktörü çekiyor.değerler ve süreler menülerden ayarlanıyor.
-
-
3 fazlı evlere nötr kopması için şart olmalı.
-
Hocam sıramama bu şekilde mi olacak sizde nötr kesme yok birde sonda ışıklı yanan cihaz nedir
Değiştirilecek sigorta kutusu
-
sıralama w otomat, kar, sinotimer, n otomat şeklinde olacak. voltaj koruma rölesi nötr hattınıda kesiyor. ışıklı olan zaman rölesi sigorta kutusunu doldurmak için takmıştım, işlevsel değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X